A.Vogel Boldocynara Druppels

12.99

A.Vogel Boldocynara Druppels is een kruidenpreparaat dat een combinatie bevat van Artisjok, Mariadistel, Paardenbloem, Zuurbes en Varkensgras. Deze natuurlijke ingrediënten werken samen om de leverfunctie te ondersteunen en de spijsvertering in de maag en darmen te verbeteren. Artisjok en Mariadistel staan bekend om hun positieve invloed op de reinigende werking van de lever. Paardenbloem ondersteunt de lever- en galblaasfunctie en helpt bij het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam. Zuurbes en Varkensgras dragen bij aan een gezonde spijsvertering in de maag en darmen, wat kan helpen bij klachten zoals een opgeblazen gevoel en winderigheid.

Het voordeel van A.Vogel Boldocynara Druppels is dat het een natuurlijk alternatief biedt voor synthetische supplementen die vaak worden gebruikt om de lever en spijsvertering te ondersteunen. De kruiden zijn zorgvuldig geselecteerd en dragen bij aan een gezonde spijsvertering en leverfunctie. Bovendien zijn de druppels gemakkelijk in te nemen en geschikt voor vegetariërs. Let wel op dat gezondheidsclaims in afwachting zijn van Europese toelating. Raadpleeg bij klachten of medicijngebruik altijd een arts of apotheker.

Lees meer <
 • 100% natuurlijk

 • Ondersteunt de reinigende werking van de lever

 • Goed voor de spijsvertering in maag en darmen

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in

Ingrediënten

Ingrediënten
Plantenextracten: artisjok (Cynara scolymus) 34%, mariadistel1 (Silybum marianum), varkensgras (Polygonum aviculare), paardebloem (Taraxacum officinale), boldo (Peumus boldus) 5%, knopherik (Raphanus sativus), pepermunt (Mentha piperita), zuurbes (Berberis vulgaris), aloë (Aloe ferox), gewone wolfsklauw (Lycopodium clavatum), natriumsulfaat.

Alcoholgehalte ca. 58% v/v.

Een dagdosering van 3×20 druppels bevat de inhoudsstoffen van in totaal 3000 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten.

Gebruik

We adviseren 3x daags 20 druppels na de maaltijd in wat water in te nemen. Voor gebruik schudden.

A. Vogel reviews

 1. milou

  Ik had last van mijn spijsvertering en ben toen gebruik gaan maken van deze druppels. Fijn!!

 2. Niels

  A.Vogel Boldocynara Druppels zijn een geweldige ondersteuning voor een gezonde lever- en spijsverteringsfunctie!

 3. Tom

  Ik ben erg tevreden met Boldocynara druppels van A.Vogel, het heeft mijn spijsverteringsproblemen opgelost en ik voel me veel beter.

 4. Femke

  Ik heb de A.Vogel Boldocynara Druppels gekocht om mijn spijsvertering te verbeteren en ik ben zeer tevreden over dit product! Ik merkte al snel veranderingen in mijn maag en darmen. Het helpt bij het verteringsproces en voorkomt onaangename maagklachten. Daarnaast vind ik het geweldig dat de druppels natuurlijke ingrediënten bevatten zoals artisjok, mariadistel en paardenbloem die de reinigende werking van de lever stimuleren. Ik beveel dit product zeker aan iedereen aan die op zoek is naar een natuurlijke oplossing voor maag- en darmproblemen.

 5. Anouk

  De A.Vogel Boldocynara Druppels is een fantastisch product dat ik aanbeveel aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om de lever te reinigen. Ik ben erg tevreden over het feit dat het product verschillende natuurlijke ingrediënten bevat zoals artisjok, mariadistel en paardenbloem die de lever effectief reinigen. Ik voel me veel beter na het gebruik van dit product en merkte dat mijn lichaam nu beter functioneert. Het is ook goed om te weten dat het product zuurbes en varkensgras bevat die de spijsvertering in de maag en darmen bevorderen. Ik zou het zeker aanbevelen aan iedereen die zijn of haar lichaam wil reinigen en gezonder wil leven.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is mariadistel goed voor?

Mariadistel, ook bekend als Silybum marianum, is een plant die al eeuwenlang wordt gebruikt voor medicinale doeleinden. De belangrijkste actieve ingrediënten van mariadistel zijn silymarine en silybin, die bekend staan om hun leverbeschermende eigenschappen. Mariadistel wordt vaak gebruikt als een natuurlijk supplement om de lever te ondersteunen en te beschermen tegen schade.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met A.Vogel Boldocynara Druppels?

Veel gebruikers ervaren positieve effecten van A.Vogel Boldocynara Druppels op hun lever- en spijsverteringsgezondheid. Het kruidenpreparaat op basis van artisjok, mariadistel, paardenbloem, zuurbes en varkensgras wordt gewaardeerd vanwege de natuurlijke ingrediënten en de ondersteuning die het biedt aan het lichaam.

Waarom deze A.Vogel Boldocynara Druppels aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een natuurlijk kruidenpreparaat om de gezondheid van je lever en spijsvertering te ondersteunen, dan is deze aanbieding van A.Vogel Boldocynara Druppels zeker het overwegen waard. De druppels bevatten artisjok, mariadistel, paardenbloem, zuurbes en varkensgras die allemaal bijdragen aan de gezondheid van de lever en spijsvertering. Bovendien is de aanbieding een goede kans om het product voordeliger te kopen en uit te proberen.

Wat zijn de voordelen van A.Vogel Boldocynara Druppels?

A.Vogel Boldocynara Druppels bevatten verschillende natuurlijke ingrediënten die een positief effect hebben op de lever- en spijsverteringsgezondheid. Zo ondersteunen artisjok, mariadistel en paardenbloem de reinigende werking van de lever en dragen zuurbes en varkensgras bij aan een goede spijsvertering in de maag en darmen. Door deze ingrediënten te combineren, biedt A.Vogel Boldocynara Druppels een breed scala aan voordelen voor het lichaam.

Heeft A.Vogel Boldocynara Druppels bijwerkingen?

Er zijn geen bijwerkingen bekend van A.Vogel Boldocynara Druppels, omdat het een natuurlijk kruidenpreparaat is. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en het product niet te gebruiken als je allergisch bent voor een van de ingrediënten. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts of apotheker voordat je het product gebruikt.