Vitakruid Multivitamine Nacht

Vitakruid Multi Nacht is een speciaal multipreparaat dat gericht is op ons bioritme en de voedingsstoffen die het menselijk lichaam ‘s nachts nodig heeft. Het supplement bevat in vet oplosbare vitaminen en mineralen die nodig zijn voor de opbouwprocessen die voornamelijk ‘s nachts plaatsvinden. Het product bevat vitamine A, bètacaroteen, D3, F, K2 en Ascorbyl palmitaat die allen een antioxidatieve werking hebben. Mineralen zoals calcium, magnesium, ijzer en zink ondersteunen samen met vitamine D het celdelingsproces en celvernieuwing. Daarnaast bevat het supplement ook passiebloemextract om rust en slaap op te wekken en mariadistel voor natuurlijke ondersteuning van de lever en galblaas.

Door het gerichte gebruik van voedingsstoffen die het lichaam ‘s nachts nodig heeft, kan Vitakruid Multi Nacht bijdragen aan een gezond bioritme en een goede nachtrust. Bovendien heeft het supplement tal van gezondheidsvoordelen, zoals het ondersteunen van het immuunsysteem, het behoud van sterke botten en tanden, en het verbeteren van de concentratie en het geheugen. Het product is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, waaronder een duo-verpakking met Vitakruid Multi Dag voor een volledige dagelijkse ondersteuning.

Kortom, Vitakruid Multi Nacht is een uitstekend supplement voor mensen die hun bioritme willen ondersteunen en hun lichaam willen voorzien van de juiste voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede nachtrust en gezondheid. Door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten kan het supplement bijdragen aan een gezond lichaam en een goede nachtrust. Het is echter wel belangrijk om altijd de aanbevolen dosering te volgen en eventuele allergieën vooraf te controleren.

Lees meer <
 • Uitgekiende formule voor de nacht

 • Passiebloemextract helpt om rust en slaap op te wekken**

 • Mariadistel is natuurlijke ondersteuning voor lever en galblaas**

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in multivitamine

Nu -20%
Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Nu -15%
Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

Vitakruid Multivitamine Dag Vrouw

Ingrediënten

Samenstelling per standaard dosering van 1 tablet

    RI*
Provitamine A (bèta caroteen) 6 mg
Vitamine A (retinol acetate) 800 mcg 100%
Vitamine C (ascorbyl, palmitaat, calciumascorbaat) 160 mg 200%
Vitamine D3 (cholecalciferol) 10 mcg 200%
Vitamine E (tocoferolsuccinaat) 36 mg 300%
Vitamine K2 (menaquinon- 7 K2) 19 mcg 25%
Geconjugeerd linolzuur (vitamine F) 10 mg
Boron (sodium borate) 1 mg
Calcium (citraat, carbonaat) 120 mg 15%
Jodium (potassium iodide) 150 mcg 100%
Magnesium (tauraat, citraat) 47 mg 13%
Molybdeen (molybdate sodium) 100 mcg 200%
Selenium (selenate sodium) 200 mcg 364%
IJzer (bisglycinaat) 7 mg 50%
Zink (citraat) 15 mg 150%
Dimethylethanolamine (DMAE) 17.3 mg
L-Glutathion (gereduceerd) 7 mg
L-Taurine (magnesiumtauraat) 30 mg
Melatonine 0.29 mg
Silymarin (Mariadistel) 40 mg
Passiebloemextract (extract 9:1) 30 mg

*Referentie-inname

Ingrediënten

Vitaminen, mineralen, geconjugeerd linolzuur, mariadistel, passiebloemextract (extract 9:1), DMAE, L-Taurine, L-Gluthation, melatonine, magnesium stearaat (antiklontermiddel), silicium dioxide (vulstof), maltodextrine (vulstof), polysorbaat (moisterizer), bijenwas (glansmiddel)
Vitamine K2 is afkomstig van gefermenteerde soja.

Gebruik

Neem 1 tablet ’s avonds in.

Vitakruid reviews

 1. Noor

  Erg tevreden over dit supplement!!

 2. Anne

  De Vitakruid Multivitamine Nacht is de perfecte aanvulling op mijn avondroutine. De unieke formule houdt rekening met mijn bioritme en zorgt voor een goede nachtrust. Het passiebloemextract helpt me om sneller in slaap te vallen en ik voel me elke ochtend weer fris en energiek.

 3. Iris

  De combinatie van vitamine D en K2 in de Vitakruid Multivitamine Nacht is van onschatbare waarde voor mijn calciumstofwisseling en botgezondheid. Ik vind het geweldig dat deze supplementen biologisch beschikbaar zijn en ik me geen zorgen hoef te maken over de kwaliteit. Het is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede nachtrust en een gezonde levensstijl.

 4. Amber

  Ik ben zo onder de indruk van Vitakruid Multivitamine Nacht! De formule is strategisch ontworpen om de natuurlijke biologische klok te ondersteunen, en ik merk echt een verschil in mijn slaapkwaliteit sinds ik dit supplement ben gaan gebruiken. Ik word ‘s ochtends frisser wakker en voel me over het algemeen meer uitgerust en alert gedurende de dag. Ik ben blij dat ik dit product heb ontdekt en zal het zeker blijven gebruiken!

 5. Melissa

  Ik raad Vitakruid Multivitamine Nacht ten zeerste aan! Als iemand die moeite heeft om in slaap te vallen en tijdens de nacht door te slapen, kan ik zeggen dat dit product echt werkt. De uitgekiende formule is precies wat ik nodig had om mijn slaapkwaliteit te verbeteren. Sinds ik dit supplement ben gaan gebruiken, voel ik me veel meer uitgerust en wakker gedurende de dag. Ik ben erg blij met de resultaten. Bedankt, Vitakruid!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Bevat soja. Dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Geschikt voor vegetariërs.

Waar is multivitamine goed voor?

Multivitaminen zijn supplementen die een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen bevatten die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en kunnen helpen bij het behouden van een optimale gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Multi Nacht?

Er zijn verschillende ervaringen met Vitakruid Multi Nacht. Sommige gebruikers merken dat ze beter slapen en meer uitgerust wakker worden. Anderen merken een verbetering van hun algehele gezondheid, bijvoorbeeld een betere huid of een verbeterd immuunsysteem. Uiteraard kunnen de ervaringen per persoon verschillen.

Waarom deze Vitakruid Multi Nacht aanbieding kopen?

Als je ‘s nachts behoefte hebt aan specifieke voedingsstoffen, dan kan Vitakruid Multi Nacht je daarbij helpen. De formule is speciaal ontwikkeld om de belangrijkste vitaminen en mineralen te leveren die het menselijk lichaam ‘s nachts nodig heeft. Bovendien is er nu een aanbieding waarbij je Vitakruid Multi Nacht in een duo-verpakking kunt kopen, samen met Vitakruid Multi Dag. Zo krijg je beide producten voor een voordelige prijs.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Multi Nacht?

Vitakruid Multi Nacht bevat verschillende vitaminen en mineralen die goed zijn voor je lichaam. Zo ondersteunt het onder andere het celdelingsproces, de bloedstolling, de botten en het skelet, het gebit en het energiemetabolisme. Bovendien bevat het preparaat passiebloemextract, dat kan helpen om rust en slaap op te wekken. Melatonine, een hormoon dat een rol speelt bij de regulatie van het slaap-waakritme, is ook aanwezig in de formule.

Heeft Vitakruid Multi Nacht bijwerkingen?

Voor zover bekend heeft Vitakruid Multi Nacht geen bijwerkingen als het wordt gebruikt volgens de aanbevolen dosering. Het is wel belangrijk om te weten dat het supplement melatonine bevat, wat een slaapverwekkend effect kan hebben. Daarom wordt het gebruik van Vitakruid Multi Nacht afgeraden in combinatie met andere slaapmiddelen. Bij twijfel of bijwerkingen is het altijd verstandig om contact op te nemen met een arts of apotheker.