Davitamon Elke Dag Bruistabletten

8.99

Davitamon Elke Dag Bruistabletten bieden een gemakkelijke en snelle manier om essentiële voedingsstoffen aan te vullen die nodig zijn voor een goede gezondheid. Deze bruistabletten bevatten 23 vitaminen en mineralen in de juiste dosering, waaronder vitamine D, vitamine C en zink, die een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van het immuunsysteem. Met deze bruistabletten kunt u uw dagelijkse behoefte aan deze voedingsstoffen gemakkelijk aanvullen, waardoor u zich energieker en gezonder voelt.

Het nemen van Davitamon Elke Dag Bruistabletten biedt veel voordelen. Ten eerste is het gemakkelijk in te nemen, omdat de tabletten oplossen in water, wat betekent dat u geen moeite hoeft te doen om grote pillen door te slikken. Ten tweede is het ideaal voor mensen die moeite hebben om voldoende voedingsstoffen uit hun voeding te halen, zoals vegetariërs en veganisten, of mensen met een drukke levensstijl die niet altijd de tijd hebben om gezond te eten. Ten derde kan het regelmatig innemen van deze bruistabletten bijdragen aan een betere weerstand en een algehele verbetering van de gezondheid, waardoor u zich beter kunt concentreren en presteren in het dagelijks leven. Kortom, Davitamon Elke Dag Bruistabletten zijn een handige manier om uw lichaam te voorzien van alle essentiële vitaminen en mineralen die het nodig heeft voor een goede gezondheid.

Lees meer <
  • Dagelijkse aanvulling van vitamines en mineralen

  • Behoud van een goede gezondheid

  • Blijven functioneren van het lichaam

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in multivitamine

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Vitortho Multivitamine Meer in 1

Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Vitakruid Multivitamine Dag & Nacht Vrouw

Vitakruid Multivitamine Dag & Nacht Vrouw

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 bruistablet

RI*
Vitamine A 800 mcg 100%
Vitamine B1 1.1 mg 100%
Vitamine B2 1.4 mg 100%
Vitamine B3 16 mg 100%
Vitamine B5 6 mg 100%
Vitamine B6 1.4 mg 100%
Vitamine B8 50 mcg 100%
Vitamine B11 (foliumzuur) 200 mcg 100%
Vitamine B12 2.5 mcg 100%
Vitamine C 80 mg 100%
Vitamine D3 5 mcg 100%
Vitamine E 12 mg 100%
Vitamine K 75 mcg 100%
Calcium 200 mg 100%
Chroom 40 mcg 100%
Fluoride 3.5 mg 100%
Jodium 150 mcg 100%
Koper 1000 mcg 100%
Magnesium 100 mg 100%
Mangaan 2 mg 100%
Molybdeen 50 mcg 100%
Selenium 55 mcg 100%
Zink 10 mg 100%

* Referentie inname volgens de gezondheidsraad

Ingrediënten
Voedingszuur: citroenzuur, mineralen, zuurteregelaar: natriumcarbonaten, gedroogde rode biet, vitamines, aroma’s, zoetstoffen: cyclamaten, sacharinen, maltodextrine.

Gebruik

Volwassenen dagelijks 1 bruistablet in een glas water (ca. 200 ml) oplossen en opdrinken. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Davitamon reviews

  1. Iris

    Davitamon Elke Dag Bruistabletten zijn geweldig! Ze hebben alles wat ik nodig heb om mijn lichaam gezond te houden. Het is zo makkelijk om in te nemen en de smaak is lekker en verfrissend. Ik voel me energiek, mijn huid ziet er beter uit en ik ben minder snel ziek. Ik ben zeer tevreden over dit product en zou het zeker aanbevelen aan anderen!

  2. Lisa

    Ik ben blij dat ik Davitamon Elke Dag Bruistabletten heb geprobeerd. Ik had nooit gedacht dat het zo makkelijk zou zijn om alle essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen die mijn lichaam nodig heeft. Ik merk dat ik meer energie heb gedurende de dag en ik voel me gewoon over het algemeen beter. Het is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat ik alle vitaminen en mineralen krijg die ik nodig heb zonder daarvoor allerlei verschillende supplementen te moeten kopen. Ik raad dit product echt aan!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De maximale hoeveelheid vitamine B6 in een supplement ligt voor kinderen lager dan voor volwassenen. De reden hiervoor is dat kinderen een lagere veilige bovengrens voor vitamine B6 hebben dan volwassenen. In de onderstaande tabel staat de maximale hoeveelheid vitamine B6 voor kinderen aangegeven. Wij adviseren u om hier rekening mee te houden.

Hoeveelheid vitamine B6 Advies/waarschuwing
Tot 3 milligram per dag Niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar
3 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar
5 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar
7 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur (15-25°C) op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Waar is multivitamine goed voor?

Multivitaminen zijn supplementen die een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen bevatten die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en kunnen helpen bij het behouden van een optimale gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Davitamon Elke Dag Bruistabletten? Veel mensen hebben positieve ervaringen met Davitamon Elke Dag Bruistabletten. Ze vinden het handig dat de tabletten alle essentiële vitaminen en mineralen bevatten en dat ze gemakkelijk zijn in te nemen. Sommige mensen merken dat ze zich energieker voelen na het gebruik van deze tabletten. Over het algemeen zijn de beoordelingen van gebruikers van Davitamon Elke Dag Bruistabletten zeer positief.

xVeel mensen hebben positieve ervaringen met Davitamon Elke Dag Bruistabletten. Ze vinden het handig dat de tabletten alle essentiële vitaminen en mineralen bevatten en dat ze gemakkelijk zijn in te nemen. Sommige mensen merken dat ze zich energieker voelen na het gebruik van deze tabletten. Over het algemeen zijn de beoordelingen van gebruikers van Davitamon Elke Dag Bruistabletten zeer positief.

Waarom deze Davitamon Elke Dag Bruistabletten aanbieding kopen?

Deze Davitamon Elke Dag Bruistabletten aanbieding is een geweldige kans om uw dagelijkse behoefte aan essentiële vitaminen en mineralen aan te vullen tegen een voordelige prijs. Door gebruik te maken van deze aanbieding kunt u geld besparen op uw aankoop en uw gezondheid op peil houden. Mis deze kans niet en koop nu Davitamon Elke Dag Bruistabletten tegen een scherpe prijs.

Wat zijn de voordelen van Davitamon Elke Dag Bruistabletten?

Davitamon Elke Dag Bruistabletten hebben verschillende voordelen. Ten eerste bevatten ze alle 23 essentiële vitaminen en mineralen die uw lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Dit kan helpen om vermoeidheid en futloosheid te verminderen en uw immuunsysteem te versterken. Bovendien zijn de bruistabletten gemakkelijk in te nemen en hebben ze een lekkere smaak. Door het regelmatig gebruik van Davitamon Elke Dag Bruistabletten kunt u uw gezondheid en welzijn verbeteren.

Heeft Davitamon Elke Dag Bruistabletten bijwerkingen?

Over het algemeen hebben Davitamon Elke Dag Bruistabletten geen bijwerkingen, zolang u de aanbevolen dosering niet overschrijdt. Sommige mensen kunnen echter gevoelig zijn voor bepaalde vitaminen of mineralen en kunnen hierdoor last krijgen van bijwerkingen. Als u bijwerkingen ervaart, stop dan met het gebruik van de tabletten en raadpleeg uw arts of apotheker.