Lucovitaal Multivitamine+ Compleet Man

Lucovitaal Multi+ Compleet Man is een krachtige multivitamine speciaal samengesteld voor de behoeftes van de man. Het bevat alle belangrijke vitamines, mineralen en kruiden die bijdragen aan een gezonde levensstijl. De formule is hooggedoseerd en bevat onder andere zink, dat bijdraagt tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed. Dit is belangrijk voor de vruchtbaarheid en het behoud van sterke botten en spieren. Daarnaast bevat de multivitamine vitamine A, C, D, E en K, wat bijdraagt aan de instandhouding van een gezonde huid, een goed gezichtsvermogen en een goede weerstand.

Lucovitaal Multi+ Compleet Man is ook rijk aan mineralen, waaronder calcium, ijzer, kalium, magnesium en seleen. Calcium is belangrijk voor de instandhouding van sterke botten en de werking van spieren. IJzer helpt vermoeidheid te verminderen en draagt bij aan een normaal concentratievermogen en geheugen. Kalium is belangrijk voor een gezonde bloeddruk en magnesium helpt vermoeidheid te verminderen en draagt bij aan het behoud van soepele spieren en sterke botten. Seleen is goed voor de vruchtbaarheid en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Door het dagelijks gebruik van Lucovitaal Multi+ Compleet Man krijgt de man alle belangrijke voedingsstoffen binnen die bijdragen aan een gezond en vitaal leven.

Lees meer <
 • Hooggedoseerde multivitamine speciaal voor de man

 • Met Zink voor het behoud van normale testosterongehalten

 • Gunstige invloed op de algehele gezondheid en vitaliteit

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in multivitamine

Nu -20%
Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Nu -15%
Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

Vitakruid Multivitamine Dag Vrouw

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

RI*
Vitamine A (Retinylacetaat) 900 mcg 112.5%
Vitamine B1 (Thiaminemononitraat) 1,8 mg 163.7%
Vitamine B2 (Riboflavine) 2,1 mg 150%
Vitamine B3 (Niacinamide) 30 mg 187.5%
Vitamine B5 (Calcium d-pantothenaat) 10 mg 167%
Vitamine B6 (Pyridoxine) 2,1 mg 150%
Vitamine B8 (Biotine) 75 mcg 150%
Vitamine B11 (Foliumzuur) 300 mcg 150%
Vitamine B12 (Cyanocobalamine) 7,5 mcg 300%
Vitamine C (Ascorbinezuur) 80 mg 100%
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 10 mcg 200%
Vitamine E (dl-alfa-tocopherolacetaat) 18 mg 150%
Vitamine K (Fytomenadion) 80 mcg 107%
Borium (uit 300 mcg Natriumboraat) 30 mcg
Calcium (uit 205 mg Calciumcarbonaat en 355 mg Dicalciumfosfaat) 220 mg 27.5%
Chroom (uit 340 mcg Chroompicolinaat) 40 mcg 100%
Chloor (uit 73 mg Kaliumchloride) 34,8 mg 4.8%
Fluor (uit 4,5 mg Natriumfluoride) 2 mg
Fosfor (uit 275 mg Dicalciumfosfaat) 113,4 mg 16.2%
IJzer (uit 29 mg IJzerfumaraat) 9,6 mg 68.3%
Jodium (uit 430 mcg Kaliumjodide) 150 mcg 100%
Kalium (uit 73 mg Kaliumchloride) 20 mg 1%
Koper (uit 11,5 mg Kopergluconaat) 1,6 mg 213.3%
Magnesium (uit 267 mg Magnesiumoxide) 160 mg 42.67%
Mangaan (uit 9,7 mg Mangaansulfaat) 3,5 mg 175%
Molybdeen (uit 6,5 mg Natriummolybdeen) 65 mcg 130%
Seleen (uit 8,3 mg Natriumselenaat) 82,5 mcg 150%
Zink (uit 25 mg Zinkoxide) 20 mg 200%
Brandnetelblad (Urtica Dioica) 1 mg
Grapefruitzaad 500 mcg
Mariadistel (Silybum marianum) 1 mg
Meidoorn (Crataegus) 12 mg
Prunus Africana 2 mg
Zegepalm (Sabal serrulata) 20 mg
Co-enzym Q10 1 mg
Luteïne 200 mcg
Zeananthine 10 mcg

