Orthica Multivitamine Probiotica 60 capsules

30.95

Orthica Multi Probiotica is een probioticamix met vitamine C en D, ter ondersteuning van de weerstand. Deze multi is bedoeld voor jong en oud en bevat naast een uitgebreide combinatie voedingsstoffen ook nog 2,5 miljard levensvatbare bacteriën, afkomstig van 4 verschillende bacteriestammen. Het kan zijn dat stress, antibiotica of een vezelarm dieet de aanmaak darmbacteriën vermindert. Vitamine D en C ondersteunen je immuunsysteem.

  • Probioticamix met vitamine C en D
  • Vitamine C en D ondersteunen het immuunsysteem
  • 2,5 miljard levensvatbare bacteriën, afkomstig van 4 verschillende bacteriestammen

Vitamines.com belofte

Vitamines.com biedt enkel hoogwaardige supplementen aan, mocht u een vraag hebben dan staat ons team voor u klaar. Snellere levering aan huis Beste prijs/ kwaliteit Zorgvuldig ingepakt

Ingrediënten

Vitaminen, mineralen, hydroxypropylmethylcellulose (capsule), ginkgo biloba, N-acetyl-cysteïne, bacterieculturen, luteïne concentraat, co-enzym Q10, alfa-liponzuur, zeaxanthine concentraat, vulstof (rijst concentraat).

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 vegacapsule per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orthica Multivitamine Probiotica 60 capsules” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

Het Voedingscentrum adviseert de volgende groepen om extra vitamines te slikken: • Foliumzuur voor vrouwen die zwanger willen worden. • Foliumzuur en vitamine D voor zwangere vrouwen. • Vitamine B12 voor vegetariërs en veganisten. • Vitamine D voor jonge kinderen, ouderen en mensen met een donkere huid. Welke vitamines adviseert het voedingscentrum? Een goede multivitamine bevat alle dertien vitamines: vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B11, B12, C, D, E en K en een aantal essentiële mineralen. Welke mineralen en in welke hoeveelheden erin zitten, verschilt per supplement. De mineralen die ons lichaam nodig heeft zijn magnesium, calcium, fosfor, kalium, natrium en chloor. Welke vitamine zitten in multivitamine? Bij een multivitamine is het belangrijk dat er veel mineralen in verwerkt zitten, met uitzondering van fosfor, fluor en natrium. Deze zitten namelijk al genoeg in voeding verwerkt. Let wel op dat de dosering van de vitamine voldoende is om een tekort weg te werken. Waar moet ik op letten bij een multivitamine ? Ons lichaam kan alle mineralen en de meeste vitamines niet zelf kunt maken. Toch zijn het essentiële voedingsstoffen die we via de voeding binnenkrijgen. Als je vitamines en mineralen even niet uit je voeding kunt halen, is het slikken van een multivitamine een aanvulling zijn op je voeding. Waarom moet ik multivitamine slikken? Je lichaam heeft verschillende voedingsstoffen nodig zoals vitaminen, mineralen en sporenelementen. Vandaag de dag is het extra belangrijk om op je inname van voedingsstoffen te letten. Dit omdat we tegenwoordig meer stress hebben, we eten meer bewerkt voedsel en onze groenten en fruit bevatten door bodemuitputting. • Een combinatie van essentiële vitamines en mineralen • Ter aanvulling op je voeding • Het meest gebruikte suppletie Wat is Multivitamine?

Waarschuwingen

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Waarom Vitamines.com ?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X