Metagenics Metarelax tabletten

MetaRelax® is een magnesiumcomplex dat een uitstekende ondersteuning biedt bij stress, vermoeidheid en spierpijn. Het bevat magnesiumglycerofosfaat, wat een goed opneembare vorm van magnesium is, en in de juiste dosering van 100 mg per tablet. Daarnaast bevat MetaRelax® ook cofactoren zoals vitamines B6, B12, folaat (Metafolin®), taurine en vitamine D. Vitamine D zorgt ervoor dat magnesium langer in het lichaam wordt vastgehouden en het magnesium activeert op zijn beurt vitamine D. Bovendien zijn de B-vitamines in actieve vormen, waardoor ze direct beschikbaar zijn in het lichaam. Een belangrijk voordeel van MetaRelax® is dat het geen laxatieve neveneffecten heeft.

MetaRelax® is dus een compleet magnesiumsupplement dat goed wordt opgenomen in het lichaam en geen bijwerkingen heeft. Het is vooral handig voor mensen die stress ervaren, vaak vermoeid zijn en spierpijn hebben. Door de juiste dosering en de toevoeging van cofactoren, kan MetaRelax® helpen bij het behouden van een gezonde psychologische functie, het verminderen van vermoeidheid en het ondersteunen van de spieren. Het is een handig supplement dat gemakkelijk in te nemen is en kan worden gebruikt als onderdeel van een gezonde levensstijl.

Lees meer <
 • Goed opneembare vorm van magnesium: magnesiumglycerofosfaat

 • Juist gedoseerd: 900 mg Magnesiumglycerofosfaat per tablet = 100 mg elementair magnesium per tablet

 • Cofactoren die synergetisch werken met magnesium: vitamines B6, B12, folaat (Metafolin®), taurine en vitamine D

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in aanbiedingen

2+1 Gratis
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Nu -96%
Orthica Vegan D3 oliedruppels

Orthica Vegan D3 oliedruppels

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 75 mcg

Vitakruid Vitamine D3 75 mcg

Ingrediënten

Samenstelling per 1 tablet

    RI*
Magnesiumglycerofosfaat 900 mg
Magnesium 100 mg 26.7%
Vitamine B6 (pyidoxal-5-fosfaat) 1 mg 71%
Vitamine B12 (methylcobalamine) 12.5 mcg 500%
Taurine 150 mg
Vitamine D (cholecalciferol) 12.5 mcg 500 IU 250%
Folaat Calcium-L-methylfolaat (MetaFolin®) 100 mcg  50%

* Referentie-inname

 

Ingrediënten
Maltodextrine, Hydroxypropylcellulose, Natriumcarboxymethylcellulose, Silica, Magnesiumzouten van vetzuren.

Gebruik

2 tabletten per dag

Metagenics reviews

 1. Dave

  Metagenics Metarelax is de perfecte oplossing voor vermoeidheid en stress. Het houdt mijn spieren gezond en ik voel me geweldig!

 2. Lis

  Ik heb nu meer energie en mijn spieren voelen zich sterker sinds ik Metagenics Metarelax tabletten gebruik. Geweldige aanvulling voor een gezonde levensstijl!

 3. Gerda

  Metarelax is een weldaad voor de spieren
  Heb last van lage rugpijn. Ik neem 4 pillen per dag en weet dat het zal over gaan. Net zoals de vorige keren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waarom Vitamines.com ?

Weet je nu niet wat je moet slikken of heb je bepaalde klachten waardoor je twijfelt? Neem dan contact met ons op door middel van onze chat. Soms is het lastig om een keuze te maken over de juiste vitamines. Onze experts helpen je graag op weg.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met MetaRelax®?

Veel mensen ervaren positieve effecten bij het gebruik van MetaRelax®. Het supplement kan helpen bij stressmomenten, vermoeidheid en ter ondersteuning van de spieren. Gebruikers melden dat ze zich minder gestrest voelen en meer ontspannen zijn. Ook merken ze dat ze zich minder vermoeid voelen en meer energie hebben. Daarnaast wordt het supplement vaak aanbevolen door gezondheidsprofessionals.

Waarom deze MetaRelax® aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat kan helpen bij stressmomenten, vermoeidheid en ter ondersteuning van de spieren, is de MetaRelax® aanbieding zeker het overwegen waard. Door de goed opneembare vorm van magnesium en de synergetische werking met de cofactoren vitamines B6, B12, folaat (Metafolin®), taurine en vitamine D, kan MetaRelax® helpen om de psychologische functie te ondersteunen en vermoeidheid te verminderen. Bovendien zijn de B-vitamines in actieve vormen direct beschikbaar voor werking in het lichaam. En als extra voordeel heeft MetaRelax® geen laxatieve neveneffecten.

Wat zijn de voordelen van MetaRelax®?

MetaRelax® heeft verschillende voordelen. Het bevat een goed opneembare vorm van magnesium: magnesiumglycerofosfaat in de juiste dosering. Daarnaast bevat het cofactoren die synergetisch werken met magnesium, zoals vitamines B6, B12, folaat (Metafolin®), taurine en vitamine D. Vitamine D zorgt dat magnesium langer vastgehouden wordt in het lichaam en omgekeerd zorgt magnesium voor het activeren van vitamine D. Bovendien zijn de toegevoegde B-vitamines actieve vormen waardoor ze direct beschikbaar zijn in het lichaam. Ook heeft MetaRelax® geen laxatieve neveneffecten en kan het helpen bij stressmomenten, vermoeidheid en ter ondersteuning van de spieren.

Heeft MetaRelax® bijwerkingen?

MetaRelax® heeft over het algemeen geen bijwerkingen. Het supplement bevat geen laxerende stoffen, waardoor het geen negatief effect heeft op de darmen. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Bij twijfel of bijwerkingen is het raadzaam om contact op te nemen met een gezondheidsprofessional.