Davitamon Compleet Weerstand Forte Dragees

19.99

Davitamon Compleet Weerstand Dragees zijn een complete multi-vitamine, speciaal ontwikkeld om uw lichaam van alle belangrijke vitamines en mineralen te voorzien die het nodig heeft. Deze dragees kunnen een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van uw weerstand en het bevorderen van uw algemene gezondheid. Wanneer u zich vermoeid of futloos voelt, kunnen de vitamines in Davitamon Compleet Weerstand Dragees bijdragen aan extra energie. Bovendien bieden ze ondersteuning bij lichamelijke inspanning en herstelperiodes, waardoor u sneller weer fit wordt en optimaal kunt blijven presteren.

Het regelmatig gebruik van Davitamon Compleet Weerstand Dragees kan vele voordelen bieden voor uw gezondheid en welzijn. Het kan uw immuunsysteem versterken en uw lichaam beschermen tegen ziekten en infecties. Bovendien kan het uw lichaam helpen om voedingsstoffen efficiënter op te nemen, wat kan leiden tot een betere algehele gezondheid. Davitamon Compleet Weerstand Dragees zijn eenvoudig in te nemen en geschikt voor dagelijks gebruik. Ze kunnen bijdragen aan het behoud van een gezonde levensstijl en kunnen helpen om uw lichaam en geest in optimale conditie te houden.

Lees meer <
 • Goed voor de weerstand

 • Goed voor de werking van de spieren

 • Goed voor extra energie bij vermoeidheid

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in multivitamine

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Vitortho Multivitamine Meer in 1

Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Vitakruid Multivitamine Dag & Nacht Vrouw

Vitakruid Multivitamine Dag & Nacht Vrouw

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 dragee

Vitamines   RI*
A 400 µg 50%
B1 1.2 mg 109%
B2 1.4 mg 100%
B3 16 mg 100%
B5 6 mg 100%
B6 2.1 mg 150%
B8 75 µg 150%
B11 (foliumzuur) 100 µg 50%
B12 3.8 µg 150%
C 90 mg 113%
D3 (cholecalciferol) 5 µg 100%
E 12 mg 100%
Mineralen    
Calcium 60 mg 7.5%
Chroom 30 µg 75%
Jodium 75 µg 50%
Koper 750 µg 75%
Magnesium 40 mg 11%
Mangaan 1.5 mg 75%
Molybdeen 37.5 µg 75%
Selenium 41.3 µg 75%
Ijzer  10.5 mg 75%
Zink 5 mg 50%

* Referentie inname volgens de gezondheidsraad, voor volwassenen

Ingrediënten
Mineralen, vitamines, vulstoffen: microkristallijne cellulose, vernet cellulosegom, verdikkingsmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide, talk, maïszetmeel, verstevigingsmiddel: povidon, kleurstoffen: titaandioxide, karmijn, riboflavine, geconcentreerde vruchten en groente (appel, zwarte bes, radijs) triglyceriden.

Gebruik

Afhankelijk van voedingspatroon en leefomstandigheden volwassenen 1 tot 2 dragees per dag.

 

 

 

Davitamon Forte

Multivitamine zoals een drogist en weerstand. Met vitamine D en voedingssupplementen. Van kruidvat tot energie en medicijnen. Voor zwanger en vitamines magnesium met vitamine b. Soms heb je ook vitamine C nodig om een compleet verhaal te krijgen en goede feedback.

Davitamon reviews

 1. Annemarieke van Keulen

  Handige pilletjes voor mijn weerstand.

 2. Laura

  Ik gebruik Davitamon Compleet Weerstand Forte dragees nu al een tijdje en ik ben er ontzettend blij mee. Sinds ik ze dagelijks inneem, heb ik veel minder last van verkoudheid en voel ik me veel energieker en gezonder. De tabletten zijn gemakkelijk in te nemen en hebben geen vervelende bijsmaak. Ik vind het fijn om te weten dat ik met deze tabletten alle belangrijke vitamines en mineralen binnenkrijg die mijn lichaam nodig heeft. Ik raad dit product dan ook zeker aan aan anderen!

 3. Romy

  Dit product is echt een aanwinst voor mijn dagelijkse routine. Ik heb altijd al moeite gehad om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen, maar met Davitamon Compleet Weerstand Forte dragees is dit geen probleem meer. De tabletten bevatten alle belangrijke vitamines en mineralen die mijn lichaam nodig heeft en hebben mijn immuunsysteem een boost gegeven. Sinds ik ze dagelijks inneem, merk ik dat ik minder snel ziek ben en dat ik me over het algemeen veel beter voel. Ik vind dit product echt een aanrader voor iedereen die zijn weerstand een boost wil geven!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Bij kamertemperatuur (15-25 graden Celsius) op een droge en donkere plaats (in de originele verpakking) bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Waar is multivitamine goed voor?

Multivitaminen zijn supplementen die een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen bevatten die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en kunnen helpen bij het behouden van een optimale gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Davitamon Compleet Weerstand Dragees?

Veel mensen hebben positieve ervaringen met Davitamon Compleet Weerstand Dragees. Zo melden gebruikers dat ze meer energie hebben en zich fitter voelen. Ook geven mensen aan dat ze minder snel ziek worden en dat hun weerstand verbeterd is sinds ze deze multi-vitamine gebruiken. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de ervaringen van mensen kunnen verschillen en dat het altijd verstandig is om eerst uw arts te raadplegen voordat u begint met het gebruik van Davitamon Compleet Weerstand Dragees.

Waarom deze Davitamon Compleet Weerstand Dragees aanbieding kopen?

Als u op zoek bent naar een complete multi-vitamine die uw weerstand ondersteunt, kan de Davitamon Compleet Weerstand Dragees aanbieding een goede keuze zijn. Door gebruik te maken van deze aanbieding kunt u besparen op de kosten en profiteren van de voordelen van deze multi-vitamine. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat een goede weerstand essentieel is voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Met de Davitamon Compleet Weerstand Dragees aanbieding kunt u uw weerstand verbeteren en uw energieniveau verhogen.

Wat zijn de voordelen van Davitamon Compleet Weerstand Dragees?

Davitamon Compleet Weerstand Dragees bevatten alle belangrijke vitamines en mineralen die u nodig heeft om uw weerstand te verhogen. Deze multi-vitamine kan u helpen om meer energie te krijgen en u fitter te voelen. Daarnaast ondersteunt Davitamon Compleet Weerstand Dragees uw lichamelijke inspanning en herstel. Het regelmatig gebruik van Davitamon Compleet Weerstand Dragees kan dus bijdragen aan een gezonder en vitaler leven.

Heeft Davitamon Compleet Weerstand Dragees bijwerkingen?

Over het algemeen heeft Davitamon Compleet Weerstand Dragees geen bijwerkingen. Het is echter belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en altijd de instructies op de verpakking te volgen. Ook kan het verstandig zijn om uw arts te raadplegen voordat u begint met het gebruik van Davitamon Compleet Weerstand Dragees, vooral als u al andere medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft.