Lucovitaal Melatonine kids puur

  • 30 Tabletten
  • 30 Tabletten

5.99

€0.20 per Tabletten

Lucovitaal Melatonine Kids is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld voor kinderen. Het bevat 0,299 mg pure melatonine per zuigtabletje met een smaak van Tutti-Frutti. Melatonine is een natuurlijke stof die ons lichaam aanmaakt wanneer het donker wordt, om ons te helpen in slaap te vallen. Helaas werkt dit proces niet altijd optimaal bij iedereen, en daarom kan Lucovitaal Melatonine Kids ondersteuning bieden.

Een van de voordelen van Lucovitaal Melatonine Kids is dat het bijdraagt aan het verminderen van de tijd die nodig is om in slaap te vallen. Dit is vooral handig voor kinderen die moeite hebben om s avonds in slaap te komen. Daarnaast kan dit supplement ook helpen bij het verlichten van subjectieve gevoelens van jetlag. Voor kinderen die last hebben van een verstoord slaapritme door bijvoorbeeld reizen, kan Lucovitaal Melatonine Kids een waardevolle ondersteuning bieden.

Met een dosering van 299 mcg per gemakkelijk in te nemen zuigtabletje met Tutti-Frutti smaak, is Lucovitaal Melatonine Kids geschikt en aantrekkelijk voor kinderen. Het is echter altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en eventueel advies in te winnen bij een arts of apotheker, vooral als het gaat om het gebruik van supplementen bij kinderen.

Lees meer <
  • Draagt bij aan de verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag

  • Bevat 299 mcg per gemakkelijk zuigtabletje met Tutti-frutti smaak

Anderen kochten ook

Populair in melatonine

Davitamon Nachtrust 3-in-1 Capsules

Davitamon Nachtrust 3-in-1 Capsules

Lucovitaal Melatonine 5 HTP L Tryptofaan 30

Lucovitaal Melatonine 5 HTP L Tryptofaan 30

Vitortho Melatonine

Vitortho Melatonine

Lucovitaal Melatonine Puur

Lucovitaal Melatonine Puur

Ingrediënten

Zoetstof (isomalt), antiklontermiddelen (starinezuur, magnesiumstearaat, colloidaal siliciumdioxide), vulmiddel (natriumzetmeelglycollaat), tutti-frutti aroma, melatonine.

Gebruik

1 tabletje kort voor het slapen gaan opzuigen, al dan niet in combinatie met kauwen.

Bij kamertemperatuur (15-25 graden Celsius) op een droge en donkere plaats bewaren

Lucovitaal reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lucovitaal Melatonine kids puur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is melatonine goed voor?

Melatonine is een hormoon dat van nature in ons lichaam wordt aangemaakt door de pijnappelklier in de hersenen en dat een belangrijke rol speelt bij het reguleren van onze slaap-waakcyclus. Het wordt vaak aangeduid als het "slaaphormoon". Melatonine-supplementen worden vaak gebruikt om slaapstoornissen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Ze kunnen helpen de slaapkwaliteit te verbeteren en de tijd die nodig is om in slaap te vallen te verkorten.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Melatonine Kids?

Lucovitaal Melatonine Kids heeft over het algemeen positieve ervaringen ontvangen. Veel gebruikers hebben gemeld dat het hen heeft geholpen om sneller in slaap te vallen, vooral bij kinderen die moeite hebben met inslapen. Daarnaast hebben sommige mensen aangegeven dat het ook effectief kan zijn bij het verlichten van subjectieve gevoelens van jetlag. Het zuigtabletje met Tutti-Frutti smaak wordt over het algemeen goed ontvangen door kinderen, waardoor het gemakkelijker is om ze het supplement te laten innemen.

Waarom zou ik deze aanbieding van Lucovitaal Melatonine Kids kopen?

Het is aan te raden om deze aanbieding van Lucovitaal Melatonine Kids te kopen om twee belangrijke redenen. Ten eerste, dit product bevat 0,299 mg pure Melatonine per zuigtabletje, wat een geschikte dosering is voor kinderen. Het kan helpen bij het verminderen van de tijd die nodig is om in slaap te vallen, waardoor kinderen beter kunnen rusten. Ten tweede, de aanbieding biedt een gemakkelijke en smakelijke manier om melatonine aan kinderen te geven. Het Tutti-Frutti smaakzuigtabletje maakt het innemen van dit supplement aangenamer voor kinderen, waardoor het proces minder moeizaam wordt.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Melatonine Kids?

Lucovitaal Melatonine Kids biedt verschillende voordelen. Ten eerste draagt het bij aan de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen. Dit is vooral gunstig voor kinderen die moeite hebben met inslapen. Het kan hen helpen om sneller in een rustige slaaptoestand te komen. Ten tweede kan dit supplement ook de subjectieve gevoelens van jetlag verlichten, waardoor kinderen zich beter kunnen aanpassen aan een nieuwe tijdzone of slaaproutine. Het feit dat het supplement verkrijgbaar is in gemakkelijk zuigtabletje met Tutti-Frutti smaak maakt het ook handig en aantrekkelijk voor kinderen om in te nemen.

Heeft Lucovitaal Melatonine Kids bijwerkingen?

Lucovitaal Melatonine Kids wordt over het algemeen goed verdragen en heeft zelden bijwerkingen. Het is echter belangrijk om te weten dat elk kind anders kan reageren op supplementen. Een mogelijke bijwerking van melatonine kan slaperigheid zijn, vooral als het op ongepaste momenten of in te hoge doses wordt ingenomen. Het wordt aanbevolen om de aanbevolen dosering te volgen en het supplement alleen te geven voor het slapengaan. Als je je zorgen maakt over mogelijke bijwerkingen of interacties met andere medicijnen, is het raadzaam om een arts te raadplegen voordat je dit product gebruikt.