Orthica Mineral max

Orthica Mineral Max Tabletten is een supplement dat belangrijke mineralen bevat voor de botaanmaak, namelijk calcium, magnesium, mangaan, zink en vitamine D. Speciaal voor mensen die weinig zuivelproducten gebruiken kan dit supplement een zinvolle aanvulling zijn op hun voedingspatroon. Het is goed te combineren met vitamine D-25, dat niet alleen zorgt voor een goede opname van calcium in de botten, maar ook bijdraagt aan een goede weerstand. Orthica Mineral Max Tabletten is geschikt voor vegetariërs en wordt geleverd in een duurzamere verpakking van 100% gerecycled plastic (rPET).

Een goede botgezondheid is van belang voor het behoud van sterke botten en het voorkomen van botontkalking op latere leeftijd. Calcium en magnesium spelen hierbij een belangrijke rol. Orthica Mineral Max Tabletten biedt een hoge dosering van deze mineralen in één tablet. Bovendien draagt het bij aan een circulaire economie door de duurzamere verpakking van gerecycled plastic. Dit maakt het niet alleen een verantwoorde, maar ook een handige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een supplement dat helpt bij het behouden van sterke botten en een goede weerstand.

Lees meer <
  • Uitgebreide mineralenformule voor het behoud van sterke botten

  • bevat 500 mg calcium en 250 mg magnesium per tablet

  • Beste supplement voor de botaanmaak

Anderen kochten ook

Populair in mineralen supplement

Nu -10%
Bestseller!
Silidyn Ortho silicium druppels

Silidyn Ortho silicium druppels

Nu -20%
Vitakruid Magnesium 200 complex

Vitakruid Magnesium 200 complex

1 + 1 Gratis
Daily Co Magnesium 200

Daily Co Magnesium 200

Nu -18%
Vitakruid Magnesium 150 Bisglycinaat

Vitakruid Magnesium 150 Bisglycinaat

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

 

RI*
Mineralen (elementaire hoeveelheid)
1calcium (-carbonaat, -citraat) 500 mg
1magnesium (-oxide) 250 mg
kalium (-chloride) 50 mg
koper (-gluconaat) 500 mcg
chroom (-picolinaat) 50 mcg
jodium (kaliumjodide) 50 mcg
ijzer (-fumaraat) 10 mg
1mangaan (-gluconaat) 5 mg
selenium (L-selenomethionine) 25 mcg
1zink (-citraat) 10 mg
Diversen
L-glutaminezuur 50 mg
Vitaminen
1vitamine D3 (cholecalciferol) (400ie) 10 mcg

*Referentie Inname

Ingrediënten
mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat, talk), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, isomalt, carnaubawas), L-glutaminezuur, kleurstof (calciumcarbonaat), cholecalciferol, triglyceriden.

Gebruik

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 tablet per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

Orthica reviews

  1. Iris

    Ik ben erg tevreden met Orthica Mineral max! Als vegetariër vind ik het soms lastig om voldoende calcium en magnesium binnen te krijgen, maar deze tabletten zorgen ervoor dat ik toch genoeg van beide binnenkrijg. Ik merk ook dat mijn botten sterker worden sinds ik dit supplement gebruik. Bovendien is het handig dat je niet elke dag 4-5 kopjes melk hoeft te drinken om aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te komen.

  2. Femke

    Ik kan deze Mineral Max tabletten aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een calcium- en magnesiumsupplement. Ze zijn makkelijk in te nemen en hebben geen rare nasmaak. Ik voel me merkbaar beter sinds ik dit product gebruik. Ik ben minder moe en voel dat mijn spieren zich sneller herstellen na het sporten. De aanwezigheid van vitamine D en zink is ook een voordeel. Al met al een top product!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Waar is mineralen supplement goed voor?

Mineralen zijn essentiële voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft voor een breed scala aan functies. Ze zijn betrokken bij vele processen in ons lichaam, zoals de opbouw en het onderhoud van sterke botten en tanden, het reguleren van de bloeddruk, het ondersteunen van het immuunsysteem en het produceren van energie. Sommige van de belangrijkste mineralen zijn calcium, magnesium, kalium, natrium, ijzer, zink, koper, mangaan, jodium en selenium. Elk van deze mineralen heeft unieke functies in het lichaam en een tekort aan een van deze mineralen kan leiden tot gezondheidsproblemen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Mineral Max Tabletten?

Ervaringen met Orthica Mineral Max Tabletten zijn overwegend positief. Veel mensen ervaren een verbetering in de gezondheid van hun botten en merken dat het supplement goed te combineren is met vitamine D-25 voor een betere weerstand. Natuurlijk kunnen ervaringen per persoon verschillen en is het altijd verstandig om eerst een arts te raadplegen voordat je dit supplement gaat gebruiken.

Waarom deze Orthica Mineral Max Tabletten aanbieding kopen?

Door de aanbieding van Orthica Mineral Max Tabletten krijg je de kans om dit supplement tegen een voordeligere prijs uit te proberen. Bovendien zijn de flacons van 100% gerecycled plastic (rPET) waardoor je bijdraagt aan een meer circulaire economie en geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden. Voor mensen die weinig zuivelproducten gebruiken is Mineral Max een goede optie om te overwegen vanwege de 500 mg calcium en 250 mg magnesium per tablet, wat bijdraagt aan het behoud van sterke botten.

Wat zijn de voordelen van Orthica Mineral Max Tabletten?

Orthica Mineral Max Tabletten bevatten een mineralencomplex dat 500 mg calcium en 250 mg magnesium per tablet bevat, wat bijdraagt aan het behoud van sterke botten. Bovendien is het supplement geschikt voor vegetariërs en goed te combineren met vitamine D-25 voor een betere weerstand. De flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET) en dragen bij aan een meer circulaire economie.

Heeft Orthica Mineral Max Tabletten bijwerkingen?

Over het algemeen worden Orthica Mineral Max Tabletten goed verdragen en zijn er geen bijwerkingen bekend. Echter, net als bij alle supplementen, kan het gebruik ervan bij sommige mensen leiden tot bijwerkingen, zoals maagklachten of allergische reacties. Daarom is het belangrijk om voor gebruik altijd de aanbevolen dosering te raadplegen en eventuele allergieën of intoleranties met een arts te bespreken.

Wat is Orthica Max en waarvoor wordt het gebruikt?

Orthica Max is een voedingssupplement dat een combinatie van vitaminen, mineralen en andere nuttige ingrediënten bevat die het lichaam ondersteunen bij het behouden van een goede gezondheid. Het wordt gebruikt om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen en om algemene gezondheidsproblemen te helpen voorkomen.

Hoe neem ik Orthica Max in?

De aanbevolen dosering van Orthica Max is 1 tablet per dag, bij voorkeur bij een maaltijd. De tabletten zijn gemakkelijk door te slikken en kunnen worden ingenomen met water of een andere drank.

Kan ik Orthica Max gebruiken als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, dient u uw arts te raadplegen voordat u Orthica Max of een ander voedingssupplement gebruikt.