Vitals AHCC 500 mg

Vitals AHCC® 500mg is een veganistisch paddenstoelenpreparaat dat een hoge dosis alfa-glucanen bevat. Deze alfa-glucanen zijn polysachariden die van nature slechts in kleine hoeveelheden in shiitake-mycelia voorkomen. De productie van AHCC® vindt plaats door middel van een gepatenteerd fermentatieproces van de mycelia van shiitake, wat 40 dagen duurt en ervoor zorgt dat er een hoog gehalte aan alfa-glucanen ontstaat. Het supplement bevat dus een natuurlijke en geconcentreerde bron van alfa-glucanen, wat kan bijdragen aan een gezond immuunsysteem. De productie van het supplement is duurzaam en milieuvriendelijk, doordat het wordt geleverd in een recyclebare verpakking van PaperWise karton en biobased plastic.

Het gebruik van PaperWise karton als verpakkingsmateriaal biedt verschillende voordelen. Ten eerste is het een CO2-neutraal product, waarbij landbouwafval wordt gebruikt als grondstof voor papier en karton. Dit vermindert de druk op het milieu en de afvalberg, en draagt bij aan een circulaire economie. Daarnaast is PaperWise karton uitstekend geschikt voor recycling en kan het tot wel zeven keer gerecycled worden, net als FSC-papier. Ook worden boeren in ontwikkelingslanden ondersteund door het gebruik van PaperWise. Het potje en etiket van Vitals AHCC® 500mg zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic, waardoor de gehele verpakking duurzaam is en bijdraagt aan een beter milieu.

Lees meer <
 • geproduceerd volgens een gepatenteerd productieproces

 • rijk aan onder meer alfa-glucanen

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in mushrooms

Mattisson Lions mane 400 mg bio

Mattisson Lions mane 400 mg bio

Mattisson Absolute chaga mushroom 350 mg

Mattisson Absolute chaga mushroom 350 mg

Mattisson Lions mane poeder bio

Mattisson Lions mane poeder bio

Ingrediënten

Samenstelling per 2 capsules

AHCC® (Active Hexose Correlated Compound) 1000 mg
 waarvan alfa-glucanen 100 mg

AHCC® is een geregistreerd handelsmerk van Amino Up Co., Ltd.

Ingrediënten

Extract van de shiitake-paddenstoel (Lentinula edodes), raapzaadolie (Brassica rapa), vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), dextrine, vulstof (microkristallijne cellulose), alfa-cyclodextrine, rijstconcentraat (Oryza sativa).

Allergenen informatie
Bevat geen gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Vitals reviews

 1. Amber

  Ik ben erg tevreden met de Vitals AHCC 500 mg. Het supplement heeft me geholpen mijn immuniteit te verbeteren en ik voel me over het algemeen veel energieker na het starten van het gebruik ervan. Het is ook fijn om te weten dat het gemaakt is van een natuurlijk supplement, namelijk de shiitake paddenstoel. Het is een geweldig product en ik zou het iedereen aanbevelen die zijn of haar gezondheid wil verbeteren.

 2. Melissa

  De Vitals AHCC 500 mg is een fantastisch product. Ik heb het gebruikt om mijn immuunsysteem te versterken en ik merk dat ik minder vaak ziek word en sneller herstel als ik toch ziek word. Het supplement is makkelijk in te nemen en ik heb geen bijwerkingen ervaren. Bovendien is de verpakking zeer handig en overzichtelijk waardoor ik het zonder problemen mee kan nemen op reis. Een uitstekend voedingssupplement dat ik iedereen aanbeveel!

 3. Marijke Middelhoek

  Ik ben zeer tevreden over AHCC. Zelfs na 6 weken 300 gr. Slikken waren mijn onrustige cellen in de baarmoeder en het het hpvvirus weg.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Waar is mushrooms goed voor?

Mushroom supplementen zijn een relatief nieuwe manier om de gezondheid te ondersteunen. Ze worden gebruikt voor verschillende gezondheidsvoordelen zoals; weerstand, vermindering van stress en het verminderen van ontstekingen. Elke paddenstoel heeft een unieke bioactieve verbinding en eigen gezondheidsvoordeel. Sommige paddenstoelen kunnen bijwerkingen veroorzaken. Raadpleeg daarom je arts voor gebruik.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals AHCC® 500mg?

Ervaringen met Vitals AHCC® 500mg zijn over het algemeen positief. Veel gebruikers merken dat het supplement hen ondersteunt in het behouden van een goede weerstand en het verminderen van vermoeidheid. Ook zijn er gebruikers die aangeven dat het supplement hun algehele gezondheid verbetert. Het is wel belangrijk om te weten dat de werking van het supplement per persoon kan verschillen.

Waarom deze Vitals AHCC® 500mg aanbieding kopen?

De Vitals AHCC® 500mg aanbieding is een voordelige manier om kennis te maken met dit supplement. Door de duurzame verpakking van PaperWise karton en recyclebaar biobased plastic draag je bovendien bij aan een verminderde druk op het milieu. Door de gepatenteerde productiemethode is het supplement rijk aan alfa-glucanen, die van nature slechts in kleine hoeveelheden voorkomen in de shiitake-mycelia. De alfa-glucanen in Vitals AHCC® 500mg kunnen bijdragen aan het behoud van een goede weerstand en het verminderen van vermoeidheid.

Wat zijn de voordelen van Vitals AHCC® 500mg?

Vitals AHCC® 500mg is een alfa-glucanenrijk, veganistisch paddenstoelenpreparaat dat geproduceerd wordt volgens een gepatenteerd productieproces. Het supplement is rijk aan onder meer alfa-glucanen, die bijdragen aan het behoud van een goede weerstand en het verminderen van vermoeidheid. Door de duurzame verpakking van PaperWise karton en recyclebaar biobased plastic draag je bovendien bij aan een verminderde druk op het milieu. Vitals AHCC® 500mg kan dus bijdragen aan een goede gezondheid en een duurzamere wereld.

Heeft Vitals AHCC® 500mg bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van Vitals AHCC® 500mg. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en bij twijfel of bijwerkingen contact op te nemen met een arts of deskundige.