Vitals Magnesiumbisglycinaat 100 mg

Vitals Magnesium 100mg Tabletten zijn een voedingssupplement met een zeer goed opneembare vorm van magnesium. Het bevat magnesiumbiglycinaat met TRAACS®-kenmerk en taurine, wat de opname van magnesium in de cellen bevordert. Uit verschillende studies is gebleken dat magnesiumbisglycinaat beter en sneller wordt opgenomen dan andere vormen van magnesium, zoals magnesiumoxide en magnesiumcarbonaat. Daarnaast bevat het supplement 200 mg taurine, wat een synergetische werking heeft met magnesium. Dit supplement is geschikt voor topsporters, getest op doping en voorzien van het NZVT-keurmerk. Magnesium heeft verschillende gezondheidsvoordelen, waaronder het helpen bij vermoeidheid, het ondersteunen van het energieniveau en het behoud van sterke botten en tanden.

Naast de voordelen voor de gezondheid, is het supplement van Vitals ook milieuvriendelijk. De verpakking is gemaakt van PaperWise karton, een CO2-neutraal product dat gemaakt wordt van landbouwafval. Het karton is zeer geschikt voor recycling en kan tot zeven keer gerecycled worden, net als FSC-papier. Het potje en etiket zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Door het gebruik van deze duurzame verpakking wordt de druk op het milieu verminderd en wordt een belangrijke stap gezet richting een circulaire economie. Ook worden boeren in ontwikkelingslanden ondersteund door het gebruik van PaperWise karton. Kortom, Vitals Magnesium 100mg Tabletten zijn niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor het milieu en de maatschappij.

Lees meer <
 • hoogwaardig aminozuurchelaat (magnesiumbisglycinaat) van Albion Minerals

 • met TRAACS®-kenmerk (The Real Amino Acid Chelate System)

 • verbindingsvorm met superieure biologische beschikbaarheid

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in magnesium tabletten

Nu -20%
Vitakruid Magnesium 200 complex

Vitakruid Magnesium 200 complex

1 + 1 Gratis
Daily Co Magnesium 200

Daily Co Magnesium 200

Nu -18%
Vitakruid Magnesium 150 Bisglycinaat

Vitakruid Magnesium 150 Bisglycinaat

Nu -15%
Vitakruid Magnesium Tauraat met P5P

Vitakruid Magnesium Tauraat met P5P

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

RI*
Magnesium (bisglycinaat, TRAACS®) 100 mg 27%
Taurine 200 mg

* Referentie inname

 

Ingrediënten
Magnesiumbisglycinaat, vulstof (microkristallijne cellulose [cellulosepoeder]), taurine, koolzaadolie (Brassica napus), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren).

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Vitals reviews

 1. Isabelle

  Ik gebruik het al een tijdje en erg tevreden over. Neem het altijd in na het hardlopen om kramp te voorkomen.

 2. Tom

  Vitals Magnesiumbisglycinaat 100mg tabletten zijn gemakkelijk opneembaar en hebben een synergetische werking met taurine, wat zorgt voor energie, sterke botten en tanden. Daarnaast is de milieuvriendelijke verpakking een groot pluspunt.

 3. Niels

  Dit supplement is perfect voor topsporters en het is getest op doping met het NZVT-keurmerk. Bovendien is de duurzame verpakking van PaperWise karton milieuvriendelijk en steunt het boeren in ontwikkelingslanden. Een geweldig product voor gezondheid, milieu en maatschappij.

 4. Rick

  Ik heb onlangs Vitals Magnesiumbisglycinaat 100 mg gekocht en ik ben erg blij met deze aankoop! Dit supplement heeft me echt geholpen om mijn magnesiuminname op peil te houden, wat vooral belangrijk is omdat ik weet dat mijn dagelijkse voeding niet altijd genoeg magnesium bevat. Wat ik echt waardeer aan dit product is dat het magnesium bevat in de vorm van magnesiumbisglycinaat, wat betekent dat het goed wordt opgenomen en dat ik niet veel van het supplement hoef te nemen om de juiste hoeveelheid te krijgen. Ik ben geen fan van grote pillen, dus het feit dat deze tabletten klein zijn en gemakkelijk door te slikken maken het nog beter! Al met al kan ik Vitals Magnesiumbisglycinaat 100 mg zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsvol magnesiumsupplement.

