Orthica Silymarin 100

32.95

Orthica Silymarin is een voedingssupplement dat de lever ondersteunt. De lever kan worden beschadigd door verschillende factoren, zoals slechte voeding en overmatig alcoholgebruik. Mariadistel kan helpen om deze schade te beperken en is een goede aanvulling op een gezonde en gevarieerde voeding. Orthica Silymarin bevat een gestandaardiseerd extract van Mariadistel en kan daarom een effectieve en natuurlijke oplossing zijn voor mensen die hun lever willen ondersteunen. Bovendien zijn de flacons van dit supplement gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor Orthica bijdraagt aan een meer duurzame en circulaire economie.

De hoge standaardisatie van het plantenextract (80%) in Orthica Silymarin Capsules betekent dat de actieve ingrediënten in Mariadistel in een geconcentreerde vorm worden geleverd. Dit maakt het supplement zeer effectief voor het behoud van een gezonde leverfunctie. Daarnaast is het een goede keuze voor mensen die duurzaamheid belangrijk vinden, omdat de verpakking is gemaakt van gerecycled plastic. Door te kiezen voor Orthica Silymarin, kies je voor een natuurlijke en effectieve oplossing voor een gezonde lever, terwijl je ook een positieve bijdrage levert aan het milieu.

Lees meer <
  • Bevat 100 mg Silybum marianumextract

  • Hoog gestandaardiseerd plantenextract (80%)

  • Bevat gestandaardiseerd mariadistel-extract

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in mariadistel

Vitakruid Mariadistel complex tinctuur

Vitakruid Mariadistel complex tinctuur

A.Vogel Boldocynara Druppels

A.Vogel Boldocynara Druppels

Vitakruid Multivitamine Nacht

Vitakruid Multivitamine Nacht

Vitals Mariadistel-PS

Vitals Mariadistel-PS

Ingrediënten

Samenstelling per twee capsules

Silybum marianumextract (mariadistel) (80% silymarine) 200 mg

Ingredënten
rijstmeel, Silybum marianumextract, gelatine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Allergenen informatie
Bevat geen gluten, lactose, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De onderhoudsdosering is 1 capsule per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Orthica reviews

  1. Lotte

    Ik ben heel blij met mijn aankoop van Orthica Silymarin 100! Het is een geweldig voedingssupplement dat erg goed werkt voor mijn lever en spijsvertering. Ik merk dat mijn energieniveau is verbeterd sinds ik begon met het nemen van Silymarin-100 capsules. Het is gemakkelijk in te nemen door de kleine capsulevorm en het bevat geen kunstmatige ingrediënten, wat een groot pluspunt voor mij is. Ik zal dit product zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke oplossing voor het bevorderen van een gezonde lever.

  2. Anne

    Ik kan Orthica Silymarin 100 aan iedereen aanbevelen! Het is een uitstekend voedingssupplement dat me heeft geholpen bij het verbeteren van mijn algehele gezondheid en welzijn. Silymarin-100 capsules zijn zeer effectief gebleken bij het verminderen van mijn vermoeidheid en het verbeteren van mijn spijsvertering. Ik voel me veel lichter en helderder sinds ik dit product ben gaan gebruiken. Ik waardeer ook dat het een natuurlijk product is, zonder onnodige toevoegingen. Kortom, Orthica Silymarin 100 is een fantastisch supplement dat echt werkt en ik ben er dol op!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur.

Waar is mariadistel goed voor?

Mariadistel, ook bekend als Silybum marianum, is een plant die al eeuwenlang wordt gebruikt voor medicinale doeleinden. De belangrijkste actieve ingrediënten van mariadistel zijn silymarine en silybin, die bekend staan om hun leverbeschermende eigenschappen. Mariadistel wordt vaak gebruikt als een natuurlijk supplement om de lever te ondersteunen en te beschermen tegen schade.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Silymarin?

Er zijn verschillende ervaringen met Orthica Silymarin. Sommige mensen geven aan dat het hun leverfunctie ondersteunt en dat ze zich beter voelen sinds ze het supplement gebruiken. Anderen merken geen verschil. Het is belangrijk om te onthouden dat de ervaringen per persoon kunnen verschillen en dat het supplement niet bij iedereen hetzelfde effect zal hebben.

Waarom zou ik deze Orthica Silymarin aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement ter ondersteuning van een goede leverfunctie, is deze Orthica Silymarin aanbieding zeker de moeite waard. Niet alleen bevat het supplement een hoog gestandaardiseerd extract van Mariadistel, wat kan helpen bij het beperken van leverbeschadiging, maar de flacons zijn ook nog eens gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET). Door te kiezen voor deze aanbieding draag je bij aan een meer circulaire economie en bespaar je ook nog eens op kosten.

Wat zijn de voordelen van Orthica Silymarin?

Orthica Silymarin kan helpen bij het ondersteunen van een goede leverfunctie. Mariadistel staat bekend om zijn eigenschappen om de schade aan de lever te beperken en het lichaam te ondersteunen bij het ontgiften. Daarnaast is het supplement gemaakt van een hoog gestandaardiseerd plantenextract (80%), wat de werkzaamheid van het supplement vergroot.

Heeft Orthica Silymarin bijwerkingen?

Over het algemeen wordt Orthica Silymarin goed verdragen en zijn er weinig tot geen bijwerkingen bekend. Het kan echter wel zo zijn dat sommige mensen gevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten in het supplement. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst een arts voordat je Orthica Silymarin gaat gebruiken.