Orthica Magnesium Bisglycinaat

Orthica Magnesium Bisglycinaat-120 (60 stuks) Capsules is een effectief magnesiumsupplement dat een aanvulling kan zijn op een gevarieerd dieet en kan worden gebruikt bij een verhoogde behoefte aan magnesium. De combinatie van magnesium met toegevoegde vitamines en mineralen kan soms onverdraagbaar zijn voor het lichaam vanwege medicijngebruik, maar deze magnesiumbisglycinaatcapsules bevatten geen toevoegingen en worden via een andere route door het lichaam opgenomen. Dit aminozuurchelaat is een goed verdraagbare vorm van magnesium die helpt bij geestelijke spanning, vermindering van vermoeidheid en futloosheid, en een positieve invloed heeft op het zenuwstelsel. Er zijn verschillende soorten magnesium en deze capsules zijn verpakt in flacons van 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor ze bijdragen aan een meer circulaire economie zonder de productie van nieuw plastic.

Het gebruik van Orthica Magnesium Bisglycinaat-120 (60 stuks) Capsules kan talloze voordelen hebben voor de gezondheid en het welzijn. Magnesium is een essentieel mineraal dat bijdraagt aan tal van functies in het lichaam, waaronder het ondersteunen van de spieren en het zenuwstelsel. Dit supplement is vooral handig voor mensen die een verhoogde behoefte hebben aan magnesium, zoals sporters of mensen met een actieve levensstijl. Daarnaast is de duurzame verpakking een groot voordeel, omdat het bijdraagt aan het verminderen van afval en het creëren van een meer circulaire economie.

Lees meer <
 • Goed verdraagzame vorm van magnesium

 • Ondersteunt bij geestelijke spanning

 • Heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in magnesium bisglycinaat

Vitakruid Magnesium 150 Bisglycinaat

Vitakruid Magnesium 150 Bisglycinaat

Vitals Magnesiumbisglycinaat 100 mg

Vitals Magnesiumbisglycinaat 100 mg

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

NOW Magnesium Trio

New Care Magnesium bisglycinaat tauraat

New Care Magnesium bisglycinaat tauraat

Ingrediënten

Samenstelling per twee capsules

RI*
Mineralen (elementaire hoeveelheid)
magnesium (bisglycinaat) (ChelaMax®*) 240 mg 64%

* referentie inname
** *ChelaMax® is een geregistreerd handelsmerk van Innophos

Ingrediënten
Magnesiumbisglycinaat, hydroxypropylmethylcellulose, antioxidant (ascorbylpalmitaat)

Allergenen informatie
Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Orthica reviews

 1. Wytse

  Ontzettend veel last van kramp gehad! Sinds dat ik magnesium slik is dit verholpen.

 2. Lis

  Orthica Magnesium Bisglycinaat-120 is een geweldig supplement dat mijn geestelijke spanning heeft verminderd en mijn vermoeidheid heeft verminderd. Ik waardeer ook de duurzame verpakking.

 3. Dave

  Orthica Magnesium Bisglycinaat

 4. Lis

  Deze magnesiumbisglycinaatcapsules zijn goed verdraagbaar en kunnen helpen bij geestelijke spanning en vermoeidheid. De 100% gerecyclede plastic verpakking draagt bij aan een meer circulaire economie.

 5. Tim

  Ik ben zo blij dat ik Orthica Magnesium Bisglycinaat heb gevonden! Ik ben altijd al gevoelig geweest voor combinatieformules met magnesium, maar dit supplement is geweldig verdraagzaam en mijn lichaam neemt het zonder problemen op. Het heeft een enorme impact gehad op mijn geestelijke spanning en vermoeidheid – ik voel me veel meer ontspannen en energiek sinds ik het gebruik. Ik raad dit product zeker aan!

 6. Tessa

  Als iemand die veel stress heeft en vaak last van futloosheid en vermoeidheid, kan ik niet genoeg benadrukken hoe goed Orthica Magnesium Bisglycinaat werkt. Deze vorm van magnesium is goed verdraagzaam en mijn lichaam neemt het gemakkelijk op. Sinds ik dit supplement gebruik, voel ik me veel positiever en is mijn algemene stemming verbeterd. Ik heb ook gemerkt dat het mijn zenuwstelsel ondersteunt en mijn slaap verbetert. Als je op zoek bent naar een voedingssupplement dat echt werkt, zou ik Orthica Magnesium Bisglycinaat zeker aanraden!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Waar is goed voor?

Magnesium is een essentieel mineraal dat veel belangrijke functies in het lichaam vervult. Het is nodig voor de productie van energie, de synthese van eiwitten en DNA, en de regulatie van de spier- en zenuwfunctie. Magnesium is ook betrokken bij de ondersteuning van gezonde botten en tanden, het handhaven van een gezonde hartfunctie en het reguleren van de bloeddruk. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de stemming, het verminderen van angst en het bevorderen van een gezonde slaap.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Magnesium Bisglycinaat-120 (60 stuks) Capsules?

Het effect van voedingssupplementen kan variëren per persoon en is afhankelijk van verschillende factoren. Orthica Magnesium Bisglycinaat-120 Capsules zijn goed opneembaar en helpen bij geestelijke spanning en vermoeidheid. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts of diëtist voordat je een voedingssupplement gebruikt.

Waarom zou je deze Orthica Magnesium Bisglycinaat-120 Capsules aanbieding kopen?

De Orthica Magnesium Bisglycinaat-120 Capsules zijn een goede aanvulling op een gevarieerde voeding en kunnen helpen bij geestelijke spanning, vermoeidheid en futloosheid. Door te kiezen voor deze aanbieding krijg je meer capsules voor een lagere prijs, waardoor je langer van het product kunt genieten.

Wat zijn de voordelen van Orthica Magnesium Bisglycinaat-120 (60 stuks) Capsules?

De Orthica Magnesium Bisglycinaat-120 Capsules zijn goed opneembaar en helpen bij geestelijke spanning, vermoeidheid en futloosheid. Bovendien zijn de capsules vrij van toegevoegde vitamines en mineralen, waardoor ze geschikt zijn voor mensen die deze combinatie niet goed verdragen. Daarnaast zijn de flacons gemaakt van 100% gerecycled plastic, wat bijdraagt aan een meer circulaire economie.

Heeft Orthica Magnesium Bisglycinaat-120 (60 stuks) Capsules bijwerkingen?

Magnesiumbisglycinaat is een goed verdraagzame vorm van magnesium. Bij normaal gebruik zijn er geen bijwerkingen bekend. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts of diëtist voordat je een voedingssupplement gebruikt.