Lucovitaal Multivitamine AZ 50 plus

14.99

Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten zijn speciaal samengesteld om te voorzien in de dagelijkse behoeften van mannen en vrouwen boven de 50 jaar. Deze multivitamine tabletten bevatten alle essentiële vitamines en mineralen die het lichaam nodig heeft om gezond en vitaal te blijven. Zo is de formule verrijkt met antioxidanten die bijdragen aan het beschermen van gezonde cellen, calcium voor het behoud van sterke botten en tanden, en bestanddelen die het cholesterolgehalte op een verantwoord niveau houden. Bovendien bevatten de tabletten ook vitamine C voor een goede weerstand, vitamine A voor een scherp gezichtsvermogen en Q10 voor meer energie.

Een groot voordeel van Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten is dat ze vrij zijn van suikers en zout, en bovendien geschikt zijn voor diabetici. Daarnaast zijn de tabletten glutenvrij, lactosevrij en vegan, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met speciale dieetwensen. Tot slot zijn de tabletten verrijkt met Q10 en Lutheïne, stoffen die bijdragen aan het behoud van een goede gezondheid. Door dagelijks deze multivitamine tabletten in te nemen, kan een 50-plusser zijn of haar lichaam voorzien van alle benodigde voedingsstoffen om gezond en vitaal te blijven.

Lees meer <
  • Specifiek afgestemd op de behoeftes van mannen en vrouwen vanaf 50 jaar

  • Gunstige invloed op algehele gezondheid en vitaliteit

  • One a day tabletten

Anderen kochten ook

Populair in multivitamine

Nu -20%
Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Nu -15%
Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

Vitakruid Multivitamine Dag Vrouw

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering (1 tablet)

ADH*
Vitamine A (Retinylacetaat) 800 mcg 100%
Vitamine B1 (Thiamine mononitraat) 1,4 mg 127%
Vitamine B2 (Riboflavine) 1,7 mg 121%
Vitamine B3 (Niacinamide) 20 mg 125%
Vitamine B5 (Calcium d-pantothenaat) 9,2 mg 153%
Vitamine B6 (Pyridoxine HCl) 2,46 mg 176%
Vitamine B7 (D-biotine) 2 mcg 4%
Vitamine B11 200 mcg 100%
Vitamine B12 (Cyanocobalamine) 5 mcg 200%
Vitamine C (Ascorbinezuur) 80 mg 100%
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 10 mcg 200%
Vitamine E (dl-alfa-tocopherolacetaat) 15 mg 125%
Vitamine K1(Fytomenadion) 75 mcg 100%
Calcium (Dicalciumfosfaat) 36 mg 5%
Chroom (Chroomchloride-hexahydraat) 100 mcg 250%
IJzer (IJzerfumaraat) 14 mg 100%
Jodium (Kaliumjodide) 100 mcg 67%
Kalium (Kaliumchloride) 43,1 mg 2%
Koper (Kopersulfaat) 2 mg 200%
Magnesium (Magnesiumoxide) 99 mg 26%
Mangaan (Mangaansulfaat) 1,8 mg 90%
Molybdeen (Natriummolybdaat) 4 mcg 8 %
Seleen (Natriumselenaat) 19 mcg 35%
Zink (Zinkoxide) 15 mg 150%
Co-enzym Q10 0,1 mg

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld.

Ingrediënten
Vulmiddelen (Cellulosepoeder), Mineralen, Vitamines, Antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Stearinezuur, Siliciumdioxide), Stabilisator (Vernet Natrium-CMC), bevochtigingsmiddel (Triacetine), Kleurstoffen (Titaandioxide, Allurarood AC), Co-enzym Q10. 

Gebruik

1 x daags 1 tablet met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

  1. Michelle

    Ik heb de Lucovitaal Multivitamine AZ 50 plus recent gekocht en ik kan al het verschil merken in mijn algehele gezondheid en vitaliteit. Ik voel me minder vermoeid en heb meer energie gedurende de dag. Ook merk ik dat mijn weerstand beter is geworden. Ik ben blij dat ik deze multivitamine heb ontdekt die specifiek is afgestemd op mijn behoeftes als man boven de 50 jaar.

  2. Sanne

    Als vrouw van boven de 50 jaar merkte ik dat mijn energieniveau en weerstand achteruit gingen. Na het nemen van de Lucovitaal Multivitamine AZ 50 plus gedurende enkele weken, voel ik me nu merkbaar gezonder en vitaler. Ik ben erg tevreden met deze multivitamine, vooral omdat het ook mijn gezichtsvermogen ondersteunt. Het is echt een aanrader voor iedereen die wat extra ondersteuning nodig heeft voor zijn of haar gezondheid.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Niet geschikt voor personen die coumarine-anticoagulantia innemen. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Waar is multivitamine goed voor?

Multivitaminen zijn supplementen die een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen bevatten die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en kunnen helpen bij het behouden van een optimale gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten?

Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten worden over het algemeen positief beoordeeld door gebruikers. Veel mensen vinden dat de tabletten een goede aanvulling zijn op hun dagelijkse voeding en dat ze zich energieker en gezonder voelen na het gebruik ervan. Daarnaast wordt de tabletten geprezen om de diverse aanwezige vitamines en mineralen die bijdragen aan een gezond lichaam.

Waarom deze Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een goede multivitamine voor mannen en vrouwen boven de 50, is deze aanbieding van Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten een goede keuze. Door het gebruik van deze tabletten kun je zeker zijn dat je dagelijks alle benodigde vitamines en mineralen binnenkrijgt die het lichaam nodig heeft om gezond en vitaal te blijven. Daarnaast bevat deze aanbieding extra toevoegingen van Q10 en Lutheïne, waardoor je nog meer energie kunt ervaren en je gezonde cellen beschermt worden.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten?

Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten bieden diverse voordelen voor mannen en vrouwen boven de 50. De tabletten bevatten alle dagelijks benodigde vitamines en mineralen die het lichaam nodig heeft om gezond te blijven. Bovendien is het product glutenvrij, lactosevrij en vegan, waardoor het geschikt is voor mensen met verschillende dieetwensen en -vereisten. Verder bevat de tablet extra toevoegingen van Q10 en Lutheïne, waardoor je nog meer energie kunt ervaren en je gezonde cellen beschermt worden.

Heeft Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten bijwerkingen?

In het algemeen zijn er geen bekende bijwerkingen van Lucovitaal Multi A t/m Z 50+ Tabletten. Echter, zoals bij alle supplementen of medicijnen, kan het zijn dat sommige mensen gevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten en hierop reageren. Als je twijfelt of dit product geschikt is voor jou, overleg dan altijd eerst met een arts of specialist voordat je het gaat gebruiken.