Mattisson N-Acetyl-L-Cysteïne (NAC) 600 mg

  • 60 Capsules
  • 60 Capsules

16.95

€0.28 per Capsules

N-acetyl-L-cysteïne (NAC) is een goed opneembare vorm van het aminozuur cysteïne. Cysteïne is de belangrijkste voorloperstof van glutathion en het wordt gebruikt voor de productie van lichaamseiwitten. NAC is goed opneembaar door de binding aan het molecuul Acetyl.

Cysteïne is een semi-essentieel aminozuur. In de regel vormt ons lichaam cysteïne uit methionine, maar dit omzettingsproces gaat niet altijd goed. Ook kan door factoren als dieet, snelle groei, fanatiek sporten of operatie cysteïne een essentieel aminozuur worden. Het lichaam produceert dan zelf niet meer genoeg van dit aminozuur om in onze lichaamsbehoefte te voorzien. Om jezelf in dergelijke omstandigheden te verzekeren van genoeg cysteïne kan suppletie met NAC een uitkomst zijn.

  • Vegan
  • 600 mg per capsule

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

N-Acetyl-L-Cysteïne, HMPC capsule (huls), Rijst extract (anti-klontermiddel).

Gebruik

1 x daags 1 – 2 capsules een half uur voor de maaltijd innemen met een glas water. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mattisson N-Acetyl-L-Cysteïne (NAC) 600 mg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van NAC?

NAC kan de symptomen van luchtwegaandoeningen verminderen doordat het een slijmoplossende en antioxidatieve werking heeft. Slijm in de luchtwegen kan hierdoor loskomen. NAC wordt daarnaast door sporters gebruikt voor het uithoudingsvermogen, mede door de antioxidantenactiviteit in het spierweefsel. In de lever kan NAC helpen te beschermen tegen de toxische effecten van stoffen als zware metalen en medicijnen.

Waarschuwingen

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Veiligheid
Een voedingssupplement mag een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze niet vervangen.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk