Davitamon Elke Dag Kauwtabletten

19.99

Davitamon Elke Dag is een complete multivitamine in de vorm van een kauwtablet met een optimale dosering van vitamines en mineralen die uw lichaam dagelijks nodig heeft. Deze supplementen zijn essentieel voor een goede gezondheid en een goed functionerend lichaam. Het product bevat vitamine D en ijzer die een goede weerstand ondersteunen, terwijl vitamine C het immuunsysteem ondersteunt. Bovendien helpt vitamine D bij het behoud van sterke botten en soepele spieren, terwijl vitamine B1, B3 en B6 bijdragen aan het energieniveau en concentratievermogen. De kauwtabletten hebben een frambozensmaak en zijn daarom gemakkelijk in te nemen zonder water.

Door het dagelijks innemen van Davitamon Elke Dag krijgt u de nodige vitamines en mineralen binnen om een gezond lichaam te behouden. Dit product is geschikt voor mensen die onvoldoende vitamines en mineralen binnenkrijgen door een onevenwichtig dieet, intensieve lichamelijke activiteiten of vermoeidheid. Bovendien is het product handig voor mensen die moeite hebben met het slikken van tabletten omdat het een kauwtablet is. De frambozensmaak maakt het innemen van het supplement ook nog eens aangenaam. Met Davitamon Elke Dag krijgt u een complete multivitamine die u kan helpen om u beter en energieker te voelen, en daarmee ook beter te presteren op werk of studie.

Lees meer <
  • Dagelijkse aanvulling van vitamines en mineralen

  • Behoud van een goede gezondheid

  • Blijven functioneren van het lichaam

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in multivitamine

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Vitortho Multivitamine Meer in 1

Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

Vitakruid Multivitamine Dag Vrouw

Ingrediënten

Zoetstoffen: xylitol, sorbitol, sucralose, mineralen, vitamines, aroma’s, antiklontermiddelen:magnesium van vetzuren, mono-en dicglyceriden van vetzuren, geheel gehard palmvet, maïszetmeel, verstevigingsmiddel:polyvinylpyrrolidon, kleurstof:karmijn

Gebruik

Bij voorkeur tijdens of na de maaltijd innemen

Davitamon reviews

  1. Anne

    Ik heb Davitamon Elke Dag Kauwtabletten onlangs gekocht en het heeft mijn leven veranderd. Ik voel me nu zo veel energieker en gezonder dankzij de 22 essentiële vitamines en mineralen die in deze kauwtabletten zijn verwerkt. Bovendien is de dosering optimaal en krijg ik tot 100% van mijn referentie innamen. Deze kauwtabletten zijn ook erg handig in gebruik en heerlijk van smaak. Als je op zoek bent naar een complete multivitamine, dan raad ik je ten zeerste aan om Davitamon Elke Dag Kauwtabletten te proberen!

  2. Iris

    Ik heb altijd al problemen gehad om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen, maar sinds ik Davitamon Elke Dag Kauwtabletten gebruik, is mijn leven compleet veranderd. Deze kauwtabletten zijn eenvoudig te gebruiken en zijn ook nog eens heerlijk van smaak. Het beste van alles is dat ze alle essentiële vitamines en mineralen bevatten, waardoor ik me veel gezonder voel. Als je net als ik worstelt om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen, dan zou ik zeker aanbevelen om Davitamon Elke Dag Kauwtabletten te proberen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is multivitamine goed voor?

Multivitaminen zijn supplementen die een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen bevatten die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en kunnen helpen bij het behouden van een optimale gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Davitamon Elke Dag?

Veel mensen hebben goede ervaringen met Davitamon Elke Dag. Het is een complete multivitamine die speciaal is ontwikkeld om je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen aan te vullen. De kauwtabletten hebben een lekkere frambozensmaak en zijn daarom makkelijk in te nemen. Mensen merken vaak dat ze zich fitter en gezonder voelen wanneer ze regelmatig Davitamon Elke Dag gebruiken.

Waarom deze Davitamon Elke Dag aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een complete multivitamine die je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen aanvult, is de Davitamon Elke Dag aanbieding een goede keuze. Door de aanbieding te kopen, bespaar je geld en kun je langer gebruik maken van deze hoogwaardige multivitamine. Bovendien zijn de kauwtabletten met frambozensmaak makkelijk in te nemen en is de optimale dosering van vitamines en mineralen goed voor je algehele gezondheid.

Wat zijn de voordelen van Davitamon Elke Dag?

Davitamon Elke Dag heeft veel voordelen. De kauwtabletten zijn makkelijk in te nemen en hebben een lekkere frambozensmaak. De optimale dosering van vitamines en mineralen zorgt ervoor dat je dagelijkse behoefte aan voedingsstoffen wordt aangevuld. Hierdoor voel je je fitter en gezonder en ondersteun je je immuunsysteem, behoud je sterke botten en soepele spieren en draag je bij aan je energieniveau en concentratievermogen.

Heeft Davitamon Elke Dag bijwerkingen?

Davitamon Elke Dag is een hoogwaardige multivitamine en heeft in het algemeen geen bijwerkingen. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden, omdat een teveel aan bepaalde vitamines en mineralen schadelijk kan zijn voor je gezondheid. Als je vragen hebt over het gebruik van Davitamon Elke Dag, kun je het beste contact opnemen met je huisarts of apotheker.