Bonusan Multi Vital Sport Actief

  • 60 Tabletten
  • 60 Tabletten

33.99

Uitverkocht

€0.57 per Tabletten

Ontvang een email wanneer dit product weer op voorraad is

Bonusan Multi Vital Sport Actief Tabletten is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld voor het sportlichaam. Het bevat een uitgebalanceerd spectrum van B-vitaminen, mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn voor sportprestaties. De formule omvat actieve vormen van vitamine B6, B12 en foliumzuur, die gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen en voorkomen dat er te veel van deze vitamines in het lichaam opstapelen.

Daarnaast bevat het supplement een bioflavonoidencomplex met onder andere hesperidine, wat kan helpen bij het behoud van gezonde bloedvaten en het verminderen van oxidatieve stress. Ook is het kruid Rhodiola rosea toegevoegd, dat bekend staat om zijn adaptogene eigenschappen, waardoor het kan helpen bij het verlichten van stress en vermoeidheid.

Bonusan Multi Vital Sport Actief Tabletten worden ontwikkeld door ervaren voedingswetenschappers en vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden in Nederland. De supplementen bevatten zuivere inhoudsstoffen en organisch gebonden mineralen en spoorelementen, waardoor ze van hoge kwaliteit zijn en goed worden opgenomen door het lichaam.

De voordelen van Bonusan Multi Vital Sport Actief Tabletten zijn onder andere het ondersteunen van de energieproductie, het bevorderen van het herstel na inspanning, het behoud van gezonde bloedvaten en het verminderen van stress en vermoeidheid. Het is een handige aanvulling voor sporters die hun prestaties willen verbeteren en hun lichaam willen ondersteunen tijdens intensieve trainingen.

Lees meer <
  • Met actieve B-vitamines , choline, PABA en inositol

  • Met actieve B-vitamines , choline, PABA en inositol

  • Bevat belangrijke aminozuren en antioxidanten

Anderen kochten ook

Populair in multivitamine

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Vitortho Multivitamine Meer in 1

Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

Vitakruid Multivitamine Dag Vrouw

Bonusan reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bonusan Multi Vital Sport Actief” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is multivitamine goed voor?

Multivitaminen zijn supplementen die een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen bevatten die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en kunnen helpen bij het behouden van een optimale gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Bonusan Multi Vital Sport Actief Tabletten?

De ervaringen met Bonusan Multi Vital Sport Actief Tabletten zijn over het algemeen positief. Mensen die dit voedingssupplement hebben gebruikt, melden dat het hen heeft geholpen bij het ondersteunen van hun sportieve inspanningen. Ze merken een verbetering in hun energieniveau, uithoudingsvermogen en herstel na het sporten. Daarnaast wordt de goede opneembaarheid van de actieve B-vitaminen, choline, PABA, inositol en andere voedingsstoffen in het supplement vaak benadrukt.

Waarom deze Bonusan Multi Vital Sport Actief Tabletten aanbieding kopen?

Deze Bonusan Multi Vital Sport Actief Tabletten aanbieding is een geweldige kans om dit speciaal samengestelde voedingssupplement voor het sportlichaam te verkrijgen tegen een voordelige prijs. Met deze aanbieding krijg je niet alleen de uitgebalanceerde mix van B-vitaminen, mineralen en antioxidanten, maar ook de voordelen van de actieve vormen van deze voedingsstoffen. Deze actieve vormen worden goed opgenomen in het lichaam, waardoor je lichaam er optimaal van kan profiteren. Het supplement bevat tevens belangrijke aminozuren en het kruid Rhodiola rosea, die kunnen bijdragen aan het verbeteren van je prestaties en het bevorderen van je herstel na het sporten. Met deze aanbieding investeer je in je sportlichaam en ondersteun je je algehele welzijn.

Wat zijn de voordelen van Bonusan Multi Vital Sport Actief Tabletten?

Bonusan Multi Vital Sport Actief Tabletten biedt verschillende voordelen voor het sportlichaam. Ten eerste bevat het supplement een uitgebalanceerd spectrum van B-vitaminen, mineralen en antioxidanten die essentieel zijn voor het behoud van een goede energieproductie, spierfunctie en herstel. De actieve vormen van deze voedingsstoffen zorgen ervoor dat ze efficient worden opgenomen en gebruikt door het lichaam. Daarnaast is het supplement verrijkt met belangrijke aminozuren die kunnen helpen bij het opbouwen en onderhouden van spiermassa. Het toegevoegde kruid Rhodiola rosea kan ondersteuning bieden bij het verminderen van vermoeidheid en het vergroten van het uithoudingsvermogen. Bovendien is Bonusan Multi Vital Sport Actief Tabletten van hoge kwaliteit en wordt het geproduceerd volgens strenge kwaliteitsstandaarden, waardoor je kunt vertrouwen op de zuiverheid en effectiviteit van het supplement.

Heeft Bonusan Multi Vital Sport Actief Tabletten bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen meldingen van ernstige bijwerkingen bij het gebruik van Bonusan Multi Vital Sport Actief Tabletten. Het supplement is ontwikkeld met zuivere inhoudsstoffen en organisch gebonden mineralen en spoorelementen, waardoor het goed verdragen wordt door de meeste mensen. Het is echter altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en eventuele allergieen of intoleranties voor de ingredienten te controleren. Als je specifieke gezondheidsproblemen hebt of medicijnen gebruikt, is het verstandig om voor gebruik van het supplement advies in te winnen bij een arts of zorgverlener.