Laveen Multivitamine Mama Vegan

   17.99

   Laveen Vegan Mama Multi is een 100% natuurlijke multivitamine met vitamine C, E, D, K en verschillende B-vitamines, waaronder folaat (vitamine B11). Folaat is een belangrijke vitamine voor aanstaande moeders, want het draagt bij tot de groei van het ongeboren kind tijdens de zwangerschap.
   Naast al deze vitamines bevat deze multi ook mineralen zoals zink, ijzer en selenium

   Lees meer <
   • Natuurlijke, vegan multivitamine
   • Voor (aanstaande) moeders en voor tijdens de borstvoedingsperiode
   • Met o.a. folaat

   Anderen kochten ook

   Bestseller!
   Herbolist Collageen Puur

   Herbolist Collageen Puur

   Bestseller!
   BOOM proteïne vanille

   BOOM proteïne vanille

   Nu -25%
   Bestseller!
   Herbolist Collageen Beauty Blend

   Herbolist Collageen Beauty Blend

   Bestseller!
   Silidyn Ortho silicium druppels

   Silidyn Ortho silicium druppels

   Over Vitamines.com

   Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

   Ingrediënten

   Vitamine C, E, B3, B5, B6, B1, B2, B12, C, D2, K3. Folaat, Choline, Inositol, Biotine. Mineralen: Zink, IJzer, Mangaan, Koper, Jodium, Selenium, Chroom, Molybdeen. Antioxidant: PABA, Luteïne, R-Alpha Liponzuur, Citrus Bioflavoïden. Vega Cellulose.

   Gebruik

   1 capsule per dag. Houd je altijd aan de aanbevolen dosering.

   Reviews

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Wees de eerste om “Laveen Multivitamine Mama Vegan” te beoordelen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Veelgestelde vragen

   Het Voedingscentrum adviseert de volgende groepen om extra vitamines te slikken:
   • Foliumzuur voor vrouwen die zwanger willen worden.
   • Foliumzuur en vitamine D voor zwangere vrouwen.
   • Vitamine B12 voor vegetariërs en veganisten.
   • Vitamine D voor jonge kinderen, ouderen en mensen met een donkere huid.
   Welke vitamines adviseert het voedingscentrum? Een goede multivitamine bevat alle dertien vitamines: vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B11, B12, C, D, E en K en een aantal essentiële mineralen. Welke mineralen en in welke hoeveelheden erin zitten, verschilt per supplement. De mineralen die ons lichaam nodig heeft zijn magnesium, calcium, fosfor, kalium, natrium en chloor. Welke vitamine zitten in multivitamine? Bij een multivitamine is het belangrijk dat er veel mineralen in verwerkt zitten, met uitzondering van fosfor, fluor en natrium. Deze zitten namelijk al genoeg in voeding verwerkt. Let wel op dat de dosering van de vitamine voldoende is om een tekort weg te werken. Waar moet ik op letten bij een multivitamine ? Ons lichaam kan alle mineralen en de meeste vitamines niet zelf kunt maken. Toch zijn het essentiële voedingsstoffen die we via de voeding binnenkrijgen. Als je vitamines en mineralen even niet uit je voeding kunt halen, is het slikken van een multivitamine een aanvulling zijn op je voeding. Waarom moet ik multivitamine slikken? Moeders en mama’s hebben een andere behoefte aan vitamines en mineralen dan mannen. Moeders hebben een andere energiebehoefte dan mannen. Vrouwen hebben bijvoorbeeld meer ijzer nodig vanwege de menstruatie. Welke vitamines heeft een mama nodig?

   Waarom Vitamines.com ?

   68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

   Anna van der Laan

   Vitamine Expert

   1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk