Vitals Elete sportmineralen

 • 300 Ml
 • 300 Ml

29.95

€0.10 per Ml

Vitals Elementair Multi-Trace is een krachtig supplement op basis van zeewaterconcentraat met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen, afkomstig uit het Great Salt Lake in Utah. Het supplement bevat relevante doseringen zink, koper, borium, selenium, chroom, mangaan en molybdeen. Wat het supplement bijzonder maakt, is dat de mineralen in ionische vorm voorkomen, als elektrolyten. Dit maakt de mineralen goed opneembaar voor ons lichaam. Het supplement bevat mineralen die bijdragen aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade, een gezond immuunsysteem, gezonde huid, haren, nagels en ogen. Het speelt ook een rol bij de botaanmaak, het behoud van een normaal zuur-base-evenwicht, een normale cognitieve functie, hormoonhuishouding en vruchtbaarheid en voortplanting.

Naast de krachtige samenstelling van het supplement, is het ook verpakt in een duurzame verpakking. Het doosje is gemaakt van PaperWise karton, dat een CO2-neutraal product is en recyclebaar is tot wel zeven keer. Het potje en etiket zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Door deze recyclebare verpakking wordt een belangrijke stap gezet richting een circulaire economie en wordt de druk op het milieu verminderd. Daarnaast worden boeren in ontwikkelingslanden ondersteund door het gebruik van PaperWise karton. Door te kiezen voor Vitals Elementair Multi-Trace draagt men niet alleen bij aan de gezondheid van het lichaam, maar ook aan een duurzamere wereld.

Lees meer <
 • goede aanvulling van verloren elektrolyten tijdens het sporten (of met warm weer)

 • geen suikers, geen calorieën, geen geur-, kleur-, smaak- of zoetstoffen

 • gemakkelijk in gebruik met behulp van maatbekertje

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in magnesium tabletten

Nu -20%
Vitakruid Magnesium 200 complex

Vitakruid Magnesium 200 complex

1 + 1 Gratis
Daily Co Magnesium 200

Daily Co Magnesium 200

Nu -18%
Vitakruid Magnesium 150 Bisglycinaat

Vitakruid Magnesium 150 Bisglycinaat

Nu -15%
Vitakruid Magnesium Tauraat met P5P

Vitakruid Magnesium Tauraat met P5P

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 ml

RI*
Chloride (uit CMD**) 78 mg 10%
Magnesium (uit CMD) 26 mg 7%
Zink (uit CMD, sulfaat) 15 mg 150%
Borium (uit CMD, natriumboraat) 2.8 mg
Koper (uit CMD, gluconaat) 2 mg 200%
Mangaan (uit CMD, gluconaat) 2 mg 100%
Chroom (uit CMD, chloride) 120 mcg 300%
Molybdeen (uit CMD, natriummolybdaat) 80 mcg 160%
Selenium (uit CMD, natriumselenaat) 70 mcg 127%
Natrium (uit CMD) 6 mg

* Referentie inname
** CMD = concentrated mineral drops (geconcentreerd en gedehydrateerd extract met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen uit het Great Salt Lake, Utah, ontdaan van meer dan 99% van het natrium).

Ingrediënten
Gezuiverd water, zeewaterconcentraat (CMD), mineralen (zink, borium, mangaan, koper, chroom, molybdeen, selenium), voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddel (kaliumbenzoaat [<0,1%]).

Allergenen informatie
Bevat geen: gluten, lactose, soja, GMO en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Gebruik

Voeg 5 ml toe aan 750 ml water (met gebruik van de maatbeker). Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een maatbeker is bijgesloten.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Vitals reviews

 1. Iris

  Ik ben een fervent hardloper en gebruik deze Elete sportmineralen nu al een paar weken. En ik moet zeggen, het heeft echt een verschil gemaakt in mijn prestaties! Ik voel me minder vermoeid tijdens en na het hardlopen en ik ben beter bestand tegen krampen. Het feit dat dit product helemaal geen suiker, zoetstoffen en calorieën bevat, maakt het een perfecte gezonde optie voor mij. Ik ben blij met mijn aankoop en ik zal het zeker opnieuw kopen.

 2. Fleur

  Ik ben geen professionele sporter, maar ik ga wel graag naar de sportschool en doe af en toe aan hardlopen. Ik heb gevonden dat deze Elete sportmineralen me veel geholpen hebben. Ik krijg de juiste hoeveelheid elektrolyten binnen tijdens mijn trainingen en daardoor voel ik me energieker en minder uitgeput aan het einde van een training. Ik waardeer ook het feit dat dit product geen suikers of calorieën bevat, omdat ik gezondheid heel belangrijk vind. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die regelmatig sport!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement (Mineralenpreparaat).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is magnesium tabletten goed voor?

Magnesium is een essentieel mineraal dat veel belangrijke functies in het lichaam vervult. Het is nodig voor de productie van energie, de synthese van eiwitten en DNA, en de regulatie van de spier- en zenuwfunctie. Magnesium is ook betrokken bij de ondersteuning van gezonde botten en tanden, het handhaven van een gezonde hartfunctie en het reguleren van de bloeddruk. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de stemming, het verminderen van angst en het bevorderen van een gezonde slaap.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Elementair Multi-Trace?

Vitals Elementair Multi-Trace is een populair supplement dat veel gebruikt wordt door mensen die hun dagelijkse inname van mineralen en spoorelementen willen aanvullen. Veel mensen die dit supplement gebruiken, melden dat ze zich energieker en gezonder voelen. Ook zijn er mensen die zeggen dat hun huid, nagels en haar er beter uitzien sinds ze Vitals Elementair Multi-Trace gebruiken. Uiteraard verschillen de ervaringen per persoon en is het belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen.

Waarom deze Vitals Elementair Multi-Trace aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig supplement om je dagelijkse inname van mineralen en spoorelementen aan te vullen, is de Vitals Elementair Multi-Trace aanbieding een uitstekende keuze. Met dit supplement krijg je het volledige spectrum aan mineralen en spoorelementen binnen, in een goed opneembare vorm. Bovendien profiteer je nu van een speciale aanbieding, waardoor je extra voordelig uit bent. Kortom, als je op zoek bent naar een effectief en voordelig supplement, is de Vitals Elementair Multi-Trace aanbieding zeker het overwegen waard.

Wat zijn de voordelen van Vitals Elementair Multi-Trace?

Vitals Elementair Multi-Trace heeft vele voordelen. Dit supplement bevat het volledige spectrum aan mineralen en spoorelementen, afkomstig uit het Great Salt Lake in Utah. Deze mineralen zijn goed opneembaar en dragen bij aan diverse processen in het lichaam. Zo ondersteunen ze het immuunsysteem, dragen ze bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en spelen ze een rol bij de botaanmaak en het behoud van een gezond zuur-base-evenwicht. Ook zijn ze betrokken bij de stofwisseling van vetten, koolhydraten en eiwitten en ondersteunen ze de normale werking van diverse organen en lichaamsprocessen.

Heeft Vitals Elementair Multi-Trace bijwerkingen?

Vitals Elementair Multi-Trace is over het algemeen een veilig en goed verdragen supplement. Het is echter altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en het supplement niet te gebruiken als je overgevoelig bent voor één van de ingrediënten. Raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts of een deskundige voordat je het supplement gaat gebruiken. Hoewel er zelden bijwerkingen worden gemeld, kan het zijn dat je in zeldzame gevallen last krijgt van maag- of darmklachten of andere milde bijwerkingen. Stop in dat geval met het gebruik van het supplement en raadpleeg je huisarts.