Fittergy Multi Health Vrouw

22.95

Op voorraad

Fittergy Multi Health Vrouw Capsules is een volledig multi-vitamine complex speciaal samengesteld voor de vrouw. Het bevat een unieke combinatie van actieve B-vitaminen en organische mineralen zoals magnesiumtauraat, kopercitraat, mangaancitraat en ijzerbisglycinaat. De toevoeging van groene thee en extra kelp als bron van jodium zorgt voor een extra gezondheidsboost. Fittergy onderscheidt zich van andere multi-vitamine supplementen door het gebruik van een tocoferolen mix van natuurlijk voorkomende tocoferolen, namelijk de alfa, beta, gamma en delta tocoferolen. Deze mix draagt bij aan een betere absorptie van de vitaminen en mineralen in het lichaam.

Door de volledige en hoogwaardige formule van Fittergy Multi Health Vrouw Capsules, krijgt het vrouwelijk lichaam alle nodige nutriënten om gezond te blijven. De combinatie van actieve B-vitaminen en organische mineralen zorgen voor een optimale opname van deze stoffen in het lichaam. Het toevoegen van groene thee en kelp als bron van jodium dragen bij aan de algehele gezondheid van de vrouw. Daarnaast onderscheidt Fittergy zich met de unieke tocoferolen mix die bijdraagt aan een betere absorptie van de stoffen in het lichaam. Met Fittergy Multi Health Vrouw Capsules kies je voor een hoogwaardig supplement dat speciaal is samengesteld voor de vrouw.

Lees meer <
 • Zorgvuldig samengesteld product met hoogwaardige ingrediënten

 • Met groene thee, rhodiola en extra jodium uit kelp

 • Met actieve B-vitamines (B2, B6, Foliumzuur & B12)

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in multivitamine

Nu -20%
Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Nu -15%
Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

Vitakruid Multivitamine Dag Vrouw

Ingrediënten

Mineralen, Vitaminen, capsule (HPMC vegetarisch), Aminozuren, rijstbloem, natuurlijke mix tocoferolen, Rozenwortel (Rhodiola Rosea), Groene thee extract (Camellia sinensis), Anti-klontermiddel (NuFLOW® Natuurlijk rijst concentraat; MCT Olie afkomstig uit kokosnoot), kelp extract 0.2% iodine.

Gebruik

Neem 2 vegicaps per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.

Fittergy reviews

 1. Romy

  Fittergy Multi Health Vrouw is een perfecte formule voor de moderne vrouw. Met zijn uitgebreide selectie van organische mineralen en actieve B-vitamines, krijgt u alle voedingsstoffen die u nodig heeft om gezond te blijven. De toevoeging van kelp en groene thee zorgt voor een extra boost van energie en vitaliteit.

 2. Demi

  Als je op zoek bent naar een hoogwaardig supplement dat speciaal is ontworpen voor vrouwen, dan is Fittergy Multi Health Vrouw de perfecte keuze. Met zijn unieke mix van organische mineralen en vitamines, zul je je gezonder en energieker voelen dan ooit tevoren. De extra kelp en groene thee zijn geweldige toevoegingen die helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid en vitaliteit.

 3. Lisa

  Ik ben zo blij dat ik Fittergy Multi Health Vrouw heb ontdekt! Deze voedingssupplementen zijn van topkwaliteit en zorgen ervoor dat mijn lichaam alle voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft. Ik voel me energieker en gezonder sinds ik begonnen ben met deze supplementen. Ik ben vooral blij met de vrouwspecifieke ingrediënten zoals kelp en groene thee die zorgen voor een gezonde hormoonbalans. Absoluut een aanrader voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een complete en hoogwaardige gezondheidsondersteuning.

 4. Anouk

  Ik heb al verschillende merken en soorten voedingssupplementen geprobeerd, maar Fittergy Multi Health Vrouw is echt de beste die ik ooit geprobeerd heb! De formule bevat hoogwaardige ingrediënten zoals B-vitamines en organische mineralen die het lichaam op een natuurlijke manier ondersteunen. Ik voel me niet alleen fitter en energieker, maar ook mijn huid en nagels zijn een stuk gezonder geworden sinds ik begonnen ben met deze supplementen. Ik kan deze formule zeker aanbevelen aan alle vrouwen die op zoek zijn naar een complete en natuurlijke gezondheidsondersteuning.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is multivitamine goed voor?

Multivitaminen zijn supplementen die een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen bevatten die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en kunnen helpen bij het behouden van een optimale gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Fittergy Multi Health Vrouw Capsules?

Er zijn veel positieve ervaringen met Fittergy Multi Health Vrouw Capsules. Vrouwen die deze multi-vitamine complex gebruiken, merken dat ze meer energie hebben en zich vitaler voelen. Daarnaast wordt de formule gewaardeerd om de unieke samenstelling van actieve B-vitaminen, organische mineralen, en natuurlijk voorkomende tocoferolen mix.

Waarom zou ik deze Fittergy Multi Health Vrouw Capsules aanbieding kopen?

Je zou deze aanbieding van Fittergy Multi Health Vrouw Capsules moeten kopen omdat het een unieke en complete multi-vitamine formule specifiek gericht op vrouwen is. Deze multi-vitamine bevat een mix van natuurlijk voorkomende tocoferolen, actieve B-vitaminen en organische mineralen. Bovendien is deze aanbieding een goede kans om deze hoogwaardige formule tegen een gereduceerde prijs te krijgen.

Wat zijn de voordelen van Fittergy Multi Health Vrouw Capsules?

Fittergy Multi Health Vrouw Capsules biedt veel voordelen voor vrouwen. De multi-vitamine formule is samengesteld uit actieve B-vitaminen en organische mineralen, en bevat ook een mix van natuurlijk voorkomende tocoferolen. Dit zorgt ervoor dat je lichaam de voedingsstoffen makkelijker kan opnemen. De extra kelp als bron van jodium en groene thee geven extra voordelen aan deze multi-vitamine formule.

Heeft Fittergy Multi Health Vrouw Capsules bijwerkingen?

Over het algemeen worden er geen bijwerkingen gerapporteerd bij het gebruik van Fittergy Multi Health Vrouw Capsules. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts of specialist voordat je begint met het gebruiken van supplementen.