Vitakruid Multivitamine Nacht Vrouw

Vitakruid Multi Nacht Vrouw is een voedingssupplement speciaal ontworpen voor vrouwen. Het supplement bevat een uitgebalanceerde mix van vitamines en mineralen die het lichaam ‘s nachts nodig heeft, waaronder vitamine D3, vitamine E, vitamine F, K2 en Ascorbyl palmitaat. Deze vitamines zijn essentieel voor het normaal functioneren van het zenuwstelsel en de psychologische functies. Vitamine D, ijzer, magnesium, calcium en zink dragen bij aan het proces van celvernieuwing en hebben een gunstige invloed op het celdelingsproces. De Multi Nacht Vrouw kan het beste worden gecombineerd met de Vitakruid Multi Dag Vrouw om alle nodige vitaminen en mineralen op de meest efficiënte momenten binnen het bioritme te ontvangen. Hierdoor wordt de effectiviteit van het supplement optimaal benut.

Het nemen van de Vitakruid Multi Nacht Vrouw heeft vele voordelen. Het supplement bevat een veilige en belangrijke dosering van vitamine A en bèta-caroteen en zal nooit leiden tot een te hoog vitamine A-gehalte. De in vetoplosbare vitamines fungeren als antioxidanten en beschermen de cellen tegen schade door vrije radicalen. Daarnaast speelt calcium een belangrijke rol in het proces van celdifferentiatie en is zink nodig bij de opbouw van eiwitten en vernieuwing van weefsel. Bovendien bevat de Multi Nacht Vrouw Aquamin® (Rode Alg) en natuurlijke botondersteuning. Vitakruid Multi Nacht Vrouw is een efficiënte en innovatieve manier om het lichaam de nodige vitaminen en mineralen te geven die het nodig heeft. Door de combinatie van de Multi Nacht Vrouw en de Multi Dag Vrouw kunnen vrouwen er zeker van zijn dat ze alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgen op het juiste moment binnen het bioritme.

Lees meer <
 • Uitgekiende formule voor de nacht

 • Riante 25 mcg vitamine D3 voorziet in je dagelijkse behoefte

 • Goed opneembare rode alg voor natuurlijke botondersteuning*

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in multivitamine

Nu -20%
Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Nu -15%
Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

Vitakruid Multivitamine Dag Vrouw

Ingrediënten

Samenstelling per standaard dosering van 1 tablet

RI*
Rode alg (calcium, magnesium, vanadium, silicium, strontium) 230 mg
Natuurlijk bèta caroteen 6 mg
Vitamine A (retinol acetate) 200 mcg 25%
Vitamine C (ascorbinezuur en ascorbylpalmitaat) 160 mg 200%
Vitamine D3 (cholecalciferol) 25 mcg 500%
Vitamine E (d-alfa-tocoferol) 30 mg 250%
Vitamine K2 (menaquinon-7 K2) 25 mcg 33%
Boron (sodium borate) 800 mcg
Jodium (potassium iodide) 150 mcg 100%
IJzer (bisglycinaat) 10 mg 71%
Kalium (potassium chloride) 150 mg 8%
Magnesium (bisglycinaat en citraat) 56 mg 15%
Molybdeen (sodium molybdaat) 90 mcg 180%
Selenium (seleniummethionine) 200 mcg 363%
Geconjugeerd linolzuur (vitamine F) 15 mg
Dimethylethanolamine (DMAE) 14 mg
L-Taurine 25 mg
Zink (citraat) 14 mg 140%

*Referentie-inname

Ingrediënten
Vitaminen, mineralen, aminozuren, dimethylethanolamine bitartraat, microcrystallijne cellulose (vulstof), croscamellose sodium (disintegrant), magnesium stearaat (antiklontermiddel), hydroxypropyl methyl cellulose (coating), silicium dioxide (vulstof), polysorbaat (moisterizer), bijenwas (glansmiddel).

Vitamine K2 is afkomstig van gefermenteerde soja.

Allergenen informatie
Bevat soja. Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Gebruik

Neem 1 tablet ’s avonds in.

Vitakruid reviews

 1. Annemarieke van Keulen

  Ideaal supplement om ‘s avonds in te nemen. Ik slaap veel beter en wordt meer uitgerust wakker.

 2. Anna

  Vitakruid Multivitamine Nacht Vrouw is de perfecte aanvulling op mijn nachtelijke routine. De uitgekiende formule voor de nacht ondersteunt mijn herstel en bevat nutriënten die essentieel zijn voor mijn gezondheid. Ik voel me de volgende ochtend altijd fris en energiek na het nemen van deze multivitamine.

 3. Dave

  De Multi Nacht Vrouw van Vitakruid is een innovatieve formule die speciaal gericht is op de nacht. Ik merk dat mijn botten sterker worden en mijn huid beter herstelt sinds ik deze multivitamine gebruik. Ik ben blij dat Vitamines WordPress website deze hoogwaardige supplementen aanbiedt die rekening houden met het bioritme.

 4. Fleur

  Ik gebruik de Vitakruid Multivitamine Nacht Vrouw nu al een paar weken en ik voel me echt energieker! Het is geweldig om te weten dat ik zo’n uitgekiende formule heb die is samengesteld om me te ondersteunen terwijl ik slaap. Ik ben vooral blij met de combinatie van K2 & D3, die ongelooflijk goed voor mijn immuunsysteem is. Ik kan deze multivitamine ‘s nachts aanbevelen aan alle vrouwen die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om hun gezondheid te verbeteren, zonder dat ze daar overdag aan hoeven te denken!

 5. Iris

  Ik heb altijd problemen gehad met het innemen van mijn multivitamines. Ik ben het gewoon vergeten of vind het lastig om het te combineren met mijn dagelijkse drukke bezigheden. Maar toen ontdekte ik de Vitakruid Multivitamine Nacht Vrouw. Dit product heeft mijn leven veranderd! Het is zo handig om te nemen voordat ik naar bed ga. Ik ben ook dol op de uitgekiende formule, die mijn gezondheid en welzijn ondersteunt, en de combinatie van K2 & D3 die perfect is voor vrouwen. Ik kan dit product niet genoeg aanbevelen – het is een game-changer!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is multivitamine goed voor?

Multivitaminen zijn supplementen die een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen bevatten die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en kunnen helpen bij het behouden van een optimale gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Multi Nacht Vrouw?

Er zijn veel positieve ervaringen met Vitakruid Multi Nacht Vrouw. Het voedingssupplement bevat een uitgekiende formule van vitamines en mineralen die speciaal gericht zijn op de behoeften van vrouwen ‘s nachts. Door de combinatie met de Vitakruid Multi Dag Vrouw wordt ook rekening gehouden met het bioritme, waardoor de effectiviteit van de Multi optimaal wordt benut. Veel gebruikers ervaren een verbetering van hun algemene gezondheid en voelen zich energieker.

Waarom deze Vitakruid Multi Nacht Vrouw aanbieding kopen?

De Vitakruid Multi Nacht Vrouw is een voedingssupplement dat speciaal is ontworpen voor vrouwen en bevat alle nodige vitamines en mineralen die je nodig hebt om je lichaam ‘s nachts te ondersteunen. Door de combinatie met de Vitakruid Multi Dag Vrouw wordt ook rekening gehouden met het bioritme, waardoor de effectiviteit van de Multi optimaal wordt benut. Met deze aanbieding krijg je de Multi Nacht Vrouw tegen een voordelige prijs en bespaar je geld op de aankoop van hoogwaardige voedingssupplementen.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Multi Nacht Vrouw?

De Vitakruid Multi Nacht Vrouw bevat een uitgekiende formule van vitamines en mineralen die speciaal gericht zijn op de behoeften van vrouwen ‘s nachts. Het voedingssupplement voorziet in extra vitamine D3 en vitamine E, evenals andere belangrijke vitamines en mineralen zoals ijzer, magnesium, calcium en zink. Deze stoffen hebben een gunstige invloed op het celdelingsproces en dragen bij aan het proces van celvernieuwing. Calcium speelt een rol in het proces van celdifferentiatie. Zink is nodig bij de opbouw van eiwitten en vernieuwing van weefsel.

Heeft Vitakruid Multi Nacht Vrouw bijwerkingen?

Er zijn geen bijwerkingen bekend van Vitakruid Multi Nacht Vrouw. Het voedingssupplement is samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten en is veilig in gebruik. Als je twijfelt of dit voedingssupplement geschikt voor je is, kun je het beste contact opnemen met een deskundige op het gebied van voedingssupplementen, zoals je huisarts of een diëtist.