Mattisson MSM poeder vegan

  • 550 Gram
  • 550 Gram

13.95

€0.03 per Gram

MSM (Methylsulfonylmethaan) is een in water oplosbare organische vorm van zwavel die aanwezig is in al het leven op aarde. Zwavel is een essentiële bouwsteen van het menselijk lichaam.

We krijgen MSM binnen via voedingsmiddelen zoals vers fruit en groenten, waar het in zeer kleine hoeveelheden wordt aangetroffen. Er gaat echter veel zwavel verloren tijdens onze voedselbereiding. Naarmate we ouder worden, neemt ook de hoeveelheid MSM in het lichaam af.

  • Makkelijk te doseren
  • pure msm poeder
  • hoge kwaliteit

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

100% MSM (methylsulfonymethaan) poeder.

Gebruik

1-2x daags 1-3 vegetarische capsules tijdens of na de maaltijd innemen met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor gevarieerde voeding. Gebruik en bewaren 1-2 maal daags 2 afgeronde maatschep (4g) innemen met water of vruchtensap tijdens of na de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mattisson MSM poeder vegan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Wat is MSM?

MSM (MethylSulfonylMethaan) is een in water oplosbare, organische vorm van zwavel die voorkomt in al het leven op aarde. Zwavel is een belangrijke bouwsteen voor het lichaam.

We krijgen MSM binnen via voeding als vers fruit en verse groenten, waar het in kleine hoeveelheden wordt aangetroffen. Echter gaat door de bereiding van onze voeding veel zwavel verloren. Daarnaast gaat naarmate de leeftijd stijgt, de hoeveelheid MSM in het lichaam achteruit.

Wat is de werking MSM?

MSM is een onderdeel van bijna alle eiwitten in ons lichaam en is daarom onmisbaar voor de synthese van collageen en de structuur van bindweefsel en kraakbeen. Zwavel zorgt voor disulfidebruggen, die zorgen voor de elasticiteit en structuur van ons lichaam. MSM vind je daarom ook vaak terug in glucosamine supplementen.

Waarschuwingen

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Buiten bereik van kinderen houden.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk