Davitamon Energie Boost Forte Kauwtabletten

10.49

Davitamon Energie Boost is een voedingssupplement dat extra energie kan geven bij vermoeidheid en het energieniveau kan ondersteunen. Dit supplement bevat 200% – 300% ADH* van vitamine B-complex, vitamine C en E, die essentieel zijn voor het behoud van een goede gezondheid en een gezonde levensstijl. De bosvruchtensmaak maakt het innemen van Davitamon Energie Boost gemakkelijk, zonder dat er water nodig is.

Een van de voordelen van Davitamon Energie Boost is dat het een eenvoudige manier is om extra energie te krijgen wanneer u vermoeid bent. Dit is vooral handig voor mensen die een drukke levensstijl hebben en niet altijd de tijd hebben om gezond te eten en voldoende rust te krijgen. Daarnaast kan het supplement bijdragen aan een goede weerstand, omdat vitamine C en E een belangrijke rol spelen in het immuunsysteem. Een ander voordeel van de bosvruchtensmaak is dat het supplement aantrekkelijker kan zijn voor kinderen die moeite hebben met het innemen van pillen of capsules.

In het algemeen kan Davitamon Energie Boost een nuttig hulpmiddel zijn om een gezonde levensstijl te ondersteunen en extra energie te krijgen wanneer dat nodig is. Het is echter belangrijk om te onthouden dat supplementen nooit een vervanging zijn voor een gezond dieet en voldoende rust. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts voordat u begint met het innemen van supplementen.

Lees meer <
  • Goed voor extra energie bij vermoeidheid

  • Goed voor weerstand tegen stress

  • Goed voor geheugen en concentratievermogen

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in multivitamine

Nu -20%
Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Nu -15%
Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

Vitakruid Multivitamine Dag Vrouw

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 kauwtablet

Vitamines   RI*
B1 3.3 mg 300%
B2 2.8 mg 200%
B3 32 mg 200%
B5 18 mg 300%
B6 4.2 mg 300%
B8 150 μg 300%
B11 (foliumzuur) 600 μg 300%
B12 7.5 μg 300%
C 160 mg 200%
E 24 mg 200%
Mineralen    
Jodium 150 μg 100%
Magnesium 56.25 mg 15%
Selenium 55 μg 100%
Ijzer 14 mg 100%
Zink 10 mg 100%

* Referentie inname volgens de gezondheidsraad

Ingrediënten
Zoetstoffen: sorbitol, xylitol, sucralose, vitamines, mineralen, antiklontermiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren, magnesiumstearaat, aroma’s, maiszetmeel, voedingszuur: citroenzuur, verstevigingsmiddel: povidon, kleurstof: karmijn.

Gebruik

Afhankelijk van de energiebehoefte 2 kauwtabletten per dag.

Davitamon reviews

  1. Demi

    Ik ben erg blij met de Davitamon Energie Boost Forte Kauwtabletten! Deze vitamine kauwtabletten zorgen voor een echte boost als ik me vermoeid voel. De hoogwaardige vitamines geven me de ondersteuning die ik nodig heb om de dag vol energie door te komen. Bovendien zijn de tabletten heel gemakkelijk te kauwen en hebben een prettige smaak. Ik kan dit product aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun energieniveau op te krikken.

  2. Lisa

    Wat een fantastisch product is dit! Ik ben dol op de Davitamon Energie Boost Forte Kauwtabletten. Deze vitamine tabletten zijn perfect om mijn energieniveau op een natuurlijke manier te ondersteunen. Na het nemen van deze kauwtabletten merk ik meteen verschil, ik ben meer gefocust en heb meer energie. De tabletten zijn heel gemakkelijk te kauwen en licht verteerbaar. Daarnaast zijn ze handig verpakt, zodat ik ze ook onderweg kan gebruiken. Dit product is een absolute aanrader voor iedereen die wat extra energie kan gebruiken!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De maximale hoeveelheid vitamine B6 in een supplement ligt voor kinderen lager dan voor volwassenen. De reden hiervoor is dat kinderen een lagere veilige bovengrens voor vitamine B6 hebben dan volwassenen. In de onderstaande tabel staat de maximale hoeveelheid vitamine B6 voor kinderen aangegeven. Wij adviseren u om hier rekening mee te houden.

Hoeveelheid vitamine B6 Advies/waarschuwing
Tot 3 milligram per dag Niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar
3 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar
5 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar
7 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar

Bij kamertemperatuur op een droge en donkere plaats (in de originele verpakking) bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Waar is multivitamine goed voor?

Multivitaminen zijn supplementen die een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen bevatten die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en kunnen helpen bij het behouden van een optimale gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Davitamon Energie Boost?

Er zijn veel positieve ervaringen met Davitamon Energie Boost. Veel mensen geven aan dat het product hen daadwerkelijk meer energie geeft en vermoeidheid vermindert. De lekkere bosvruchtensmaak wordt ook gewaardeerd en het feit dat de tabletten zonder water ingenomen kunnen worden is handig voor onderweg.

Waarom deze Davitamon Energie Boost aanbieding kopen?

Als u behoefte heeft aan extra energie en vermoeidheid wilt verminderen, kan de Davitamon Energie Boost aanbieding een goede keuze zijn. Door de aanbieding kunt u het product voordeliger aanschaffen en zo besparen op uw aankoopkosten. Daarnaast is het handig om te weten dat de tabletten zonder water ingenomen kunnen worden, wat het extra makkelijk maakt om ze op ieder moment van de dag in te nemen.

Wat zijn de voordelen van Davitamon Energie Boost?

Davitamon Energie Boost heeft verschillende voordelen. Het product bevat vitamine B-complex, vitamine C en E die goed zijn voor extra energie bij vermoeidheid en die uw energieniveau ondersteunen. Daarnaast hebben de tabletten een lekkere bosvruchtensmaak en kunnen ze zonder water worden ingenomen, wat handig is voor onderweg.

Heeft Davitamon Energie Boost bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van Davitamon Energie Boost volgens de aanbevolen dosering. Het is wel belangrijk om de dosering niet te overschrijden en bij twijfel altijd een arts te raadplegen.