Mattisson Absolute chaga mushroom 350 mg

16.95

Mattisson HealthStyle Absolute Chaga Mushroom Capsules zijn voedingssupplementen die zijn gemaakt van de Chaga-paddenstoel, ook bekend als Inonotus obliquus. Deze paddenstoel groeit voornamelijk in koude gebieden en wordt in de winter geoogst omdat de actieve ingrediënten dan het meest aanwezig zijn. Chaga staat bekend om zijn hoge gehalte aan antioxidanten en polysachariden, die beide bijdragen aan de versterking van het immuunsysteem en het bestrijden van vrije radicalen.

Naast het versterken van het immuunsysteem, kan het gebruik van Chaga Mushroom Capsules ook helpen bij het verminderen van ontstekingen, het bevorderen van gezonde spijsvertering en het verbeteren van de algehele gezondheid. Bovendien kan het regelmatig innemen van dit voedingssupplement ook helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van een betere slaap. Mattisson HealthStyle Absolute Chaga Mushroom Capsules zijn een natuurlijke en veilige manier om je gezondheid te ondersteunen.

Lees meer <
  • 350 mg per capsule

  • Super paddestoel uit Siberia

  • Uniek eigenschappen

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in mushrooms

Mattisson Lions mane 400 mg bio

Mattisson Lions mane 400 mg bio

Vitals AHCC 500 mg

Vitals AHCC 500 mg

Mattisson Lions mane poeder bio

Mattisson Lions mane poeder bio

Ingrediënten

Samestelling per dagdosering van 1 capsule

Chaga extract (Inonotus obliquus) 350 mg

Ingrediënten
100% Chaga Poeder extract (heet-water extract met minimaal 30% polysacchariden en 2% triterpenen (betaline zuur derivaat)).

Gebruik

1 – 3 x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd met water innemen.

Mattisson reviews

  1. Rick

    Ik ben zeer tevreden over de Mattisson Absolute chaga mushroom capsules! Ik neem dagelijks een capsule en merk dat ik meer energie heb en me beter kan concentreren. Bovendien is het plantje chaga bekend om zijn antioxidante eigenschappen, en dat is voor mij als gezondheidsbewuste persoon een grote plus. De capsules zijn makkelijk mee te nemen en door de handige verpakking hoef ik niet bang te zijn dat ik ze vergeet in te nemen. Kortom: een echte aanrader!

  2. Kim

    Voor mij is de Mattisson Absolute chaga mushroom een verademing gebleken. Ik heb altijd last gehad van lichte vermoeidheidsklachten, maar sinds ik deze capsules gebruik voel ik me stukken beter. Het fijne aan chaga is dat het natuurlijk is en dat het zich heeft bewezen als aantoonbaar gezond voor ons lichaam. De capsules zijn makkelijk door te slikken en hebben geen vieze nasmaak. Ik ben dan ook van plan om dit product nog langere tijd te gebruiken. Een topproduct wat mij betreft!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is mushrooms goed voor?

Mushroom supplementen zijn een relatief nieuwe manier om de gezondheid te ondersteunen. Ze worden gebruikt voor verschillende gezondheidsvoordelen zoals; weerstand, vermindering van stress en het verminderen van ontstekingen. Elke paddenstoel heeft een unieke bioactieve verbinding en eigen gezondheidsvoordeel. Sommige paddenstoelen kunnen bijwerkingen veroorzaken. Raadpleeg daarom je arts voor gebruik.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Mattisson HealthStyle Absolute Chaga Mushroom Capsules?

Gebruikers melden dat ze na het gebruik van Mattisson HealthStyle Absolute Chaga Mushroom Capsules meer energie hebben en een verbeterde weerstand ervaren. Sommige gebruikers geven ook aan dat het supplement hun immuunsysteem heeft versterkt en hun huidconditie heeft verbeterd.

Waarom deze Mattisson HealthStyle Absolute Chaga Mushroom Capsules aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een voedingssupplement dat je immuunsysteem kan ondersteunen en je meer energie kan geven, is deze aanbieding van Mattisson HealthStyle Absolute Chaga Mushroom Capsules zeker het overwegen waard. Bovendien kun je met deze aanbieding besparen op de aankoopprijs en krijg je meer waar voor je geld.

Wat zijn de voordelen van Mattisson HealthStyle Absolute Chaga Mushroom Capsules?

Mattisson HealthStyle Absolute Chaga Mushroom Capsules is een voedingssupplement dat de gezondheid op verschillende manieren kan ondersteunen. Zo kan het supplement je immuunsysteem versterken, je meer energie geven en je weerstand verbeteren. Ook kan het bijdragen aan een gezonde huidconditie.

Heeft Mattisson HealthStyle Absolute Chaga Mushroom Capsules bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen ernstige bijwerkingen bekend van Mattisson HealthStyle Absolute Chaga Mushroom Capsules. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en het supplement niet te gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts voordat je een voedingssupplement gebruikt.