Valdispert Kids rust

  • 150 Ml
  • 150 Ml

11.99

€0.08 per Ml

Valdispert Kids Rust Siroop biedt een rustgevende en ontspannende invloed gedurende de dag. Met passiebloem als ingredient ondersteunt het ook het behoud van een natuurlijke nachtrust. Deze siroop is speciaal ontwikkeld om kinderen te helpen in spannende situaties, zoals de eerste schooldag of het behalen van een zwemdiploma. Valdispert staat bekend om zijn natuurlijke benadering van rust en gebruikt valeriaanwortelextract als basis voor zijn producten. Dit extract heeft een positieve rustgevende werking zonder dat er gewenning optreedt. Valdispert is al sinds 1924 een vertrouwde naam als natuurlijke rustgever bij vermoeidheid, stemmingswisselingen en stressvolle situaties.

Valdispert Kids Rust is samengesteld op basis van natuurlijke extracten en heeft een rustgevend effect in spannende situaties. Het kan langdurig worden gebruikt zonder dat er gewenning optreedt. Bovendien ondersteunt het het behoud van een natuurlijke nachtrust, wat vooral gunstig is voor kinderen. De siroop heeft een heerlijke sinaasappelsmaak die aantrekkelijk is voor kinderen. Daarnaast is het vrij van gluten, lactose en zoetstoffen, waardoor het geschikt is voor kinderen met bepaalde voedingsbehoeften of intoleranties. Hoewel de gezondheidsclaims nog in afwachting zijn van Europese toelating, heeft Valdispert Kids Rust al bewezen een effectieve en natuurlijke rustgever te zijn voor kinderen, waardoor ze beter kunnen omgaan met stressvolle situaties en een goede nachtrust kunnen behouden.

Lees meer <
  • Op basis van natuurlijke extracten

  • Rustgevend in spannende situaties*

  • Geeft geen gewenning en kan langere tijd gebruikt worden

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in melatonine

Davitamon Nachtrust 3-in-1 Capsules

Davitamon Nachtrust 3-in-1 Capsules

Lucovitaal Melatonine 5 HTP L Tryptofaan 30

Lucovitaal Melatonine 5 HTP L Tryptofaan 30

Vitortho Melatonine

Vitortho Melatonine

Lucovitaal Melatonine Puur

Lucovitaal Melatonine Puur

Ingrediënten

Inuline, water, glycerine, passiebloem (passiflora incarnata), conserveermiddel (kaliumsorbaat), slaapmutsje (Eschsholtzia californica), kamille (matricaria recutita), sinaasappelaroma, voedingszuur (citroenzuur), valeriaanwortel (valeriana officinalis)

Gebruik

Bij onrust overdag:
-Kinderen van 3 – 4 jaar: 2 x per dag 5 ml|
-Kinderen van 5-8 jaar: 2 – 3 keer per dag 5 ml
-Kinderen van 9-12 jaar: 3 x per dag 5 ml

Voor de nachtrust:
-Kinderen van 3-4 jaar: 1 uur voor het slapen 10 ml
-Kinderen van 5-8 jaar: 1 uur voor het slapen 15 ml
-Kinderen van 9-12 jaar: 1 uur voor het slapen 20 ml

In de originele verpakking en bij kamertemperatuur bewaren.
Goed schudden voor gebruik.

Valdispert reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Valdispert Kids rust” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is melatonine goed voor?

Melatonine is een hormoon dat van nature in ons lichaam wordt aangemaakt door de pijnappelklier in de hersenen en dat een belangrijke rol speelt bij het reguleren van onze slaap-waakcyclus. Het wordt vaak aangeduid als het "slaaphormoon". Melatonine-supplementen worden vaak gebruikt om slaapstoornissen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Ze kunnen helpen de slaapkwaliteit te verbeteren en de tijd die nodig is om in slaap te vallen te verkorten.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Valdispert Kids Rust Siroop?

Valdispert Kids Rust Siroop heeft positieve ervaringen gehad bij kinderen die behoefte hadden aan een rustgevend en ontspannend effect. Ouders hebben gemerkt dat het hun kinderen heeft geholpen in spannende situaties, zoals de 1ste schooldag of het behalen van een zwemdiploma. De natuurlijke ingredienten in de siroop, waaronder valeriaanwortelextract, hebben een positieve invloed gehad op de zenuwen van de kinderen, zonder dat er gewenning optrad.

Waarom zou ik deze Valdispert Kids Rust Siroop aanbieding kopen?

Deze Valdispert Kids Rust Siroop aanbieding is een geweldige kans om een natuurlijk rustgevend product voor kinderen te verkrijgen. Met deze aanbieding profiteer je twee keer: ten eerste krijg je de kans om een hoogwaardig product te kopen dat rust en ontspanning biedt aan je kind in spannende situaties. Ten tweede, door gebruik te maken van de aanbieding, kun je besparen op de aankoopprijs van de siroop. Dit stelt je in staat om voor een langere periode van de voordelen van Valdispert Kids Rust te genieten.

Wat zijn de voordelen van Valdispert Kids Rust Siroop?

Valdispert Kids Rust Siroop heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het samengesteld op basis van natuurlijke extracten, waardoor het een veilige keuze is voor kinderen. Het biedt een rustgevend effect in spannende situaties, waardoor kinderen zich kalmer en ontspannen kunnen voelen. Bovendien geeft het geen gewenning, wat betekent dat je het langere tijd kunt gebruiken zonder dat het zijn effectiviteit verliest. De siroop ondersteunt ook het behoud van een natuurlijke nachtrust, wat vooral gunstig is voor kinderen die moeite hebben met in slaap vallen of doorslapen. Daarnaast heeft de siroop een lekkere sinaasappelsmaak en is vrij van gluten, lactose en zoetstoffen.

Heeft Valdispert Kids Rust Siroop bijwerkingen?

Valdispert Kids Rust Siroop staat erom bekend over het algemeen goed verdragen te worden door kinderen. Er zijn geen ernstige bijwerkingen gemeld bij het gebruik van deze siroop. Het is echter mogelijk dat sommige kinderen individuele reacties vertonen, aangezien iedereen anders kan reageren op bepaalde ingredienten. Het is altijd raadzaam om de aanbevolen dosering te volgen en bij twijfel een arts te raadplegen voordat je dit product aan je kind geeft.