 5. Mike

  Ik heb het gevoel dat Vitals Magnesiumbisglycinaat 100 mg me echt heeft geholpen om me minder gestrest te voelen! Ik heb altijd al geweten dat stress mijn magnesiumgehalte verlaagt, dus heb ik op zoek gegaan naar een supplement dat me kon helpen om mijn magnesiumgehalte op peil te houden. Dit product heeft precies dat gedaan – ik voel me rustiger en meer ontspannen sinds ik het ben gaan gebruiken. Dit supplement is niet alleen krachtig, maar ook gemakkelijk te slikken en veroorzaakt geen misselijkheid of maagklachten zoals sommige andere magnesiumsupplementen kunnen doen. Ik zou dit product zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een krachtig en effectief magnesiumsupplement!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Waar is magnesium tabletten goed voor?

Magnesium is een essentieel mineraal dat veel belangrijke functies in het lichaam vervult. Het is nodig voor de productie van energie, de synthese van eiwitten en DNA, en de regulatie van de spier- en zenuwfunctie. Magnesium is ook betrokken bij de ondersteuning van gezonde botten en tanden, het handhaven van een gezonde hartfunctie en het reguleren van de bloeddruk. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de stemming, het verminderen van angst en het bevorderen van een gezonde slaap.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik Vitals Magnesiumbisglycinaat 100 mg?

Het wordt aanbevolen om dagelijks 1 tot 3 capsules Vitals Magnesiumbisglycinaat 100 mg in te nemen tijdens of na de maaltijd, tenzij anders geadviseerd door een gezondheidsprofessional. De capsules kunnen worden ingenomen met water.

Waarvoor kan ik Vitals Magnesiumbisglycinaat 100 mg gebruiken?

Vitals Magnesiumbisglycinaat 100 mg kan worden gebruikt ter aanvulling op de dagelijkse voeding, bijvoorbeeld bij een verhoogde behoefte aan magnesium of bij een tekort aan magnesium. Magnesium kan bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid en het ondersteunen van de spierfunctie. Ook kan magnesium bijdragen aan een normale werking van het zenuwstelsel en het behoud van sterke botten en tanden.

Wat is Vitals Magnesiumbisglycinaat 100 mg?

Vitals Magnesiumbisglycinaat 100 mg is een voedingssupplement dat magnesium bevat in de vorm van magnesiumbisglycinaat. Dit is een organisch gebonden vorm van magnesium die goed wordt opgenomen door het lichaam. Magnesium speelt een belangrijke rol in diverse lichaamsprocessen, waaronder de energiestofwisseling, de spierfunctie en het zenuwstelsel.

Wat zijn de ervaringen met Vitals Magnesium 100mg Tabletten?

Er zijn verschillende positieve ervaringen van gebruikers met Vitals Magnesium 100mg Tabletten. Het supplement wordt goed opgenomen en ondersteunt het energieniveau, de spierwerking en het behoud van sterke botten en tanden. Daarnaast heeft magnesium een positieve invloed op de gemoedstoestand, het concentratievermogen en het geheugen.

Waarom deze Vitals Magnesium 100mg Tabletten aanbieding kopen?

Door gebruik te maken van deze aanbieding kun je voordelig hoogwaardige magnesiumbisglycinaat tabletten met TRAACS®-kenmerk en taurine aanschaffen. Dit supplement bevat een verbindingsvorm met superieure biologische beschikbaarheid en is getest op doping. Bovendien zijn de tabletten verpakt in een duurzame verpakking van PaperWise karton en recyclebaar biobased plastic, wat bijdraagt aan een verminderde druk op het milieu.

Wat zijn de voordelen van Vitals Magnesium 100mg Tabletten?

Vitals Magnesium 100mg Tabletten bevatten een zeer goed opneembare vorm van magnesium en taurine, wat zorgt voor een directe synergetische werking met magnesium. Magnesium ondersteunt het energieniveau, de spierwerking en het behoud van sterke botten en tanden. Het heeft ook een positieve invloed op de gemoedstoestand, het concentratievermogen en het geheugen. Het supplement is geschikt voor topsporters en is verpakt in een duurzame verpakking van PaperWise karton en recyclebaar biobased plastic.

Heeft Vitals Magnesium 100mg Tabletten bijwerkingen?

Bij normaal gebruik zijn er geen bijwerkingen bekend van Vitals Magnesium 100mg Tabletten. Echter, bij overmatig gebruik kan diarree optreden. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts of specialist.