Orthica Slaap support

  • 60 Capsules
  • 60 Capsules

26.95

€0.45 per Capsules

Wil je een supplement om beter te kunnen slapen? Sleep Support is een voedingssupplement met Valeriaan om u te helpen een goede nachtrust te krijgen*. Sleep Support bevat ook kruiden-citroenmelisse voor een ontspannen slaap. Bevat ook vitamine B5, B6 en B12 die bijdragen aan normale mentale prestaties. Verkrijgbaar als vegetarische capsules.

Lees meer <
  • Bevat valeriaan ter ondersteuning van de nachtrust*
  • Met citroenmelisse dat helpt te ontspannen*
  • Vitamine B5, B6 en B12 dragen bij tot normale psychologische prestaties

Anderen kochten ook

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
Silidyn Ortho silicium druppels

Silidyn Ortho silicium druppels

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Twee Slaap Support-vegacapsules bevatten:

pantotheenzuur (calcium-d-pantothenaat) (vit. B5) 5 mg
vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 1,5 mg
vitamine B12 (5’-deoxyadenosylcobalamine) 10 mcg

Kruiden – planten(bestanddelen)
Valeriana officinalisextract (valeriaan) (0,8 % valereenzuren) 400 mg
Melissa officinalisextract (citroenmelisse) (5% rozemarijnzuur) 160 mg

Diversen
Melatonine 0.29 mg

Ingrediënten:
Valeriana officinalisextract, vulstof (microkristallijne cellulose), hydroxypropylmethylcellulose (capsule), Melissa officinalisextract, vitaminen, melatonine.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 2 vegacapsules per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur 30 minuten voor het slapen gaan innemen. 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orthica Slaap support” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Slaap Support-supplement: ondersteunt de nachtrust1
Een extraatje met een gunstige invloed op de slaapfunctie1 en dat helpt ontspannen2*
Om je fit te voelen heb je niet alleen gezonde voeding en beweging nodig, maar ook voldoende slaap. Zo kan je lichaam goed uitrusten van je inspanningen overdag. Bekende slaap-tips die je kunnen helpen zijn onder meer een vast slaapritme aanhouden en elke ochtend rond dezelfde tijd opstaan. Net als gezond en gevarieerd eten en daarbij regelmatig sporten en bewegen.

Denk je een extraatje te kunnen gebruiken, dan kan een voedingssupplement met valeriaan en citroenmelisse als aanvulling op de voeding een optie zijn. Valeriaan ondersteunt de nachtrust helpt om lekker te slapen*. Citroenmelisse is een natuurlijke rustgever en helpt om te ontspannen.* Slaap Support bevat Valeriana officinalis-extract (Valeriaan) gestandaardiseerd op valereenzuren en Melissa officinalis folia-extract gestandaardiseerd op rozemarijnzuur.

Slimme basisaanvulling op je voeding, met actieve B-vitaminen
Dit slaap-supplement bevat vitamine B5, B6 en B12: deze ondersteunen je psychologische functies. Zo helpt vitamine B5 (panthotheenzuur) bij geestelijke inspanning en draagt B5 bij aan normale mentale prestaties. Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) is goed voor de gemoedstoestand en gunstig voor een goede geestelijke balans. Vitamine B12 (5’-deoxyadenosylcobalamine) draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen, is goed voor het concentratievermogen en gunstig voor een goede geestelijke balans.

Onze Slaap Support: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie
Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld worden vanuit wetenschappelijke inzichten, en eventueel te combineren zijn met andere voedingssupplementen Vraag voor meer informatie aan een adviseurs in een van de vele fysieke Orthica-verkooppunten.

Waarschuwingen

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van antidepressiva en slaapmiddelen.

Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk