Orthica Multivitamine Prena Fem

Multi Prena Fem

Complete multivitamine rondom de zwangerschap, met DHA uit visolie Vervangt Prena Fem. Zwangerschap vraagt veel van je lichaamsreserves. Zoek je een aanvulling op je gezonde voeding? Multi Prena Fem is een complete multivitamine voor vrouwen met een zwangerschapswens, vrouwen die zwanger zijn én vrouwen die borstvoeding geven. Naast alle belangrijke vitaminen, waaronder vitamine D en foliumzuur, en mineralen, bevat Multi Prena Fem 400 mg van het omega 3-vetzuur DHA.

Ondersteunt moeder en kind rondom de zwangerschap

Complete multivitamine, met DHA uit visolie

Zwanger zijn: dat vraagt natuurlijk veel van je lichaamsreserves. Een gezonde en gevarieerde voeding is dan van belang. Voor jou als moeder, maar ook voor de ontwikkeling van je kind. Begin daarom al vóór de zwangerschap met je lichaam in optimale (voedings)conditie te brengen. Zoek je een aanvulling op je gezonde voeding? Dan kan ons voedingssupplement Multi Prena Fem een goede optie zijn. Deze complete multivitamine ondersteunt moeder en kind tijdens en rondom de zwangerschap.

Foliumzuur, voor vrouwen die zwanger willen worden.

Naast alle belangrijke vitaminen, waaronder 25 mcg vitamine D en 800 mcg foliumzuur, en mineralen, bevat Multi Prena Fem 400 mg van het omega 3-vetzuur DHA. Foliumzuur is bijvoorbeeld goed voor vrouwen die zwanger willen worden en draagt bij tot de normale groei van de foetus tijdens de zwangerschap. Daarbij kunnen je immuunsysteem (vitamine D) en je energiestofwisseling1 vast wel wat ondersteuning gebruiken.

Waarbij ondersteunt dit multivitamine-supplement?

Multi Prena Fem bevat – zoals gezegd – foliumzuur en vitamine D. Bijzonder is ook de aanwezigheid van DHA (uit visolie) ter ondersteuning van de hersenfunctie van het ongeboren kind2. De dagelijkse inname van 200 mg DHA naast de aanbevolen dagelijkse inname voor omega-3-vetzuren voor volwassenen draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen2. Vitamine D is van belang voor de samenstelling van botten en is gunstig voor hun afweersysteem.

Jouw weerstand wordt ondersteund door de nutriënten B6, B11, B12, C, D, koper, selenium en zink. IJzer, jodium, mangaan en de vitaminen B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 en C dragen bij aan het activeren van je natuurlijke energie.

Onze Multi Prena Fem: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie

Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld worden vanuit wetenschappelijke inzichten, en eventueel te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Vraag bijvoorbeeld aan adviseurs in een van de vele fysieke Orthica-verkooppunten hoe dit exact geldt voor Multi Prena Fem, een complete multivitamine rondom zwangerschap. Let op: dit supplement kan in elk geval niet gecombineerd worden met Foliumzuur-800.
1. B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C en ijzer, jodium, koper, mangaan
2. De inname van DHA door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de hersenen en van de ogen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen. Dit gunstige effect van DHA wordt verkregen bij een minimale inname van 200mg per dag, naast de aanbevolen dagelijkse inname voor omega-3 van 250 mg DHA en EPA.
3. Metafolin® is een geregistreerd handelsmerk van Merck KGaA, Darmstadt, Germany

Lees meer <
  • Complete multivitamine voor vrouwen met een zwangerschapswens
  • Ook ideaal voor wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft
  • Helpt jou en je baby alle belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen

Anderen kochten ook

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
Silidyn Ortho silicium druppels

Silidyn Ortho silicium druppels

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Visolie, rundergelatine, mineralen, vitaminen, zonnebloemolie, geleermiddel (glycerine), tocoferolenmix, stabilisator (bijenwas), zonnebloemlecithine, cholinebitartraat, inositol, PABA.

