Vitakruid Multivitamine Nacht Junior

 • 60 Ml
 • 60 Ml

24.90

€0.42 per Ml

Vitakruid Multi Nacht Junior is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld om de psychologische en fysieke gesteldheid van kinderen ‘s nachts te ondersteunen. Het bevat essentiële voedingsstoffen zoals vitamine D en A voor de opbouw van sterke botten en het herstellend vermogen van de huid. Daarnaast bevat het een hoge concentratie DHA uit veganistische bron, wat essentieel is voor de leerprestatie en concentratie tijdens de vroege levensjaren. Ook bevat het vitamine K2 in de vorm menaquinon 7, wat zorgt voor een gezonde calciumstofwisseling. Door de combinatie van K2 en D3 ontstaat er een synergie die zorgt voor optimale effectiviteit.

Een groot voordeel van Vitakruid Multi Nacht Junior is dat het een uniek concept biedt van een Multi en Omega in één. Het is dus niet nodig om twee aparte supplementen te kopen. Bovendien is de DHA afkomstig uit veganistische bron, waardoor het product geschikt is voor kinderen met een allergie voor vis. Ook is het supplement vrij van allergenen, waaronder soja. Vitakruid Multi Nacht Junior is daarnaast goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid en heeft diverse gezondheidsclaims, zoals dat DHA bijdraagt tot een optimale visuele ontwikkeling van zuigelingen tot de leeftijd van 12 maanden en dat vitamine D goed is voor het calciumgehalte in het bloed, het skelet van kinderen, de opname van calcium, het celdelingsproces, de weerstand van kinderen, het gebit en de spieren. Dit maakt het supplement een waardevolle aanvulling op het dieet van kinderen die extra ondersteuning nodig hebben tijdens de nacht.

Lees meer <
 • Unieke concept van een Multi en Omega-3 in één!

 • Ook geschikt voor de allerkleinsten (vanaf 0 jaar)

 • Hoge dosering DHA uit plantaardige bron (AlphaMega3®) voor de hersenen*

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in multivitamine

Nu -20%
Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Nu -15%
Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

Vitakruid Multivitamine Dag Vrouw

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 maatlepel á 2 ml

RI*
Vitamine A (retinol palmitaat) 150 mcg 19%
Vitamine D3 (cholecalciferol) 10 mcg 200%
Vitamine K2 (menaquinone-7 K2) 19.95 mcg 27%
Vitamine E (d-alfa-tocoferol) 30 mg 250%
Beta caroteen 4.72 mg
AlphaMega3 Alg (40% DHA) 140 mg

* Referentie inname

Ingrediënten
Raapzaadolie (Omega-3, -6),  AlphaMega3 (Algenolie DHA 40%), D-alfa-Tocoferol (vitamine E), MenaQ7 (vitamine K2, zonnebloemolie), Betacaroteen, Retinylpalmitaat (vitamine A), Cholecalciferolum (Vitamine D3).

Allergenen informatie
Vitakruid Multi Nacht Junior is vrij van gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.Ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

Neem 1 ml (1 t/m 6 jaar) of 2 ml (7 t/m 17 jaar) kort voor het slapengaan. Geschikt om te mengen met yoghurt, vla, kwark of de avondfles. Tenzij anders geadviseerd.

Vitakruid reviews

 1. Lena

  Met de Vitakruid Multivitamine Nacht Junior weet ik zeker dat mijn kinderen alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgen ter ondersteuning van een goede nachtrust. De combinatie van vitamine D, K en omega-3 maakt dit product uniek en perfect geschikt voor kinderen

 2. Eva

  Vitakruid Multivitamine Nacht Junior is een fantastische aanvulling op het dieet van mijn kinderen. De mix van vitaminen en omega-3 zorgt voor een gezonde slaap en het ondersteunt het immuunsysteem. Ik ben erg tevreden met dit product en mijn kinderen vinden het ook lekker om te nemen.

 3. Femke

  De Vitakruid Multivitamine Nacht Junior is een fantastisch product dat ons hele gezin heeft geholpen om beter te slapen en ons lichaam elke ochtend volledig op te laden. Het is speciaal ontworpen voor kinderen en bevat alle essentiële vitaminen zoals vitamine D, K en Omega-3 die nodig zijn voor een gezonde en fitte groei. De vitamines worden geleverd in handige capsules waar elk kind dol op zal zijn. We hebben dit product al een paar weken gebruikt en hebben sindsdien een enorme verbetering in de gezondheid van onze kinderen gezien. Ik zou het ten zeerste aanbevelen aan ouders die op zoek zijn naar een gezonde en natuurlijke manier om hun kinderen gezond te houden.

 4. Michelle

  Ik heb de Vitakruid Multivitamine Nacht Junior aanbevolen gekregen door een vriendin en ik moet zeggen dat het een geweldige ontdekking was voor mij. Als drukke ouder is het gemakkelijk om de essentiële vitaminen en mineralen over het hoofd te zien die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Dit product heeft alles wat u nodig heeft – vitamine D, K, Omega-3 en meer, en het beste is dat alles in één verpakking zit! U hoeft alleen maar één capsule in te nemen voor het slapengaan en uw lichaam zal volledig worden opgeladen voor de volgende dag. De capsules zijn ook gemakkelijk door te slikken en smaken niet vies. Ik ben blij dat ik dit product heb gevonden en zal het zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten bereik en zicht van jong kinderen houden. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15-25 °C).

Waar is multivitamine goed voor?

Multivitaminen zijn supplementen die een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen bevatten die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en kunnen helpen bij het behouden van een optimale gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Multi Nacht Junior?

Er zijn veel positieve ervaringen met Vitakruid Multi Nacht Junior. Ouders geven aan dat hun kinderen beter slapen en zich fitter voelen. Daarnaast merken ze dat hun kinderen zich beter kunnen concentreren en meer energie hebben gedurende de dag. Ook zijn ze blij met de hoge concentratie DHA uit veganistische bron.

Waarom deze aanbieding van Vitakruid Multi Nacht Junior kopen?

Er zijn verschillende redenen om nu te profiteren van deze aanbieding van Vitakruid Multi Nacht Junior. Ten eerste biedt het unieke concept van een Multi en Omega in één alle benodigde voedingsstoffen voor uw kind ‘s nachts. Daarnaast bevat het product een hoge concentratie DHA uit veganistische bron en vitamine K2 in de meest opneembare vorm. Door deze aanbieding te kopen, kunt u uw kind voorzien van alle benodigde voedingsstoffen voor een optimale ontwikkeling en gezondheid.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Multi Nacht Junior?

Vitakruid Multi Nacht Junior heeft verschillende voordelen. Het ondersteunt de psychologische en fysieke gesteldheid van uw kind ‘s nachts en draagt bij aan een optimale visuele ontwikkeling van zuigelingen tot de leeftijd van 12 maanden. Het bevat vitamine D voor de opbouw van sterke botten en vitamine A voor het herstellend vermogen van de huid. Daarnaast bevat het een hoge concentratie DHA uit veganistische bron, wat een ondersteunend effect heeft op de leerprestatie en concentratie tijdens de vroege levensjaren. Vitamine K2 en D hebben gezamenlijk een essentiële rol bij het behouden van een gezonde calciumstofwisseling.

Heeft Vitakruid Multi Nacht Junior bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van Vitakruid Multi Nacht Junior. Echter, net als bij elk voedingssupplement is het belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en te overleggen met een arts als uw kind een medische aandoening heeft of medicijnen gebruikt.