Lucovitaal Melatonine Puur

Lucovitaal Melatonine Puur 299mcg is een voedingssupplement dat een hoge dosis pure melatonine bevat. Melatonine is een lichaamseigen stof die een belangrijke rol speelt bij het reguleren van het slaap-waakritme. Wanneer het donker wordt, neemt de productie van melatonine toe, waardoor we slaperig worden en in slaap vallen. Bij sommige mensen werkt dit proces niet optimaal, waardoor ze moeite hebben met in slaap vallen. Lucovitaal Melatonine Puur 299mcg kan deze mensen ondersteunen en bijdragen aan de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen.

Naast het bevorderen van de slaap kan Lucovitaal Melatonine Puur 299mcg ook helpen bij het verlichten van subjectieve gevoelens van jetlag. Bij een verstoorde biologische klok door bijvoorbeeld reizen naar een andere tijdzone, kan het slikken van melatonine de slaap-waakcyclus helpen resetten. Een ander voordeel van dit voedingssupplement is dat het gemakkelijk slikbaar is, doordat het in de vorm van een klein tabletje komt. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering van 1 tablet per dag niet te overschrijden en het supplement altijd te gebruiken in overleg met een arts.

Lees meer <
 • Melatonine tabletjes

 • 1 tabletje per dag

 • Bevat 299 mcg per gemakkelijk slikbaar tabletje

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in melatonine

Lucovitaal Melatonine 5 HTP L Tryptofaan 30

Lucovitaal Melatonine 5 HTP L Tryptofaan 30

Davitamon Nachtrust 3-in-1 Capsules

Davitamon Nachtrust 3-in-1 Capsules

Fittergy Nootropic Recovery

Fittergy Nootropic Recovery

Orthica Slaap support

Orthica Slaap support

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

Melatonine 0,299 mg

Ingrediënten

Vulmiddel (Microkristallijne Cellulose), Antiklontermiddelen (Colloïdaal Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat), Melatonine.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing Melatonine tabletjes 299 mcg
Eén tabletje een half uur voor het slapen gaan innemen met water. Bij voorkeur op een vast tijdstip. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden

Lucovitaal reviews

 1. walter

  Helpt mij om beter in slaap te komen. Betere nachrrust hierdoor!

 2. Robin

  Ik ben zo blij dat ik Lucovitaal Melatonine Puur heb ontdekt! Dit product is echt een geschenk uit de hemel voor mensen met slaapproblemen zoals ik. Het bevat een hoge dosis puur melatonine dat helpt om mijn natuurlijke slaapcyclus te reguleren en me te helpen in slaap te vallen en diep te slapen. Ik ben verbaasd over hoe snel ik de voordelen van dit product heb ervaren en hoe gemakkelijk het in te nemen is. Ik raad dit product zeker aan voor iedereen die worstelt met slapeloosheid.

 3. Emma

  Dit is echt een geruststellend product voor iedereen die worstelt met het vinden van een gezonde slaaproutine. Het is eenvoudig te gebruiken en zo effectief! Ik ben onder de indruk van de hoge dosering melatonine als het enige ingrediënt van het product, waardoor ik me volledig op mijn gemak voel bij het gebruik ervan. Bovendien is het product betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar in apotheken en online winkels. Ik beveel dit product aan aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke en veilige manier om hun lichaam te ondersteunen bij het reguleren van hun slaapcyclus.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Het gebruik wordt afgeraden bij zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en voor kinderen tot 12 jaar.

Waar is melatonine goed voor?

Melatonine is een hormoon dat van nature in ons lichaam wordt aangemaakt door de pijnappelklier in de hersenen en dat een belangrijke rol speelt bij het reguleren van onze slaap-waakcyclus. Het wordt vaak aangeduid als het "slaaphormoon". Melatonine-supplementen worden vaak gebruikt om slaapstoornissen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Ze kunnen helpen de slaapkwaliteit te verbeteren en de tijd die nodig is om in slaap te vallen te verkorten.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Melatonine Puur 299mcg?

Ervaringen met Lucovitaal Melatonine Puur 299mcg zijn over het algemeen positief. Veel mensen ervaren dat het product hen helpt om sneller in slaap te vallen en een betere nachtrust te hebben. Het kan ook helpen bij het verlichten van jetlag symptomen.

Waarom deze Lucovitaal Melatonine Puur 299mcg aanbieding kopen?

De Lucovitaal Melatonine Puur 299mcg aanbieding is een geweldige kans om dit product uit te proberen tegen een voordelige prijs. Door deze aanbieding te kopen, bespaar je geld en krijg je de kans om de effectiviteit van het product zelf te ervaren.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Melatonine Puur 299mcg?

Lucovitaal Melatonine Puur 299mcg kan helpen bij het verminderen van de tijd die nodig is om in slaap te vallen en het verbeteren van de kwaliteit van de slaap. Het kan ook helpen bij het verlichten van jetlag symptomen. Het product bevat 299mcg pure melatonine per gemakkelijk slikbaar tabletje.

Heeft Lucovitaal Melatonine Puur 299mcg bijwerkingen?

Net als bij alle voedingssupplementen kunnen er bijwerkingen optreden. Raadpleeg een arts voordat je dit product gaat gebruiken als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of gezondheidsproblemen hebt. Over het algemeen wordt Lucovitaal Melatonine Puur 299mcg goed verdragen en veroorzaakt het geen slaperigheid overdag.