Valdispert Stress moments sterk

  • 20 Tabletten
  • 20 Tabletten

14.99

€0.75 per Tabletten

Valdispert Stress Moments Sterk is een natuurlijk product op basis van plantaardige extracten. Het bevat zuivere extracten van valeriaanwortel en citroenmelisse, die bekend staan om hun rustgevende eigenschappen. Daarnaast bevat het ginseng, dat de concentratie ondersteunt, en vitamine B6, wat goed is voor het geheugen en de leerprestaties. Valdispert Stress Moments Sterk is speciaal ontwikkeld om rust en ontspanning te bieden in stressvolle situaties en bij zenuwen. Het is een effectieve manier om met stress om te gaan en de concentratie te bevorderen.

Een van de voordelen van Valdispert Stress Moments Sterk is dat het op natuurlijke wijze helpt bij het verminderen van stress en angstgevoelens. Het gebruik van valeriaanwortel en citroenmelisse kan een kalmerend effect hebben en zorgen voor ontspanning. Bovendien ondersteunt ginseng de concentratie, waardoor het product ook geschikt is voor mensen die zich willen focussen en beter willen presteren. Een ander voordeel is dat Valdispert Stress Moments Sterk vrij is van conserveermiddelen, geur- en smaakstoffen, waardoor het geschikt is voor mensen met specifieke dieetbeperkingen of gevoeligheden. Bovendien is het veilig in gebruik volgens de gebruiksaanwijzing en veroorzaakt het geen gewenning.

Kortom, Valdispert Stress Moments Sterk biedt een natuurlijke oplossing voor stress en angst, bevordert de concentratie en is veilig in gebruik. Het kan helpen bij het creeren van een gevoel van rust en welzijn, waardoor men beter kan functioneren in stressvolle situaties en het dagelijks leven.

Lees meer <
  • Valeriaanwortelextract geeft rust en ontspanning bij stresssituaties

  • Citroenmelisse extract geeft ontspanning en stelt gerust bij bij een zenuwachtiggoevoel

  • Ginseng ondersteunt de concentratie* en vitamine B6 is goed voor het geheugen en leerprestatie

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in melatonine

Davitamon Nachtrust 3-in-1 Capsules

Davitamon Nachtrust 3-in-1 Capsules

Lucovitaal Melatonine 5 HTP L Tryptofaan 30

Lucovitaal Melatonine 5 HTP L Tryptofaan 30

Vitortho Melatonine

Vitortho Melatonine

Lucovitaal Melatonine Puur

Lucovitaal Melatonine Puur

Ingrediënten

Suiker, valeriaanextract (Valeriana officinalis L.) vulstof (cellulose), Panax
ginseng extract, citroenmelisse extract (Melissa officinalis L), maiszetmeel,
vulstof (hydroxypropylcellulose), antiklontermiddel (stearinezuur), zinkoxide, glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose), glucosestroop,
glansmiddel (talk), kleurstoffen (calciumcarbonaat, ijzeroxide), pyridoxine hydrochloride, pteroylmonoglutaminezuur.

Gebruik

1 tot 3 tabletten per dag. Slik het tablet in z’n geheel door, bijvoorbeeld met water. Stress Moments Forte kan regelmatig en gedurende langere tijd gebruikt worden.

Het gebruik wordt afgeraden bij kinderen onder 12 jaar, bij zwangere vrouwen en bij het geven van borstvoeding.

Valdispert reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Valdispert Stress moments sterk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is melatonine goed voor?

Melatonine is een hormoon dat van nature in ons lichaam wordt aangemaakt door de pijnappelklier in de hersenen en dat een belangrijke rol speelt bij het reguleren van onze slaap-waakcyclus. Het wordt vaak aangeduid als het "slaaphormoon". Melatonine-supplementen worden vaak gebruikt om slaapstoornissen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Ze kunnen helpen de slaapkwaliteit te verbeteren en de tijd die nodig is om in slaap te vallen te verkorten.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Valdispert Stress Moments Sterk?

Valdispert Stress Moments Sterk heeft positieve ervaringen bij mensen die op zoek zijn naar natuurlijke rust en ontspanning in stressvolle situaties. Gebruikers hebben gemeld dat het product hen helpt om kalm te blijven en zich minder gespannen te voelen. De combinatie van valeriaanwortel, citroenmelisse en ginseng heeft bijgedragen aan een gevoel van ontspanning en heeft geholpen bij het ondersteunen van de concentratie.

Waarom deze Valdispert Stress Moments Sterk aanbieding kopen?

Deze aanbieding van Valdispert Stress Moments Sterk is een uitstekende keuze voor mensen die behoefte hebben aan rust en ontspanning in stressvolle situaties. Door gebruik te maken van deze aanbieding, kun je profiteren van de natuurlijke eigenschappen van valeriaanwortel, citroenmelisse en ginseng, die samenwerken om je te helpen ontspannen en je concentratie te ondersteunen. Bovendien is dit product vrij van conserveermiddelen, geur- en smaakstoffen, en is het veilig in gebruik volgens de gebruiksaanwijzing, zonder gewenningseffect.

Wat zijn de voordelen van Valdispert Stress Moments Sterk?

Valdispert Stress Moments Sterk biedt verschillende voordelen. Allereerst helpt het bij het verminderen van stress en spanning dankzij het valeriaanwortel extract. Dit extract zorgt voor rust en ontspanning in stresssituaties. Het citroenmelisse extract heeft een kalmerende werking en stelt gerust bij een zenuwachtig gevoel. Daarnaast ondersteunt ginseng de concentratie, waardoor je je beter kunt focussen. Het product bevat geen conserveermiddelen, geur- of smaakstoffen, wat het een natuurlijke keuze maakt. Bovendien is Valdispert Stress Moments Sterk veilig in gebruik volgens de gebruiksaanwijzing en geeft het geen gewenning. Het kan een waardevolle aanvulling zijn op je dagelijkse routine om meer rust en ontspanning te ervaren.

Heeft Valdispert Stress Moments Sterk bijwerkingen?

Over het algemeen heeft Valdispert Stress Moments Sterk geen ernstige bijwerkingen bij correct gebruik. Het product is veilig in gebruik volgens de gebruiksaanwijzing. Het bevat natuurlijke, plantaardige extracten en heeft geen conserveermiddelen, geur- of smaakstoffen die mogelijk nadelige effecten kunnen veroorzaken. Het is echter altijd belangrijk om te onthouden dat elk individu uniek is en anders kan reageren op bepaalde stoffen. In zeldzame gevallen kunnen sommige mensen gevoelig zijn voor bepaalde ingredienten. Als je allergische reacties of andere ongewenste effecten ervaart na het gebruik van Valdispert Stress Moments Sterk, stop dan het gebruik en raadpleeg een arts of apotheker voor advies.