Vitals Elke dag mama capsules

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

26.95

€0.45 per Capsules

Vitals Elke Dag Mama is een multi-vitamine supplement dat speciaal is ontworpen voor vrouwen met een zwangerschapswens, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het bevat de belangrijkste nutriënten in de juiste verhouding en doseringen volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De vegetarische capsules zijn gemakkelijk in te slikken en kunnen eventueel worden geopend om de inhoud ergens doorheen te doen. De nieuwe verpakking van Vitals is duurzaam en recyclebaar. Het doosje is gemaakt van PaperWise karton, wat een CO2-neutraal product is en kan worden gerecycled. Het potje en etiket zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic.

De voordelen van Vitals Elke Dag Mama zijn talrijk. Het supplement biedt de juiste hoeveelheden nutriënten die nodig zijn voor een gezonde zwangerschap en het ondersteunen van de gezondheid van de moeder en het kindje. De duurzame en recyclebare verpakking van PaperWise en biobased plastic is een belangrijke stap richting een circulaire economie en vermindert de druk op het milieu. Bovendien ondersteunt het gebruik van PaperWise de boeren in ontwikkelingslanden. Vitals Elke Dag Mama is dus niet alleen goed voor de gezondheid van de moeder en het kindje, maar ook voor het milieu en de economie. Het supplement biedt tal van gezondheidsvoordelen, waaronder ondersteuning van het energieniveau, het immuunsysteem, de cognitieve functie, de gemoedstoestand en de conditie van haar, huid en nagels. Daarnaast zijn de doseringen veilig en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten samengesteld.

Lees meer <
 • verantwoorde doseringen B-vitaminen, waarvan B2, B6, B12 en foliumzuur (Quatrefolic®) in biologisch actieve vorm

 • bevat bètacaroteen en een veilige, lage dosering vitamine A

 • extra hoge dosering vitamine C en choline (VitaCholine®)

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in multivitamine

Nu -20%
Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Nu -15%
Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

Vitakruid Multivitamine Dag Vrouw

Ingrediënten

Mineralen (calcium, magnesium, ijzer, zink, selenium, molybdeen, mangaan, koper, jodium), rijstebloem (Oryza sativa), cholinebitartraat, vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), vitaminen (C, E, B3, B5, D3, B2, B6, B1, K2, A, folaat, K1, biotine, B12), antiklontermiddel (calciumzouten van vetzuren), citrusbioflavonoïdencomplex, Dunaliella salina.

Gebruik

2 capsules per dag bij een maaltijd met water innemen of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Vitals reviews

 1. Annemarieke van Keulen

  Sinds mijn zwangerschap gebruik ik vitals elke dag mama. en ik kan niet anders eggen dan dat ik veel postieve ervaringen heb gehad bij dit merk en product.

 2. Tessa

  Als aanstaande moeder wil ik alleen het beste voor mijn baby en voor mijzelf. En dat is precies wat ik heb gevonden met Vitals Elke dag mama capsules. De capsules zijn zorgvuldig samengesteld met de belangrijkste nutriënten in de juiste verhouding en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Ik voel me vol vertrouwen dat ik met deze capsules de optimale ondersteuning krijg voor de gezondheid van mij en mijn ongeboren baby. Dank je wel, Vitals!

 3. Sanne

  Ik ben zo blij dat ik Vitals Elke dag mama capsules heb ontdekt toen ik besloot borstvoeding te geven aan mijn baby. Deze capsules zijn samengesteld om vrouwen te ondersteunen die borstvoeding geven en ze bevatten de juiste doseringen en verhoudingen van de belangrijkste nutriënten. Sinds ik deze capsules ben gaan gebruiken, voel ik mij energieker en ik merk dat mijn productie van moedermelk is toegenomen. Ik raad Elke Dag Mama tabletten sterk aan aan alle borstvoedende moeders.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. (verplichte vermelding voor producten met méér dan 20 mcg vitamine D per dagdosering).Overleg bij gebruik van coumarinederivaten (antistollingsmiddelen zoals acenocoumarol
en fenprocoumon) eerst met een arts alvorens een supplement met vitamine K te gebruiken.

Waar is multivitamine goed voor?

Multivitaminen zijn supplementen die een combinatie van verschillende vitaminen en mineralen bevatten die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Ze worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en kunnen helpen bij het behouden van een optimale gezondheid.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Elke Dag Mama?

Vitals Elke Dag Mama is een multi voor vrouwen met een zwangerschapswens, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Veel vrouwen die dit supplement gebruiken, zijn erg tevreden. Ze merken dat ze meer energie hebben en minder snel vermoeid zijn. Ook zijn er vrouwen die aangeven dat hun haar en nagels sterker worden en dat hun huid er beter uitziet. Verder horen we vaak dat het een fijne en makkelijk te slikken capsule is.

Waarom deze Vitals Elke Dag Mama aanbieding kopen?

De aanbieding van Vitals Elke Dag Mama is een mooie gelegenheid om dit supplement uit te proberen en te ervaren welke voordelen het voor jou kan hebben tijdens deze bijzondere periode. Bovendien is het nu extra voordelig om te bestellen, dus je bespaart ook nog eens geld. Door de duurzame verpakking kies je niet alleen voor je eigen gezondheid, maar ook voor een beter milieu en steun je bovendien boeren in ontwikkelingslanden.

Wat zijn de voordelen van Vitals Elke Dag Mama?

Vitals Elke Dag Mama bevat de belangrijkste nutriënten in de juiste verhouding en in doseringen volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Het supplement ondersteunt niet alleen de gezondheid van de moeder, maar ook die van het kindje. Het kan bijdragen aan meer energie, minder vermoeidheid en een betere conditie van haar, huid en nagels. Daarnaast ondersteunt het supplement onder andere het immuunsysteem, de cognitieve functies en het zenuwstelsel.

Heeft Vitals Elke Dag Mama bijwerkingen?

Vitals Elke Dag Mama bevat natuurlijke ingrediënten en is zorgvuldig ontworpen met de juiste doseringen volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Het supplement is veilig in gebruik en heeft geen bekende bijwerkingen. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Twijfel je toch over het gebruik in combinatie met eventuele medicatie of gezondheidsproblemen? Raadpleeg dan eerst een arts.