Gebruik

Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd

Etiket

Speciale wensenBij zwangerschaps (wens) en borstvoedingIngrediënten

Twee softgels Multi Prena Fem bevatten:

Vitaminen
natuurlijke bèta-caroteen (Blakeslea trispora)8 mg
vitamine D3 (cholecalciferol) (1000ie)25 mcg
natuurlijke tocoferolenmix (bestaande uit 70% D-alfa-tocoferol, D-bèta-tocoferol, D-gamma-tocoferol, D-delta-tocoferol)90 mg
vitamine C (ascorbinezuur)120 mg
vitamine B1 (thiaminemononitraat)2,8 mg
vitamine B2 (natriumriboflavine-5-fosfaat)3,2 mg
niacinamide (vitamine B3)18 mg
pantotheenzuur (calcium-D-pantothenaat) (vit. B5)12 mg
vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat)5 mg
foliumzuur (calcium L-methylfolaat, Metafolin®**)800 mcg
vitamine B12 (methylcobalamine)10 mcg
biotine150 mcg
cholinebitartraat25 mg
inositol25 mg
PABA (para-aminobenzoëzuur)5 mg
Mineralen (elementaire hoeveelheid)
magnesium (-oxide, -citraat)56 mg
koper (-gluconaat)1000 mcg
chroom (-picolinaat)25 mcg
jodium (kaliumjodide)150 mcg
ijzer (-fumaraat)15 mg
mangaan (-gluconaat)1 mg
molybdeen (natriummolybdaat)25 mcg
selenium (L-selenomethionine)50 mcg
zink (-gluconaat)15 mg
Diversen
visolie (met omega 3-vetzuren)952 mg
– EPA (eicosapentaeenzuur)(10% relatief vetzuurpercentage)84 mg
– DHA (docosahexaeenzuur)(50% relatief vetzuurpercentage)400 mg

** Metafolin® is een geregistreerd handelsmerk van Merck KGaA, Darmstadt, Germany

Ingrediënten
visolie, rundergelatine, mineralen, vitaminen, zonnebloemolie, geleermiddel (glycerine), tocoferolenmix, stabilisator (bijenwas), zonnebloemlecithine, cholinebitartraat, inositol, PABA.

 

Prenafem

Mineralen van een voedingssuplementen komen vaak in een softgel. Met vitaminen en mineralen kan je vitamine C nemen. DHA en EPA met foliumzuur en vitamine D. Dit allemaal voor de zwangerschap en meer energie. Multivitamine met magnesium en omega-3 vind je in capsules.

Reviews

  1. Annemarieke van Keulen

    Ik ben altijd bij met de voedingssupplementen van Orthica. Het product was snel geleverd.

  2. Daniek

    Slik dit bij tijdens mijn zwangerschap voor het foliumzuur. Tevreden over.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Waar is Orthica goed voor?

Orthica voedingssupplementen zijn aanvulling op een gezonde levensstijl. Verschillende situaties kunnen ons uit balans brengen. In deze gevallen kan ondersteuning van de gezondheid nodig zijn. Dit met de voedingssupplementen van Orthica.

 

Wat is Orthica?

Al ruim 30 jaar ontwikkelt Orthica supplementen die hoogwaardig kwalitatief zijn. Dit op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Orthica voedingssupplementen worden veelal verkocht bij apotheken.

 

Is Orthica natuurlijk?

Ja, orthiaca voedingssupplementen zijn natuurlijk. Orthica maakt gebruik van hulpstoffen op natuurlijke basis. Hierdoor kan de kleur van tabletten wel eens verschillen.

Foliumzuur tijdens de zwangerschap?

Foliumzuur is een belangrijk supplement voor de vroege ontwikkeling van een ongeboren kind. Als je zwanger wilt worden of zwanger bent is het advies om elke dag 400 microgram foliumzuur te slikken. Dit totdat je 10 weken zwanger bent. Dit verkleint het risico op een open ruggetje, hazenlip of gespleten gehemelte bij de ontwikkelende foetus.

Hoelang moet ik foliumzuur slikken tijdens de zwangerschap?

Het duurt vier weken voordat folium is opgenomen in je lichaam. Het advies is om direct te starten met het innemen van folium wanneer je stopt met anticonceptie. Daarnaast wordt geadviseerd om het in te nemen tot en met 10 weken zwangerschap.

Waarschuwingen

De aanbevolen dosering voor onze multivitamine Multi Prena Fem is tijdens zwangerschap en borstvoeding 2 softgels per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd, tenzij anders wordt geadviseerd.

De aanbevolen dosering ter voorbereiding op de zwangerschap is 1 softgel per dag. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk