AOV 515 Magnesium AC

 • 120 Capsules
 • 120 Capsules

31.95

€0.27 per Capsules

AOV 515 Magnesium AC Vegacaps zijn capsules die een organische, aminozuurgebonden vorm van magnesium bevatten. Magnesium is een belangrijk mineraal dat betrokken is bij tal van lichaamsfuncties, waaronder het behoud van sterke botten, de spierwerking, de energiestofwisseling en de werking van het zenuwstelsel. Daarnaast kan magnesium bijdragen aan een heldere geest en een goede geestelijke balans. Het is vooral belangrijk voor sporters omdat bij het zweten mineralen verloren gaan, en het dan goed is om deze weer aan te vullen met een aanvullend voedingssupplement. AOV 515 Magnesium AC Vegacaps zijn vrij van allergenen en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ze zijn hypoallergeen en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

De AOV supplementen zijn vanaf nu terug te vinden in een duurzamere verpakking. De flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor er bijgedragen wordt aan een meer circulaire economie. Dit betekent dat er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden. Door te kiezen voor duurzamere verpakkingen wordt de hoeveelheid afval verminderd en wordt de druk op het milieu verkleind. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar het zorgt er ook voor dat consumenten bewuster omgaan met het gebruik van producten.

Lees meer <
 • Organisch gebonden mineraal

 • Magnesium is goed voor het concentratievermogen, het geheugen en de leerprestaties

 • Magnesium voor een goede geestelijke balans

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in magnesium bisglycinaat

Nu -18%
Vitakruid Magnesium 150 Bisglycinaat

Vitakruid Magnesium 150 Bisglycinaat

Nu -15%
Vitals Magnesiumbisglycinaat 100 mg

Vitals Magnesiumbisglycinaat 100 mg

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

NOW Magnesium Trio

Nu -14%
Orthica Magnesium Bisglycinaat

Orthica Magnesium Bisglycinaat

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering (2 vegacaps)

*RI
Magnesiumbisglycinaat 2.060 mg
  waarvan magnesium 240 mg 64%

*RI= Referentie Inname

Ingrediënten

Mineraal, hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps), antioxidant (ascorbyl palmitaat).

Allergenen informatie
Vrij van allergenen.

Gebruik

2 maal daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

AOV reviews

 1. Anne

  AOV 515 Magnesium AC is een geweldig voedingssupplement dat perfect is voor sporters en het behoud van sterke botten, spieren en het zenuwstelsel. Het is vrij van allergenen en kunstmatige toevoegingen, waardoor het geschikt is voor veganisten.

 2. Niels

  Ik ben blij dat AOV 515 Magnesium AC nu in een duurzamere verpakking verkrijgbaar is. Het is geweldig om te zien dat het bedrijf bijdraagt aan een circulaire economie en de impact op het milieu verkleint.

 3. Amber

  Ik ben erg blij dat ik besloot om de AOV 515 Magnesium AC supplementen te kopen! Het is nooit gemakkelijk om te weten welke supplementen het beste zijn voor je lichaam, maar deze voldoen absoluut aan mijn verwachtingen. Ik merk duidelijk het verschil in mijn energieniveau en mijn spieren voelen minder stijf na het sporten. Ik vind het ook geweldig dat de vegacaps alleen de organische vorm van magnesium bevatten. Niet alleen is het beter voor het milieu, maar het is ook gemakkelijker verteerbaar voor mijn lichaam. Ik kan deze supplementen aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een effectieve magnesiumbron!

 4. Melissa

  Deze Supplementen zijn een must-have in mijn dagelijkse routine! Naarmate ik ouder word, merk ik dat mijn lichaam meer ondersteuning nodig heeft en deze supplementen hebben echt geholpen. Ik voel me nu wakkerder en meer alert, en mijn spieren voelen veel beter aan na het sporten. Ik waardeer ook het feit dat de capsules vegetarisch zijn en geen onnodige ingrediënten bevatten. Nu heb ik een constante bron van magnesium in mijn dieet zonder het gedoe van het eten van tonnen bladgroenten. Ik geef deze supplementen een volledige aanbeveling voor iedereen die hun gezondheid serieus neemt!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Waar is goed voor?

Magnesium is een essentieel mineraal dat veel belangrijke functies in het lichaam vervult. Het is nodig voor de productie van energie, de synthese van eiwitten en DNA, en de regulatie van de spier- en zenuwfunctie. Magnesium is ook betrokken bij de ondersteuning van gezonde botten en tanden, het handhaven van een gezonde hartfunctie en het reguleren van de bloeddruk. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de stemming, het verminderen van angst en het bevorderen van een gezonde slaap.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 515 Magnesium AC Vegacaps?

Er zijn veel positieve ervaringen met AOV 515 Magnesium AC Vegacaps. Mensen geven aan dat ze meer energie hebben en dat hun spieren soepeler aanvoelen. Ook wordt het product vaak aanbevolen door sporters.

Waarom deze AOV 515 Magnesium AC Vegacaps aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een voedingssupplement dat bijdraagt aan sterke botten, soepele spieren, een heldere geest en een goede geestelijke balans, dan is deze aanbieding iets voor jou! Bovendien zijn de capsules van AOV duurzaam verpakt in 100% gerecycled plastic (rPET).

Wat zijn de voordelen van AOV 515 Magnesium AC Vegacaps?

AOV 515 Magnesium AC Vegacaps zijn organisch gebonden en vrij van allergenen en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit maakt het product geschikt voor vegetariërs en veganisten. Daarnaast draagt magnesium bij aan het behoud van sterke botten, soepele spieren en een goede geestelijke balans.

Heeft AOV 515 Magnesium AC Vegacaps bijwerkingen?

In het algemeen zijn er weinig bijwerkingen bekend bij het gebruik van AOV 515 Magnesium AC Vegacaps. Bij het innemen van te veel magnesium kunnen diarree en misselijkheid optreden. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts of specialist.