Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Uitgekiende formule voor de nacht
Voor de nacht is je doel simpel: snel in slaap komen en in de wereld van ridders en piraten blijven totdat de morgenstond aanbreekt. Helemaal mooi als we onderweg de opbouw van cellen en weefsels ondersteunen met de juiste nutriënten*. Daarom bevat onze nachtformule onder andere vitamine D3, voor de opbouw van sterke botten en vitamine A, voor het herstellend vermogen van de huid*. Bovendien hebben we een natuurlijke libido ondersteuner toegevoegd*. Mocht je dus toch niet op het gewenste tijdstip in slaap vallen, dan hopen we dat het damiana folia extract er iets mee te maken heeft gehad!

Multi nacht man

D3 en K2 ondersteunen de calciumhuishouding*
Vitamine D3 en K2 hebben gezamenlijk een essentiële rol bij het behouden van een gezonde calciumstofwisseling*. Zo bevordert vitamine D3 de absorptie van calcium in de darmen*, maar reguleert vervolgens niet waar al dat extra calcium terecht komt. En in dat mankement vervult vitamine K2 juist zijn sleutelrol. Deze calciumdistributeur zorgt ervoor dat al het extra geabsorbeerde calcium op de plek terecht komt waar het functioneel is, de botten en tanden*.

Bovendien is VitaMK7® een klinisch gevalideerde en gepatenteerde vorm van vitamine K2. Vitamine K2 als VitaMK7®is de meest biologisch beschikbare en best opneembare vorm van vitamine K2, wat optimale effectiviteit garandeert.

N-Acetyl-L-Cysteïne en Co-enzym Q10 zijn belangrijke nutriënten voor de man
Mannen zijn groter, sterker, zwaarder en hebben gemiddeld gezien meer voeding nodig dan vrouwen. Dat vinden we als man zijnde natuurlijk helemaal niet erg, maar dat groteske voorkomen heeft helaas een keerzijde. Meer spiermassa en een grotere calorische behoefte zorgen namelijk ook voor meer belasting van het lichaam in de vorm van vrije radicalen. Antioxidanten vangen deze radicalen, waardoor de antioxidatieve behoefte van de man dus aanzienlijk groter is dan van de vrouw. En daarom hebben we N-Acetyl-L-Cysteïne en Zo-enzym Q10 aan de Multi Dag & Nacht Man toegevoegd!

Zink & SeleenSeLECT® zijn goed voor het sperma*
Zink en seleen zijn de belangrijkste sporenelementen voor de man. Zink heeft een rol in talloze biochemische processen, waaronder de eiwitsynthese, het immuunsysteem, het celdelingsproces en het gezichtsvermogen*. De bijnaam mannenmineralen danken zink en seleen echter aan hun rol in de productie van zaadcellen en de positieve weerslag op de kwaliteit van het sperma*.

Verder kiezen we voor de branded seleenvariant, SeleenSeLECT®. Wat dit nutriënt zo speciaal maakt; waar selenium methionine normaal een zwavelatoom draagt is deze nu vervangen door een selenium atoom. Hierdoor hoeft het seleen geen omzettingen meer in het lichaam door te maken, en dat maakt het gepatenteerde SeleenSeLECT® vele malen effectiever dan zijn ongepatenteerde tegenhanger!

Uitsluitend biologisch beschikbare nutriënten
Als man wil je natuurlijk het allerbeste. Met die insteek gebruiken we bij de Multi Dag & Nacht Man uitsluitend nutriënten met de hoogste biologische beschikbaarheid. Op deze manier ondervind je het meeste effect van het brede palet aan nutriënten. Bovendien garanderen we dat de gebruikte vormen duurzaam zijn en aan de meest recente veiligheidseisen voldoen. Het uitgelezen supplement voor de gezondheid van de man én planeet!

 • Uitgekiende formule speciaal voor de nacht
 • Zink & SeleenSeLECT® zijn goed voor het sperma*
 • Uitsluitend de best opneembare vormen

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Vitaminen, Mineralen, microcrystalline cellulose (anti-klontermiddel), N-Acetyl-L-Cysteïne, stearinezuur (anti-klontermiddel), Damiana Folia, DMAE (dimethylethanolamine), L-Taurine, HPMC (glansmiddel), Q10 Ubiquinol, glycerol (bevochtigingsmiddel)

Wat?Vanaf wanneer?Hoeveel?
Vitamine D400200%
Vitamine D400200%

Gebruik

Neem 1 tablet per dag. Bij voorkeur ’s avonds 2 uur voor het slapen, tenzij anders geadviseerd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar.

Reviews

 1. Annemarieke van Keulen (geverifieerde eigenaar)

  Ik koop deze multi altijd voor mijn man. Hij slaapt heerlijk 🤭 Pakket kwam snel binnen. Vitamines waren goed verpakt.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Welke Multivitamine is het beste?

De beste multivitamine is er één die jou helpt je dagelijkse behoeftes aan vitamines en mineralen te vervullen. Vitakruid multi dag vrouw is een volledig voedingssupplement uitgekiend voor de dag en de nacht.

 

Wanneer multivitamine innemen?

Dit is afhankelijk van het doel van de vitamine. Een voedingssupplement geschikt voor dag kan het beste in de ochtend worden genomen en een capsule voor de nacht beter in de avond. Neem de capsules van jouw supplementen in ieder geval in tijdens de maaltijd.

 

Wat is een goede multivitamine?

Een goede multivitamine is er één die jou helpt in je dagelijkse behoefte. Dit is voor iedereen verschillend gezien iedereens voedingspatroon en behoeftes anders zijn. Vitakruid multi dag- en nacht zijn vitamines en mineralen in een handige capsule die speciaal afgestemd zijn op de behoefte van de vrouw. In een multi zitten altijd alle belangrijke vitamines en mineralen. Zoals magnesium.

 

 

Wat is Multivitamine?

Je lichaam heeft verschillende voedingsstoffen nodig zoals vitaminen, mineralen en sporenelementen. Het is vandaag de dag extra belangrijk om op je inname van voedingsstoffen te letten. Tegenwoordig hebben we namelijk te maken met meer stress en eten we meer bewerkt voedsel.

 

 • Een combinatie van essentiële vitamines en mineralen
 • Ter aanvulling op je voeding
 • Het meest gebruikte supplement

 

Waarom multivitamine slikken?

Ons lichaam kan alle mineralen en de meeste vitamines niet zelf maken. Toch zijn het essentiële voedingsstoffen die we via voeding binnenkrijgen. Als je vitamines en mineralen niet uit je voeding kunt halen, is het verstandig om een multivitamine ter aanvulling op je voeding te slikken.

 

Waar moet ik op letten bij een multivitamine?

Bij een multivitamine is het belangrijk dat er veel mineralen in verwerkt zijn, met uitzondering van fosfor, fluor en natrium. Deze zitten namelijk al genoeg in voeding verwerkt. Let wel op dat de dosering van de vitamine voldoende is om een tekort weg te werken.

 

Welke vitamine zitten in multivitamine?

Een goede multivitamine bevat alle dertien vitamines: vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B11, B12, C, D, E en K en een aantal essentiële mineralen. Welke mineralen en in welke hoeveelheden erin zitten, verschilt per supplement. De mineralen die ons lichaam nodig heeft zijn magnesium, calcium, fosfor, kalium, natrium en chloor.

 

Welke vitamines heeft een man nodig?

Mannen hebben een andere behoefte aan vitamines en mineralen dan vrouwen. Mannen hebben namelijk een andere energiebehoefte dan vrouwen. Vrouwen hebben bijvoorbeeld meer ijzer nodig vanwege menstruatie.

 

Welke vitamines adviseert het voedingscentrum?

Het Voedingscentrum adviseert de volgende groepen om extra vitamines te slikken:

 • Foliumzuur voor vrouwen die zwanger willen worden.
 • Foliumzuur en vitamine D voor zwangere vrouwen.
 • Vitamine B12 voor vegetariërs en veganisten.
 • Vitamine D voor jonge kinderen, ouderen en mensen met een donkere huid.

 

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk