Valdispert Nacht melatonine met 5 htp

  • 30 Tabletten
  • 30 Tabletten

17.49

€0.58 per Tabletten

Valdispert Slaap & Nacht Tabletten is een natuurlijke rustgever met een krachtige 6-voudige formule. Het bevat hoogwaardig valeriaanwortelextract, slaapmutsje en melatonine. Valeriaan staat bekend om zijn ontspannende en rustgevende eigenschappen, waardoor het een natuurlijke nachtrust bevordert. Het zuiver geconcentreerde extract van valeriaanwortel zorgt voor een kalmerend effect. Daarnaast hebben de bladeren van het slaapmutsje een positieve invloed op het behouden van een natuurlijke slaap. Melatonine is een lichaamseigen stof die helpt bij het reguleren van het slaap-waakritme en wordt in de pijnappelklier aangemaakt.

Een van de voordelen van Valdispert Slaap & Nacht Tabletten is dat het geen gewenning veroorzaakt. Dit betekent dat je het product langdurig kunt gebruiken zonder dat je lichaam eraan gewend raakt en het effect vermindert. Bovendien bevat het geen conserveermiddelen en is het vrij van geur- en smaakstoffen, wat het geschikt maakt voor mensen met specifieke dieetwensen of gevoeligheden. Het is belangrijk op te merken dat de gezondheidsclaim van dit product nog in afwachting is van Europese toelating, maar de ingredienten in Valdispert Slaap & Nacht Tabletten hebben individueel bewezen voordelen op het gebied van ontspanning en slaap. Het is altijd raadzaam om de gebruiksaanwijzing te volgen en indien nodig advies in te winnen bij een zorgverlener voordat je nieuwe supplementen of medicijnen gaat gebruiken.

Lees meer <
  • Valeriaan ondersteunt een natuurlijke nachtrust*

  • Geeft geen gewenning

  • Bevat geen conserveermiddelen en vrij van geur- en smaakstoffen

Anderen kochten ook

Populair in melatonine

Davitamon Nachtrust 3-in-1 Capsules

Davitamon Nachtrust 3-in-1 Capsules

Lucovitaal Melatonine 5 HTP L Tryptofaan 30

Lucovitaal Melatonine 5 HTP L Tryptofaan 30

Vitortho Melatonine

Vitortho Melatonine

Lucovitaal Melatonine Puur

Lucovitaal Melatonine Puur

Ingrediënten

L-tryptofaan, vulstof (cellulose), valeriaanextract (Valeriana officinalis L.), Maltodextrine, Giffonia extract (griffonia simplicifolia Baill.), Slaapmutsje extract (eschscholtzia californica Cham.), Antiklontermiddel (stearinezuur), Stabilisator (vernette natriumcarboxymethylcellulose), geheel geharde katzoenzaadolie, nicotinamide, glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), polydextrose, talk), kleurstof (calciumcarbonaat), calciumpantothenaat, Pyridoxine hydrochloride, MCT olie (plantaardige olie palm en/of kokos), melatonine

Gebruik

Kort voor het slapen 1 tablet innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Slik de dragee in z’n geheel door, bijvoorbeeld met water. Valdispert Nacht Melatonine kan regelmatig en gedurende langere tijd gebruikt worden.
Gebruik wordt afgeraden voor kinderen onder de 18 jaar, bij zwangerschap, bij borstvoeding, bij auto-immuunziekten of wanneer u anti-depressie middelen of anti-migraine middelen gebruikt.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Valdispert reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Valdispert Nacht melatonine met 5 htp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is melatonine goed voor?

Melatonine is een hormoon dat van nature in ons lichaam wordt aangemaakt door de pijnappelklier in de hersenen en dat een belangrijke rol speelt bij het reguleren van onze slaap-waakcyclus. Het wordt vaak aangeduid als het "slaaphormoon". Melatonine-supplementen worden vaak gebruikt om slaapstoornissen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Ze kunnen helpen de slaapkwaliteit te verbeteren en de tijd die nodig is om in slaap te vallen te verkorten.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Valdispert Slaap & Nacht Tabletten?

Valdispert Slaap & Nacht Tabletten heeft over het algemeen positieve ervaringen van gebruikers. Mensen melden dat het hen helpt ontspannen en een rustig gevoel geeft, waardoor ze beter kunnen slapen. Veel gebruikers merken op dat ze een natuurlijke nachtrust ervaren na het innemen van deze tabletten. Het is belangrijk op te merken dat de ervaringen kunnen varieren van persoon tot persoon.

Waarom deze aanbieding van Valdispert Slaap & Nacht Tabletten kopen?

Deze aanbieding van Valdispert Slaap & Nacht Tabletten is de ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke rustgever om hun nachtrust te verbeteren. Met de krachtige 6-voudige formule, inclusief valeriaanwortelextract, slaapmutsje en melatonine, biedt dit product een uitgebalanceerde mix van ingredienten die bekend staan om hun positieve effecten op ontspanning en slaap. Door gebruik te maken van deze aanbieding, profiteer je van een kwalitatief hoogwaardig product dat speciaal is samengesteld om je te helpen een natuurlijke nachtrust te behouden.

Wat zijn de voordelen van Valdispert Slaap & Nacht Tabletten?

Valdispert Slaap & Nacht Tabletten biedt verschillende voordelen voor degenen die moeite hebben met slapen. Allereerst bevat het valeriaanwortelextract, dat bekend staat om zijn kalmerende eigenschappen en het bevorderen van een ontspannen gevoel. Daarnaast is het slaapmutsje een natuurlijk ingredient dat kan helpen bij het behouden van een natuurlijke slaap. Bovendien bevat het product melatonine, een lichaamseigen stof die kan helpen bij het reguleren van het slaap-waakritme. Een ander voordeel van Valdispert Slaap & Nacht Tabletten is dat het geen gewenning veroorzaakt, waardoor je het veilig kunt gebruiken zonder afhankelijk te worden. Bovendien is het vrij van conserveermiddelen, geur- en smaakstoffen, wat bijdraagt aan de natuurlijkheid van het product.

Heeft Valdispert Slaap & Nacht Tabletten bijwerkingen?

Over het algemeen veroorzaakt Valdispert Slaap & Nacht Tabletten geen ernstige bijwerkingen bij de aanbevolen dosering. Sommige mensen kunnen echter milde bijwerkingen ervaren, zoals lichte maagklachten of slaperigheid in de ochtend. Deze bijwerkingen zijn meestal tijdelijk en verdwijnen vanzelf. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en de instructies op de verpakking te volgen. Als je twijfelt of vragen hebt over mogelijke bijwerkingen, is het raadzaam om een arts of apotheker te raadplegen voordat je het product gebruikt.