Lucovitaal Magnesium Citraat 400mg Tabletten

Lucovitaal Magnesium Citraat 400 is een voedingssupplement dat de best opneembare vorm van magnesium bevat. Door de hoge dosering van 400mg elementaire magnesium (citraat) per dagdosering van 2 tabletten kan dit supplement bijdragen aan het behoud van soepele spieren en gezonde botten. Magnesium heeft daarnaast een positieve invloed op pijnlijke spieren en kan kramp en spierpijn helpen voorkomen. Ook geeft het extra energie en kan het stress verminderen. De tabletten zijn makkelijk in te nemen met water en zijn geschikt voor vegetariërs.

Een goede magnesiumbalans in het lichaam heeft veel voordelen. Zo kan het bijdragen aan het behoud van een goede nachtrust en een gezonde werking van het zenuwstelsel. Ook is magnesium betrokken bij de aanmaak van eiwitten en kan het helpen bij het opbouwen en herstellen van spierweefsel na het sporten. Bovendien kan een tekort aan magnesium leiden tot vermoeidheid en een verhoogde gevoeligheid voor stress. Door het gebruik van Lucovitaal Magnesium Citraat 400 kan je jouw magnesiumbalans op peil houden en profiteren van deze voordelen.

Lees meer <
 • Magnesium speelt een rol bij het behouden van soepele spieren en bij de botaanmaak

 • Magnesium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel

 • Magnesium draagt bij aan de geestelijke veerkracht

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in magnesium citraat

1 + 1 Gratis
Daily Co Magnesium 200

Daily Co Magnesium 200

Vitals Magnesiumcitraat 100 mg

Vitals Magnesiumcitraat 100 mg

Orthica Magnesium citraat 200

Orthica Magnesium citraat 200

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

NOW Magnesium Trio

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van twee tabletten

%ADH*
Elementaire Magnesium (citraat) 400 mg 107%

*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

 

Ingrediënten
Magnesium citraat, Vulmiddel (Cellulose), Bevochtigingsmiddel (Vernet Natrium Carboxymethylcellulose), Verdikkingsmiddel (Maïszetmeel), Coating (HPMC, HPC, Cellulose, Titanium Dioxide, Stearinezuur), Antiklontermiddelen (Silicium dioxide, Stearinezuur, Talk).

Allergenen Informatie
Veganistisch, Glutenvij

Gebruik

Volwassenen: Eenmaal daags 2 tabletten, bij voorkeur bij de maaltijd innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

 1. Hans

  Ik gebruik deze magnesium pillen elke dag.. Soms vergeet ik het een dag en dan heb ik ‘s nachts direct last van kramp. Aanrader dus.

 2. Lis

  Lucovitaal Magnesium Citraat 400mg Tabletten zijn de perfecte dagelijkse aanvulling voor iedereen die op zoek is naar een gezonde dosis magnesium om de spieren soepel te houden en het zenuwstelsel te ondersteunen.

 3. Tom

  Ik ben zeer tevreden over deze magnesiumtabletten! De citraatvorm zorgt voor een goede opname en de dosering van 400 mg per dag is precies wat ik nodig heb om me fysiek en mentaal goed te voelen.

 4. Rick

  Ik heb dit product recentelijk gekocht en ik ben erg tevreden. De tabletten zijn makkelijk in te nemen en hebben een goede hoeveelheid magnesium. Ik merk dat mijn spieren soepeler zijn geworden en ik heb minder last van krampen. Daarnaast voel ik me ook mentaal sterker en veerkrachtiger. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een makkelijke manier om hun magnesiuminname te verhogen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Waar is goed voor?

Magnesium is een essentieel mineraal dat veel belangrijke functies in het lichaam vervult. Het is nodig voor de productie van energie, de synthese van eiwitten en DNA, en de regulatie van de spier- en zenuwfunctie. Magnesium is ook betrokken bij de ondersteuning van gezonde botten en tanden, het handhaven van een gezonde hartfunctie en het reguleren van de bloeddruk. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de stemming, het verminderen van angst en het bevorderen van een gezonde slaap.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Magnesium Citraat 400?

Er zijn veel positieve ervaringen met Lucovitaal Magnesium Citraat 400. Veel mensen merken dat hun spieren soepeler zijn en dat ze minder last hebben van kramp en spierpijn. Ook ervaren mensen dat ze meer energie hebben en minder last hebben van stress.

Waarom deze Lucovitaal Magnesium Citraat 400 aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement met magnesium, dan is Lucovitaal Magnesium Citraat 400 een goede keuze. Door de hoge dosering en de beste opneembare vorm van magnesium in de tabletten, kan je lichaam optimaal profiteren van de voordelen van magnesium. Daarnaast is het nu extra voordelig om deze tabletten te kopen dankzij de aanbieding. Je krijgt meer waar voor je geld!

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Magnesium Citraat 400?

De voordelen van Lucovitaal Magnesium Citraat 400 zijn dat het supplement bijdraagt aan het behouden van soepele spieren, de botaanmaak ondersteunt en kan helpen bij kramp en spierpijn. Daarnaast kan magnesium extra energie geven en stress verminderen. Ook is het de best opneembare vorm van magnesium.

Heeft Lucovitaal Magnesium Citraat 400 bijwerkingen?

Lucovitaal Magnesium Citraat 400 is over het algemeen veilig in gebruik en heeft weinig bijwerkingen. Bij een te hoge dosering kan het echter wel maag- en darmklachten geven, zoals diarree en misselijkheid. Het is daarom belangrijk om je altijd aan de aanbevolen dosering te houden en bij twijfel een arts of apotheker te raadplegen.