Lucovitaal Multivitamine A t/m Z 50+ Tabletten

14.99

Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten is een multivitamine supplement speciaal ontworpen voor mensen boven de 50 jaar. Deze tabletten bevatten een combinatie van vitaminen, mineralen en antioxidanten die kunnen bijdragen aan het behouden van een gezonde levensstijl. De vitamines C en A ondersteunen de weerstand en het gezichtsvermogen, terwijl calcium en andere bestanddelen helpen bij het in stand houden van gezonde botten, tanden en cholesterolgehalte. Daarnaast zijn deze tabletten vrij van suikers en zout, en geschikt voor diabetici.

Een groot voordeel van Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten is dat het alle dagelijks benodigde vitamines bevat in één handige tablet. Hierdoor hoeven 50-plussers niet langer verschillende supplementen te slikken, wat het gemak en de consistentie van het innemen van vitamines kan bevorderen. Bovendien is dit supplement glutenvrij, lactosevrij en vegan, wat het geschikt maakt voor mensen met voedselintoleranties of dieetbeperkingen. De toegevoegde Q10 en Lutheïne kunnen bijdragen aan het behoud van energie en gezonde ogen. Kortom, Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten kan een waardevolle toevoeging zijn aan een gezonde levensstijl voor mensen boven de 50.

Lees meer <
  • Specifiek afgestemd op de behoeftes van mannen en vrouwen vanaf 50 jaar

  • Gunstige invloed op algehele gezondheid en vitaliteit

  • One a day tabletten

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in multivitamine

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Vitortho Multivitamine Meer in 1

Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Vitakruid Multivitamine Dag & Nacht Vrouw

Vitakruid Multivitamine Dag & Nacht Vrouw

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering (1 tablet)

ADH*
Vitamine A (Retinylacetaat) 800 mcg 100%
Vitamine B1 (Thiamine mononitraat) 1,4 mg 127%
Vitamine B2 (Riboflavine) 1,7 mg 121%
Vitamine B3 (Niacinamide) 20 mg 125%
Vitamine B5 (Calcium d-pantothenaat) 9,2 mg 153%
Vitamine B6 (Pyridoxine HCl) 2,46 mg 176%
Vitamine B7 (D-biotine) 2 mcg 4%
Vitamine B11 200 mcg 100%
Vitamine B12 (Cyanocobalamine) 5 mcg 200%
Vitamine C (Ascorbinezuur) 80 mg 100%
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 10 mcg 200%
Vitamine E (dl-alfa-tocopherolacetaat) 15 mg 125%
Vitamine K1(Fytomenadion) 75 mcg 100%
Calcium (Dicalciumfosfaat) 36 mg 5%
Chroom (Chroomchloride-hexahydraat) 100 mcg 250%
IJzer (IJzerfumaraat) 14 mg 100%
Jodium (Kaliumjodide) 100 mcg 67%
Kalium (Kaliumchloride) 43,1 mg 2%
Koper (Kopersulfaat) 2 mg 200%
Magnesium (Magnesiumoxide) 99 mg 26%
Mangaan (Mangaansulfaat) 1,8 mg 90%
Molybdeen (Natriummolybdaat) 4 mcg 8 %
Seleen (Natriumselenaat) 19 mcg 35%
Zink (Zinkoxide) 15 mg 150%
Co-enzym Q10 0,1 mg

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld.

Ingrediënten
Vulmiddelen (Cellulosepoeder), Mineralen, Vitamines, Antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Stearinezuur, Siliciumdioxide), Stabilisator (Vernet Natrium-CMC), bevochtigingsmiddel (Triacetine), Kleurstoffen (Titaandioxide, Allurarood AC), Co-enzym Q10.

Gebruik

1 x daags 1 tablet met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

  1. Laura

    Ik ben erg tevreden over de Lucovitaal Multivitamine A t/m Z 50+ Tabletten. Ik merk dat ik me sinds ik deze multivitamine slik veel fitter en energieker voel. Vooral de ondersteuning van calcium op het energieniveau is voor mij een groot pluspunt. Daarnaast is het ook fijn om te weten dat deze multivitamine specifiek is afgestemd op de behoeftes van mannen en vrouwen vanaf 50 jaar en dus goed aansluit op mijn levensfase. Ook de ondersteuning van vitamine C op mijn weerstand en de verbetering van mijn gezichtsvermogen door de vitamine A zijn goede bijkomstigheden. Al met al een echte aanrader voor mensen vanaf 50 jaar die hun gezondheid en vitaliteit willen verbeteren.

  2. Lisa

    Ik ben erg blij met de Lucovitaal Multivitamine A t/m Z 50+ Tabletten. Als 50-plusser is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en deze multivitamine ondersteunt daarbij. Ik slik de tabletten nu enkele weken en merk dat ik me fitter voel en meer energie heb. Ook vind ik het fijn dat deze multivitamine specifiek is afgestemd op mannen en vrouwen vanaf 50 jaar, waardoor ik er op vertrouw dat ik de juiste voedingsstoffen binnenkrijg. Daarnaast zijn de diverse vitamines, waaronder vitamine C en A, goed voor mijn weerstand en gezichtsvermogen. De tabletten zijn gemakkelijk in te nemen en worden goed verdragen. Kortom, een aanrader voor mensen die hun gezondheid willen ondersteunen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Niet geschikt voor personen die coumarine-anticoagulantia innemen. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Waar is multivitamine goed voor?

Multivitaminen zijn supplementen die een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen bevatten die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en kunnen helpen bij het behouden van een optimale gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten?

Er zijn veel positieve ervaringen met Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten. Mensen geven aan dat ze zich na het innemen van deze multivitamine supplementen energieker en fitter voelen. Daarnaast wordt het gebruik van deze tabletten vaak aanbevolen door artsen en apothekers.

Waarom deze Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten aanbieding kopen?

Door gebruik te maken van deze aanbieding, kunt u voordelig kennismaken met Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten. Het is een goede gelegenheid om te ontdekken of deze multivitamine supplementen geschikt zijn voor u. Bovendien kunt u met deze aanbieding geld besparen op uw aankoop van deze hoogwaardige tabletten.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten?

Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten bieden een uitgebreide mix van essentiële vitamines en mineralen die het lichaam van een 50-plusser nodig kan hebben om gezond en vitaal te blijven. Door het gebruik van deze tabletten wordt het lichaam voorzien van antioxidanten om de gezonde cellen te beschermen, calcium om de botten en het gebit sterk te houden en bestanddelen die bijdragen aan een verantwoord cholesterolgehalte. Daarbij bevatten deze multivitamine tabletten vitamine C voor een goede weerstand, vitamine A voor een scherp gezichtsvermogen en Q10 voor meer energie. Deze tabletten zijn bovendien vrij van suikers en zout, glutenvrij, lactosevrij en geschikt voor diabetici.

Heeft Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten bijwerkingen?

Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en hebben over het algemeen geen bijwerkingen. Het is echter altijd verstandig om bij het gebruik van voedingssupplementen de aanbevolen dosering te volgen en uw arts of apotheker te raadplegen als u twijfelt of deze supplementen geschikt zijn voor u.