Vitals MSM GC

 • 120 Tabletten
 • 120 Tabletten

39.95

€0.33 per Tabletten

Vitals MSM-GC Tabletten is een voedingssupplement dat de meest zuivere vorm van MSM (OptiMSM®) bevat, samen met topkwaliteit glucosamine uit plantaardige bronnen (Glucosagreen®), chondroïtine (ChondroPure®) en vitamine C (Ester-C®). Dit product is ontworpen om normale collageenvorming te ondersteunen, wat essentieel is voor het kraakbeen. Het supplement bevat relevante doseringen van alle ingrediënten, met 400 mg MSM, 250 mg glucosamine-HCl, 225 mg chondroïtinesulfaat en 60 mg vitamine C.

Daarnaast zijn de Vitals-supplementen nu verkrijgbaar in een nieuwe, duurzame verpakking. Het doosje is gemaakt van PaperWise-karton, een CO2-neutraal product dat afkomstig is van landbouwafval. Het karton is recyclebaar en kan tot zeven keer gerecycled worden. Het potje en etiket zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Door te kiezen voor een duurzame verpakking, draagt Vitals bij aan een circulaire economie en vermindert het de druk op het milieu. Bovendien ondersteunt het gebruik van PaperWise boeren in ontwikkelingslanden.

Lees meer <
 • met alleen de beste ingrediënten in relevante doseringen

 • 400 mg MSM (OptiMSM®)

 • 250 mg glucosamine-HCl (Glucosagreen®)

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in msm poeder

Nu -10%
Silidyn Ortho silicium druppels

Silidyn Ortho silicium druppels

Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine en MSM Tabletten

Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine en MSM Tabletten

Orthovitaal Glucosamine/MSM/Hyaluronzuur

Orthovitaal Glucosamine/MSM/Hyaluronzuur

Vitakruid MSM 1000 mg met vitamine C

Vitakruid MSM 1000 mg met vitamine C

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten

RI*
MSM (OptiMSM®) 800 mg
Glucosamine-HCL (Glucosagreen®)
(bevat 417 mg elementair glucosamine)
500 mg
Chondroïtinesulfaat (ChondroPure®) 450 mg
Ester-C® (calciumascorbaat met vitamine C-metabolieten) 150 mg
 waarvan vitamine C 120 mg 150%

* Referentie inname

Ingrediënten
Methylsulfonylmethaan (MSM), glucosaminehydrochloride (plantaardig), chondroïtinesulfaat (uit runderkraakbeen), vulstoffen: microkristallijne cellulose (cellulosegel), cellulosegom, rijstextract; calciumascorbaat (Ester-C®), glansmiddelen: hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, stearinezuur, glycerol, carnaubawas, antiklontermiddel: rijstconcentraat.

Gebruik

1-2 keer per dag 2 tabletten bij een maaltijd met water innemen.

Vitals reviews

 1. Dave

  Vitals MSM-GC heeft me geholpen bij het verminderen van gewrichtspijn en het verbeteren van mijn mobiliteit. De duurzame verpakking is een bonus!

 2. Tom

  Dit voedingssupplement heeft echt geholpen bij het ondersteunen van mijn collageenvorming, en de plantaardige bronnen en zuivere vorm van MSM maken het een topkwaliteit product. Ik ben ook blij dat Vitals een duurzame verpakking gebruikt.

 3. Lars

  Ik was op zoek naar een supplement met MSM en kwam Vitals MSM GC tegen. Ik ben zo blij dat ik het heb gekocht! De kwaliteit van dit product is echt top. Ik kan duidelijk verschil merken in mijn gewrichten – mijn pijn is aanzienlijk verminderd en ik kan weer vrij bewegen. Ik vind het geweldig dat dit supplement ook glucosamine, chondroïtine en vitamine C bevat, wat de effectiviteit nog verder verbetert. Ik zal zeker Vitals MSM GC blijven gebruiken en zou het aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een effectief supplement voor gewrichtsgezondheid!

 4. Iris

  Ik heb veel verschillende merken van MSM geprobeerd, maar Vitals MSM GC is zeker de beste die ik tot nu toe heb gevonden. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de ingrediënten – de MSM is van OptiMSM, wat betekent dat het de zuiverste vorm van MSM is die beschikbaar is. Het bevat ook hoge kwaliteit glucosamine, chondroïtine en vitamine C, wat zorgt voor een groot scala aan voordelen. Ik merkte al snel verbetering in mijn huid, haar en nagels. Ik heb ook een boost in mijn immuunsysteem opgemerkt en mijn energieniveaus zijn gestegen. Kortom, ik zou Vitals MSM GC onvoorwaardelijk aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig MSM-supplement.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Waar is msm poeder goed voor?

Methylsulfonylmethaan, afgekort MSM, is een organische zwavelverbinding die voorkomt in sommige voedingsmiddelen en supplementen. MSM wordt vaak gebruikt als een natuurlijk ontstekingsremmend middel en kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en pijn in gewrichten en spieren.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals MSM-GC Tabletten?

De ervaringen met Vitals MSM-GC Tabletten zijn over het algemeen positief. Veel mensen merken dat hun gewrichten soepeler aanvoelen en dat ze minder last hebben van pijn en stijfheid. Het kan echter per persoon verschillen hoe snel je resultaat ziet en hoe effectief het supplement voor jou werkt.

Waarom deze Vitals MSM-GC Tabletten aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat je gewrichten ondersteunt, is de aanbieding voor Vitals MSM-GC Tabletten een goede keuze. Dit supplement bevat hoogwaardige ingrediënten, waaronder OptiMSM® en Glucosagreen®, die bijdragen aan soepele gewrichten. Bovendien zit er vitamine C in dit product, wat bijdraagt aan normale collageenvorming en daarmee belangrijk is voor het kraakbeen. De duurzame verpakking is ook een pluspunt, omdat je hiermee een steentje bijdraagt aan een beter milieu.

Wat zijn de voordelen van Vitals MSM-GC Tabletten?

Vitals MSM-GC Tabletten hebben verschillende voordelen. Zo dragen de ingrediënten bij aan soepele gewrichten en normale collageenvorming, wat belangrijk is voor het kraakbeen. Bovendien zijn de tabletten voorzien van hoogwaardige ingrediënten, zoals OptiMSM® en Glucosagreen®, die goed worden opgenomen door het lichaam. Daarnaast is de nieuwe, duurzame verpakking van Vitals een pluspunt, omdat deze bijdraagt aan een beter milieu.

Heeft Vitals MSM-GC Tabletten bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van het gebruik van Vitals MSM-GC Tabletten. Het is echter altijd verstandig om bij het gebruik van voedingssupplementen de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij twijfel een arts te raadplegen.