New Care Bloedsuiker balans

 • 60 Tabletten
 • 60 Tabletten

29.95

€0.50 per Tabletten

New Care Bloedsuiker balans is speciaal ontwikkeld voor mensen die vaak naar snelle koolhydraten grijpen, zoals brood, frisdrank, snoep, koekjes, et cetera. De beruchte momenten op de dag zijn 11:00 uur, 16:00 uur en ‘s avonds na het eten. New Care Bloedsuiker balans is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

New Care Bloedsuiker balans draagt dankzij de toevoeging van chroom bij aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel. Samen met zink draagt chroom bovendien bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, eiwitten en vetten. Dit is belangrijk, want als je stofwisseling goed is, worden calorieën goed verbrand en dat merk je aan je gewicht.

Magnesium is toegevoegd in de vorm van magnesium malaat. Magnesium malaat activeert namelijk de natuurlijke energie in je lichaam en bevordert je energiestofwisseling. Dit doet het doordat het helpt om de energie vrij te maken uit de koolhydraten, vetten en eiwitten die je via je voeding binnenkrijgt. Magnesium malaat helpt hierdoor ook bij vermoeidheid en draagt bij aan je fitheid.

Aan New Care Bloedsuiker balans zijn berberis en gymnema toegevoegd. Berberis ondersteunt de invloed van chroom op de bloedsuikerspiegel en is goed voor hart en bloedvaten. Gymnema staat in de volksmond beter bekend onder de toepasselijke naam ‘suikervernietiger’.

Lees meer <

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in chroom supplement

Vitals Elementair multi-trace

Vitals Elementair multi-trace

Vitakruid Glycodin

Vitakruid Glycodin

Vitals Elementair chroom

Vitals Elementair chroom

Ingrediënten

Samenstelling per dagelijkse dosering (= per 3 tabletten)
% RI
Berberis aristata extract 900 mg
Gymnema sylvestre extract 300 mg
Gymnemazuren – 25% 75 mg
Magnesium, als malaat 150 mg 40
Zink, als methionine 30 mg 300
Chroom, als picolinaat 105 μg 263
Bloedsuiker balans bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Gebruik

Gebruiksadvies voor volwassenen
Tijdens of vlak na iedere maaltijd 1 tablet, tot een maximum van 3 tabletten per dag.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Tablet met water innemen.

Moeite met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in water worden ingenomen.

Gebruik Bloedsuiker balans niet
Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen.
Raadpleeg bij gebruik in combinatie met geneesmiddelen eerst een deskundige.

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding
Dit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.

New Care reviews

 1. Tom

  New Care Bloedsuiker balans is een geweldige aanvulling voor mensen die moeite hebben met het beheersen van hun bloedsuikerspiegel. De toevoeging van chroom, zink en magnesium malaat helpt bij het handhaven van een gezonde stofwisseling en energieniveau.

 2. Lis

  Als vegetariër ben ik blij met de toevoeging van berberis en gymnema in New Care Bloedsuiker balans. Ik voel me minder vermoeid en merk een verbetering in mijn bloedsuikerspiegel en algemene gezondheid.

 3. Romy

  Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop van New Care Bloedsuiker balans! Ik ben vaak geneigd om te snacken tussen maaltijden door en dan kies ik toch vaak voor de snelle koolhydraten, zoals koekjes en snoepjes. Sinds ik deze supplementen gebruik, merk ik dat mijn bloedsuikerspiegel beter in balans blijft en ik minder behoefte heb aan deze zoete snacks. Ik vind het ook fijn om te weten dat het geschikt is voor vegetariërs en veganisten en de ingrediënten zorgen voor een gezonde stofwisseling. Ik kan het iedereen aanraden die net als ik struggle met het in balans houden van hun bloedsuikerspiegel!

 4. Jeroen

  Wat een geweldig product is New Care Bloedsuiker balans! Ik had eerst mijn twijfels, maar na het gebruik van slechts een paar dagen, merkte ik al verschil in mijn energieniveau. Ik kan me beter concentreren en voel me minder moe tijdens de dag. Het grootste voordeel van dit supplement is de toevoeging van chroom en zink. Dit helpt niet alleen bij het behouden van een normale bloedsuikerspiegel, maar ook bij het in balans houden van mijn stofwisseling. In combinatie met gezonde voeding en beweging, voel ik me beter dan ooit! Het is zeker de moeite waard om te proberen voor iedereen die zijn of haar gezondheid wil verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog en koel bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is chroom supplement goed voor?

Chroom is een essentieel mineraal dat in kleine hoeveelheden nodig is voor het lichaam. Het speelt een belangrijke rol bij de regulering van de bloedsuikerspiegel en het metabolisme van macronutriënten zoals koolhydraten, vetten en eiwitten.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige