Valdispert Slaap spray

  • 20 Ml
  • 20 Ml

15.99

€0.80 per Ml

Valdispert Slaap Spray is een veganistische spray die bedoeld is om het inslapen te bevorderen met behulp van citroenmelisse*. Door de spray wordt citroenmelisse direct in de slijmvliezen vrijgegeven, wat zorgt voor een snelle opname in het lichaam. Deze voedingssupplement-spray is suikervrij en bevat natuurlijke ingredienten zoals Citroenmelisse en melatonine. Bovendien is de Valdispert Slaap Spray vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen, gluten en lactose, waardoor het geschikt is voor mensen met specifieke dieetwensen of intoleranties. Met deze combinatie van natuurlijke ingredienten en het gebruiksgemak van een spray, biedt Valdispert Slaap Spray de juiste ondersteuning om heerlijk te slapen en overdag te ontspannen.

Een van de voordelen van de Valdispert Slaap Spray is dat het geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen bevat. Dit maakt het product aantrekkelijk voor mensen die een voorkeur hebben voor natuurlijke en gezonde voedingssupplementen. Bovendien is de spray vrij van gluten en lactose, waardoor het geschikt is voor mensen met een gluten- of lactose-intolerantie. De spray is ook volledig veganistisch, wat betekent dat er geen dierlijke producten in zijn verwerkt. Daarnaast heeft de Valdispert Slaap Spray een zachte mint smaak, waardoor het gebruik ervan aangenaam is. Tot slot is de spray suikervrij, wat een voordeel kan zijn voor mensen die hun suikerinname willen beperken.

Let op: De gezondheidsclaim met betrekking tot citroenmelisse is in afwachting van Europese toelating, wat betekent dat de effecten nog niet wetenschappelijk zijn bewezen volgens Europese normen. Het is altijd raadzaam om voor gebruik van voedingssupplementen advies in te winnen bij een medisch professional.

Lees meer <
  • Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen

  • Gluten- en lactosevrij

  • Vegan ingredienten

Anderen kochten ook

Populair in melatonine

Davitamon Nachtrust 3-in-1 Capsules

Davitamon Nachtrust 3-in-1 Capsules

Lucovitaal Melatonine 5 HTP L Tryptofaan 30

Lucovitaal Melatonine 5 HTP L Tryptofaan 30

Vitortho Melatonine

Vitortho Melatonine

Lucovitaal Melatonine Puur

Lucovitaal Melatonine Puur

Valdispert reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Valdispert Slaap spray” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is melatonine goed voor?

Melatonine is een hormoon dat van nature in ons lichaam wordt aangemaakt door de pijnappelklier in de hersenen en dat een belangrijke rol speelt bij het reguleren van onze slaap-waakcyclus. Het wordt vaak aangeduid als het "slaaphormoon". Melatonine-supplementen worden vaak gebruikt om slaapstoornissen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Ze kunnen helpen de slaapkwaliteit te verbeteren en de tijd die nodig is om in slaap te vallen te verkorten.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Valdispert Slaap Spray?

Valdispert Slaap Spray heeft positieve ervaringen van gebruikers. Veel mensen merken dat ze sneller in slaap vallen dankzij de citroenmelisse in de spray. De directe vrijgave van citroenmelisse in de slijmvliezen zorgt voor een snelle opname en bevordert een goede nachtrust. Gebruikers geven aan dat ze beter kunnen ontspannen en overdag meer energie hebben na een goede nacht slaap met behulp van deze spray.

Waarom deze Valdispert Slaap Spray aanbieding kopen?

De Valdispert Slaap Spray aanbieding is een uitstekende gelegenheid om dit product tegen een voordelige prijs te verkrijgen. Door gebruik te maken van de aanbieding kun je genieten van de voordelen van deze spray, zoals het sneller in slaap vallen en het bevorderen van een goede nachtrust. Daarnaast is de Valdispert Slaap Spray vegan, suikervrij en bevat het geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Door nu van de aanbieding gebruik te maken, kun je op een natuurlijke en gezonde manier genieten van een goede nachtrust.

Wat zijn de voordelen van Valdispert Slaap Spray?

Valdispert Slaap Spray biedt verschillende voordelen. Allereerst bevat de spray geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, wat bijdraagt aan een natuurlijke en gezonde slaapervaring. Daarnaast is de spray gluten- en lactosevrij, waardoor het geschikt is voor mensen met voedselintoleranties. De vegan ingredienten zorgen ervoor dat dit product geschikt is voor mensen die een veganistische levensstijl volgen. Bovendien heeft de spray een zachte mint smaak, wat zorgt voor een aangename ervaring bij het gebruik. Kortom, Valdispert Slaap Spray biedt de juiste ondersteuning om heerlijk te slapen en overdag te ontspannen.

Heeft Valdispert Slaap Spray bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen meldingen van ernstige bijwerkingen bij het gebruik van Valdispert Slaap Spray. Het product bevat natuurlijke ingredienten zoals citroenmelisse en melatonine. Echter, net zoals bij elk voedingssupplement, kan het zijn dat sommige mensen individuele gevoeligheden hebben. Raadpleeg altijd de gebruiksaanwijzing en volg de aanbevolen dosering. Als je twijfelt of vragen hebt over het gebruik van Valdispert Slaap Spray, is het verstandig om contact op te nemen met een arts of apotheker.