AOV 819 Mariadistel

 • 90 Capsules
 • 90 Capsules

23.95

€0.27 per Capsules

AOV 819 Mariadistel Extract is een voedingssupplement dat bestaat uit 450 mg gestandaardiseerd extract van het kruid Mariadistel per dagdosering van twee vegacaps. Mariadistel, afkomstig uit het Middellandse-Zeegebied, staat bekend om zijn actieve stof silymarine, die wordt gewonnen uit de vrucht van de mariadistel. Dit kruid wordt vaak gebruikt vanwege de mogelijke ondersteuning bij het reinigen en beschermen van de lever, omdat silymarine de leverfunctie kan ondersteunen en levercellen kan beschermen tegen schade door vrije radicalen en toxines. AOV 819 Mariadistel Extract is vrij van hulp- en vulstoffen en geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Mariadistel kan dus een gunstige werking hebben op de lever en kan bijdragen aan een goede werking van dit belangrijke orgaan. Bovendien kan het kruid ook een antioxidant werking hebben, wat betekent dat het kan helpen bij het neutraliseren van schadelijke stoffen in het lichaam. AOV 819 Mariadistel Extract is gestandaardiseerd, wat betekent dat het extract een gegarandeerde hoeveelheid actieve stof bevat. Dit kan de kwaliteit en effectiviteit van het supplement ten goede komen. Door de afwezigheid van hulp- en vulstoffen is het supplement ook geschikt voor mensen met allergieën of intoleranties.

Lees meer <
 • Gestandaardiseerd mariadistel (Silybum marianum)-extract

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in mariadistel

Vitakruid Mariadistel complex tinctuur

Vitakruid Mariadistel complex tinctuur

A.Vogel Boldocynara Druppels

A.Vogel Boldocynara Druppels

Vitakruid Multivitamine Nacht

Vitakruid Multivitamine Nacht

Vitals Mariadistel-PS

Vitals Mariadistel-PS

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 vegacaps

Mariadistel (Silybum marianum)-extract 450 mg
       gestandaardiseerd extract uit de zaden op 80% silymarine

Ingrediëntenmariadistel-extract, hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps), vulstof (microkristallijne cellulose), antioxidant (ascorbyl palmitaat)

Allergenen informatie
819 Mariadistel-extract bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

 

Gebruik

2 x daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

AOV reviews

 1. Lis

  AOV 819 Mariadistel Extract is een top voedingssupplement voor het ondersteunen van de leverfunctie en het beschermen tegen schade door vrije radicalen en toxines.

 2. Tom

  Dit gestandaardiseerde mariadistel extract zonder toevoegingen is ideaal voor vegetariërs en veganisten, en kan helpen bij het reinigen en beschermen van de lever en het neutraliseren van schadelijke stoffen in het lichaam.

 3. Sanne

  AOV 819 Mariadistel is een fantastisch product dat mijn gezondheid enorm heeft verbeterd. Ik heb een aantal jaren geleden geleden aan leverproblemen en het gebruik van dit supplement heeft mijn klachten drastisch verminderd. Ik voel me nu veel energieker en heb geen last meer van de pijnlijke symptomen die ik eerder had. Dit product is zeker het geld waard!

 4. e

  Ik nam AOV 819 Mariadistel om mijn spijsvertering te verbeteren en het werkte als een wonder! Ik merkte een aanzienlijke vermindering van mijn maagklachten en ik kon veel meer voedingsmiddelen eten die ik eerder niet kon verdragen. De capsules zijn gemakkelijk in te nemen en hebben geen bijwerkingen. Ik ben blij met dit product en blijf het zeker gebruiken om mijn gezondheid te ondersteunen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Het gebruik van Mariadistel-extract tijdens de zwangerschap of borstvoeding wort afgeraden. Bewaren op een koele, droge en donkere plaats, buiten bereik van kinderen.

Waar is mariadistel goed voor?

Mariadistel, ook bekend als Silybum marianum, is een plant die al eeuwenlang wordt gebruikt voor medicinale doeleinden. De belangrijkste actieve ingrediënten van mariadistel zijn silymarine en silybin, die bekend staan om hun leverbeschermende eigenschappen. Mariadistel wordt vaak gebruikt als een natuurlijk supplement om de lever te ondersteunen en te beschermen tegen schade.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 819 Mariadistel Extract?

Ervaringen met AOV 819 Mariadistel Extract zijn over het algemeen positief. Veel gebruikers melden dat het product hen helpt bij het ondersteunen van de leverfunctie en het behoud van gezonde cellen en weefsels. Uiteraard kunnen individuele ervaringen verschillen.

Waarom zou je deze AOV 819 Mariadistel Extract aanbieding kopen?

Deze AOV 819 Mariadistel Extract aanbieding is een geweldige kans om hoogwaardige mariadistel-extracten te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Door gebruik te maken van deze aanbieding kun je genieten van de voordelen van mariadistel-extracten zonder te veel te betalen.

Wat zijn de voordelen van AOV 819 Mariadistel Extract?

AOV 819 Mariadistel Extract bevat gestandaardiseerde mariadistel-extracten die kunnen helpen bij het ondersteunen van de leverfunctie, het beschermen van gezonde cellen en weefsels en het bevorderen van de algehele gezondheid. Het product is vrij van hulp- en vulstoffen en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Heeft AOV 819 Mariadistel Extract bijwerkingen?

Er zijn geen ernstige bijwerkingen bekend van het gebruik van AOV 819 Mariadistel Extract. Een klein aantal gebruikers heeft echter milde bijwerkingen gemeld, zoals misselijkheid, buikpijn of diarree. Raadpleeg altijd een arts voordat je nieuwe supplementen gebruikt, vooral als je gezondheidsproblemen hebt of medicijnen gebruikt.