Golden Naturals Magnesium Bisglycinaat 300 mg

14.95

Golden Naturals Magnesium Bisglycinaat 300mg is een hoogwaardige magnesiumsupplement met een unieke formule die zorgt voor een snellere en betere opname dan andere vormen van magnesium. De toevoeging van taurine bevordert de opname nog eens extra. Magnesium speelt een belangrijke rol bij meer dan 300 fysiologische processen in het lichaam, waaronder de energieproductie, zenuwfuncties en bot- en gebitsvorming. Bovendien draagt magnesium bij aan het behoud van een normale geestelijke balans en een goed geheugen. Dit supplement is dus een goede keuze voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij deze processen.

Een groot voordeel van Golden Naturals Magnesium Bisglycinaat 300mg is de snellere en betere opname van magnesium dan bij andere vormen van magnesium. Hierdoor wordt het lichaam sneller voorzien van dit belangrijke mineraal. Bovendien kan magnesiumtekort leiden tot diverse klachten zoals vermoeidheid, spierkrampen en concentratieproblemen. Door het gebruik van dit supplement wordt het risico op deze klachten verlaagd en kan het bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Lees meer <
 • Magnesium is goed voor de spieren

 • Magnesium is goed voor het behoud van soepele spieren

 • Helpt bij vermoeidheid en futloosheid

Anderen kochten ook

Populair in magnesium bisglycinaat

Nu -18%
Vitakruid Magnesium 150 Bisglycinaat

Vitakruid Magnesium 150 Bisglycinaat

Nu -15%
Vitals Magnesiumbisglycinaat 100 mg

Vitals Magnesiumbisglycinaat 100 mg

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

NOW Magnesium Trio

Nu -14%
Orthica Magnesium Bisglycinaat

Orthica Magnesium Bisglycinaat

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 3 tabletten

    RI*
Magnesiumbisglycinaat 2499 mg  
    waarvan elementair magnesium 300 mg  
Taurine 600 mg 80 %
BioPerine (Piper nigrum L. extract) 3 mg  

* Referentie inname

 

Ingrediënten
magnesiumbisglycinaat, taurine, vulstof (microkristallijne cellulose), verdikkingsmiddel (natriumcarboxymethyl zetmeel (CMS-Na)), glansmiddel (cellulose), antiklontermiddelen (stearinezuur, talk), BioPerine® (Piper nigrum L. extract).

Allergenen informatie
Vrij van conserveermiddelen, ei, gist, gluten, kunstmatige geurstoffen, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen, lactose, melk, noten, pinda’s, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis.

Gebruik

Bij voorkeur vóór of tijdens de maaltijd met water innemen.

Golden naturals reviews

 1. Anne

  Golden Naturals Magnesium Bisglycinaat 300mg is een uitstekend supplement voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het behoud van een normale geestelijke balans en een goed geheugen.

 2. Lis

  Ik ben erg tevreden met de snellere en betere opname van magnesium door Golden Naturals Magnesium Bisglycinaat 300mg. Het heeft me geholpen bij vermoeidheid en spierkrampen.

 3. Johanna

  Ik gebruik de Golden Naturals Magnesium Bisglycinaat 300 mg nu al een tijdje en ben enorm tevreden met het resultaat. Ik merk dat mijn hersenfunctie beter is geworden en ik me meer gefocust voel. Dit komt waarschijnlijk door de optimale magnesiumvorm die in het product aanwezig is. Ook de toegevoegde taurine zorgt ervoor dat de opname in het hersenweefsel beter is waardoor ik nog meer profijt heb van dit product. Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een goed supplement voor de hersenfunctie.

 4. Kim

  Als ruiter ben ik altijd op zoek naar supplementen om mijn spieren en hersenen te ondersteunen. De Golden Naturals Magnesium Bisglycinaat 300 mg is een fantastisch product dat mijn hersenprestaties enorm verbeterd heeft. Ik merk dat ik me beter kan concentreren en dat mijn reactievermogen toegenomen is. Het feit dat het product ook nog eens goed opgenomen wordt door het lichaam en de bloed-hersenbarrière kan passeren, maakt het nog interessanter voor mij. Ik ben erg blij met dit product en zal het in de toekomst zeker blijven gebruiken.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding

Waar is goed voor?

Magnesium is een essentieel mineraal dat veel belangrijke functies in het lichaam vervult. Het is nodig voor de productie van energie, de synthese van eiwitten en DNA, en de regulatie van de spier- en zenuwfunctie. Magnesium is ook betrokken bij de ondersteuning van gezonde botten en tanden, het handhaven van een gezonde hartfunctie en het reguleren van de bloeddruk. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de stemming, het verminderen van angst en het bevorderen van een gezonde slaap.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Golden Naturals Magnesium Bisglycinaat 300mg?

Er zijn veel positieve ervaringen met Golden Naturals Magnesium Bisglycinaat 300mg. Veel mensen merken dat ze zich rustiger en meer ontspannen voelen na het innemen van dit supplement. Daarnaast zijn er ook mensen die aangeven dat ze meer energie hebben en zich mentaal scherper voelen.

Waarom deze Golden Naturals Magnesium Bisglycinaat 300mg aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een goed opneembaar magnesiumsupplement, dan is deze aanbieding zeker het overwegen waard. Golden Naturals Magnesium Bisglycinaat 300mg wordt namelijk veel sneller en beter opgenomen dan andere vormen van magnesium. Daarnaast bevat het supplement taurine, dat de opname nog eens extra bevordert. Door deze aanbieding te kopen, kun je dus op een effectieve manier je magnesiumniveau aanvullen.

Wat zijn de voordelen van Golden Naturals Magnesium Bisglycinaat 300mg?

Golden Naturals Magnesium Bisglycinaat 300mg heeft verschillende voordelen voor het lichaam. Zo draagt magnesium bij aan het behoud van een normale geestelijke balans en een goed geheugen. Daarnaast is het ook belangrijk voor de energieproductie, de zenuwfuncties en bot- en gebitsvorming. Door dit supplement te gebruiken, kun je dus bijdragen aan een gezond en goed functionerend lichaam.

Heeft Golden Naturals Magnesium Bisglycinaat 300mg bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van Golden Naturals Magnesium Bisglycinaat 300mg bij normaal gebruik. Echter, als je twijfelt over het gebruik van dit supplement in combinatie met medicatie, zwangerschap of andere gezondheidsproblemen, dan is het verstandig om dit te bespreken met een arts of apotheker.