* Referentie-inname

Ingrediënten
Mineralen, vitamines, kruiden, vulmiddelen (microkristallijne cellulose, natriumcarboxymethylzetmeel), antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), co-enzym Q10, coating (hydroxypropylmethylcellulose), luteïne, zeaxanthine.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing Multivitamine Man
Volwassenen: Neem eenmaal daags één tablet met water in. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

 1. Lisa

  Ik gebruik de Lucovitaal Multivitamine+ Compleet Man nu al enkele weken en ik merk een duidelijk verschil in mijn energieniveau gedurende de dag. Ik ben altijd iemand geweest die niet goed genoeg lette op mijn voeding en niet genoeg vitamines en mineralen binnenkreeg, maar met deze multivitamine ben ik zeker dat ik alles binnenkrijg wat ik nodig heb. Bovendien zijn de tabletten makkelijk in te nemen en hebben ze geen vervelende nasmaak. Ik raad deze multivitamine zeker aan aan alle mannen die hun gezondheid serieus nemen!

 2. Amber

  Ik ben zeer tevreden over de Lucovitaal Multivitamine+ Compleet Man. Als sportfanaat en gezondheidsbewuste man is het voor mij belangrijk om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die mijn lichaam nodig heeft. Deze multivitamine biedt net dat extra beetje ondersteuning aan mijn dagelijkse dieet en zorgt dat ik me goed voel vanbinnen. Het zorgt er ook voor dat mijn immuunsysteem sterk is en ik minder vatbaar ben voor allerlei kwaaltjes. Het is het geld zeker waard en ik kan het product aan iedereen aanbevelen.

 3. Dave

  Lucovitaal Multi+ Compleet Man is een geweldig supplement dat ik dagelijks gebruik om mijn gezondheid te ondersteunen. Het is speciaal samengesteld voor de behoeften van mannen en bevat alle belangrijke vitamines, mineralen en kruiden. Ik voel me energiek en gezond sinds ik dit supplement gebruik!

 4. Tom

  Ik ben zeer tevreden met Lucovitaal Multi+ Compleet Man. De hooggedoseerde formule bevat alle belangrijke voedingsstoffen die ik nodig heb voor een gezonde levensstijl. Het helpt me om vermoeidheid te verminderen en draagt bij aan het behoud van sterke botten en spieren. Ik zou het zeker aanbevelen aan andere mannen die op zoek zijn naar een goede multivitamine!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Grapefruit kan een wisselwerking hebben met bepaalde medicijnen. Neem in het geval van medicijngebruik, ziekte, zwangerschap en / of borstvoeding, eerst contact op met een deskundige of arts.

Waar is multivitamine goed voor?

Multivitaminen zijn supplementen die een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen bevatten die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en kunnen helpen bij het behouden van een optimale gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Multi+ Compleet Man?

Mensen die Lucovitaal Multi+ Compleet Man gebruiken, merken dat ze meer energie hebben en zich fitter voelen. Ook merken ze dat hun huid er gezonder uitziet en dat ze minder snel ziek worden. Sommigen geven aan dat hun concentratievermogen is verbeterd.

Waarom zou ik deze Lucovitaal Multi+ Compleet Man aanbieding kopen?

Met de hoge dosering van alle belangrijke vitamines, mineralen en kruiden die specifiek zijn afgestemd op de behoeftes van de man, is deze aanbieding de perfecte manier om ervoor te zorgen dat je lichaam alles krijgt wat het nodig heeft om gezond te blijven. Bovendien bevat het zink dat bijdraagt tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed, wat belangrijk is voor mannen.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Multi+ Compleet Man?

Lucovitaal Multi+ Compleet Man heeft talloze voordelen, zoals het bijdragen aan een goede weerstand, een gezonde huid en goed gezichtsvermogen, extra energie bij vermoeidheid, het behoud van sterke botten en spieren, het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van concentratievermogen. Bovendien is het speciaal afgestemd op de behoeftes van de man.

Heeft Lucovitaal Multi+ Compleet Man bijwerkingen?

Lucovitaal Multi+ Compleet Man is een natuurlijk voedingssupplement en heeft geen bijwerkingen als je het gebruikt volgens de aanbevolen dosering. Overleg wel altijd met je arts voordat je begint met het gebruik van voedingssupplementen als je medicijnen gebruikt of gezondheidsproblemen hebt.