Metagenics Metarelax sachets

51.95

MetaRelax® is een magnesiumcomplex dat speciaal is ontworpen om de psychologische functie te ondersteunen in stressvolle situaties. Het supplement bevat folaat, magnesium en vitamine B6, die samen vermoeidheid en stress verminderen. Het magnesiumglycerofosfaat is de goed opneembare vorm van magnesium en wordt in de juiste dosering aangeboden, wat zorgt voor een optimale opname door het lichaam. Bovendien is MetaRelax® verrijkt met vitamine D, die magnesium langer vasthoudt in het lichaam en het omgekeerde effect heeft. De actieve vormen van B-vitamines zorgen voor een directe beschikbaarheid en werking in het lichaam. MetaRelax® heeft geen laxerend effect en heeft een heerlijke limoensmaak met natuurlijke Stevia zoetstof.

Het gebruik van MetaRelax® biedt veel voordelen, zoals het verminderen van stress en vermoeidheid, en het ondersteunen van de spieren. De combinatie van magnesium, vitamine B6, folaat, taurine en vitamine D is zeer effectief en zorgt voor een optimale opname en werking van het supplement. Het feit dat MetaRelax® geen laxatieve neveneffecten heeft, maakt het een uitstekende keuze voor mensen die gevoelig zijn voor maag- en darmklachten. De heerlijke limoensmaak en de zoetstof van natuurlijke oorsprong van de Steviaplant maken het supplement ook nog eens aangenaam in gebruik. Al met al is MetaRelax® een complete en effectieve oplossing voor iedereen die op zoek is naar een supplement dat de psychologische functie ondersteunt en vermoeidheid en stress vermindert.

Lees meer <
  • Goed opneembare vorm van magnesium: magnesiumglycerofosfaat

  • Juist gedoseerd: 1800 mg magnesiumglycerofosfaat per zakje = 200 mg elementair magnesium per zakje

  • Cofactoren die synergetisch werken met magnesium: vitamines B6, B12, folaat (Metafolin®), taurine en vitamine D

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in

Ingrediënten

Samenstelling per 1 zakje

    RI*
Magnesiumglycerofosfaat 1800 mg
Magnesium 200 mg 53.3%
Vitamine B6 (pyidoxal-5-fosfaat) 2 mg 143%
Vitamine B12 (methylcobalamine) 25 mcg 1000%
Taurine 200 mg
Vitamine D (cholecalciferol) 25 mcg 1000 IU 500%
Folaat Calcium-L-methylfolaat (MetaFolin®) 200 mcg 100%

* Referentie-inname

 

Ingrediënten
Citroenzuur, Citrusaroma, Steviolglycosiden

Gebruik

1 zakje per dag

Metagenics reviews

  1. michelle

    Tevreden over deze magnesium. Handig verpakt!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De maximale hoeveelheid vitamine B6 in een supplement ligt voor kinderen lager dan voor volwassenen. De reden hiervoor is dat kinderen een lagere veilige bovengrens voor vitamine B6 hebben dan volwassenen. In de onderstaande tabel staat de maximale hoeveelheid vitamine B6 voor kinderen aangegeven. Wij adviseren u om hier rekening mee te houden.

Hoeveelheid vitamine B6 Advies/waarschuwing
Tot 3 milligram per dag Niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar
3 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar
5 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar
7 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar

Droog en koel bewaren. Buiten bereik van kleine kinderen houden.

Waar is magnesium tabletten goed voor?

Magnesium is een essentieel mineraal dat veel belangrijke functies in het lichaam vervult. Het is nodig voor de productie van energie, de synthese van eiwitten en DNA, en de regulatie van de spier- en zenuwfunctie. Magnesium is ook betrokken bij de ondersteuning van gezonde botten en tanden, het handhaven van een gezonde hartfunctie en het reguleren van de bloeddruk. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de stemming, het verminderen van angst en het bevorderen van een gezonde slaap.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met MetaRelax®?

MetaRelax® heeft veel positieve ervaringen. Het is een compleet magnesiumcomplex dat kan worden gebruikt bij de ondersteuning van de psychologische functie, vermoeidheid en ter ondersteuning van de spieren. De goed opneembare vorm van magnesium en de cofactoren zoals vitamines B6, B12, folaat (Metafolin®), taurine en vitamine D zorgen voor een synergetische werking waardoor de werking optimaal is. Bovendien heeft MetaRelax geen laxatieve neveneffecten.

Waarom deze MetaRelax® aanbieding kopen?

Deze MetaRelax® aanbieding is de perfecte manier om kennis te maken met dit compleet magnesiumcomplex. Het bevat de goed opneembare vorm van magnesium, vitamines B6, B12, folaat (Metafolin®), taurine en vitamine D. Bovendien zijn de toegevoegde B-vitamines actieve vormen waardoor ze direct beschikbaar zijn in het lichaam. Dit alles zorgt voor een optimale werking van MetaRelax®. En niet te vergeten, de heerlijke limoensmaak en zoetstof van natuurlijke oorsprong van de Steviaplant maken het nog eens extra lekker!

Wat zijn de voordelen van MetaRelax®?

MetaRelax® heeft verschillende voordelen. Het is een compleet magnesiumcomplex dat kan worden gebruikt bij de ondersteuning van de psychologische functie, vermoeidheid en ter ondersteuning van de spieren. De goed opneembare vorm van magnesium en de cofactoren zoals vitamines B6, B12, folaat (Metafolin®), taurine en vitamine D zorgen voor een synergetische werking waardoor de werking optimaal is. Bovendien zijn de toegevoegde B-vitamines actieve vormen waardoor ze direct beschikbaar zijn in het lichaam. En niet te vergeten, MetaRelax® heeft geen laxatieve neveneffecten.

Heeft MetaRelax® bijwerkingen?

MetaRelax® heeft over het algemeen geen bijwerkingen. Het bevat de goed opneembare vorm van magnesium en de cofactoren zoals vitamines B6, B12, folaat (Metafolin®), taurine en vitamine D die synergetisch werken met magnesium. Bovendien zijn de toegevoegde B-vitamines actieve vormen waardoor ze direct beschikbaar zijn in het lichaam. En niet te vergeten, MetaRelax® heeft geen laxatieve neveneffecten. Echter, zoals bij elk supplement of medicijn, kunnen er individuele reacties optreden. Als je twijfelt of MetaRelax® geschikt voor je is, neem dan contact op met je arts of apotheker.