New Care Keelzuig

  • 24 Tabletten
  • 24 Tabletten

7.25

€0.30 per Tabletten

Belangrijke inhoudsstoffen in deze formule zijn vitamine C en zink die het immuunsysteem ondersteunen. Vlierbes is een bekend middel voor het immuunsysteem. Het helpt om vrijer te ademen door de neus en houdt de keel schoon.

Naast xylitol is stevia gebruikt als natuurlijke zoetstof. De steviaplant (ook wel honingkruid genoemd) is een plant waarvan de blaadjes zoete bestanddelen bevatten, de steviolglycosiden. Stevia is een natuurlijke caloriearme zoetstof en daarmee een goede vervanger voor suiker of kunstmatige zoetstoffen.

New Care Keelzuig kan ook worden gebruikt als aanvulling op de voeding om te voorzien in de extra behoefte aan vitamine C en zink.

Lees meer <

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in weerstand

Vitals Vitamine D3 3000IE Capsules

Vitals Vitamine D3 3000IE Capsules

Vitakruid Multivitamine Dag

Vitakruid Multivitamine Dag

Mattisson Ginseng+ royal jelly

Mattisson Ginseng+ royal jelly

Orthica Kwartelei

Orthica Kwartelei

Ingrediënten

Samenstelling per dagelijkse dosering (= per 6 zuigtabletten)
% RI
Vitamine C 1.800 mg 2.250
Rutine 30 mg
Acerola extract – 25% 30 mg
Rozenbottel 30 mg
Zink, als citraat 18 mg 180
Veenbes (cranberry) extract 15 mg
Vlierbes (elderberry) extract 9 mg
RI Referentie-Inname

Keelzuig bevat geen gluten, gist, lactose, kleurstoffen of

Gebruik

Gebruiksadvies
1 tot 6 x per dag 1 tablet opzuigen.
De zuigtabletten kunnen ook worden gebruikt als aanvulling op de voeding om te voorzien in de extra behoefte aan vitamine C en zink. In dat geval volstaat 1 tot 3 x per dag 1 zuigtablet.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Gebruik Keelzuig niet
Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
Dit voedingssupplement bevat de zoetstoffen xylitol en stevia. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding
Voedingssupplementen mogen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding enkel na overleg met een arts of apotheker worden ingenomen.

New Care reviews

  1. Robin

    Ik heb onlangs de New Care Keelzuig gekocht en ik ben erg tevreden met mijn aankoop. De keelzuigjes smaken heerlijk en zijn een geweldige manier om mijn immuunsysteem te ondersteunen. De belangrijkste ingrediënten, vitamine C en zink, hebben bewezen mijn immuunsysteem te versterken en de vlierbes zorgt ervoor dat ik vrijer kan ademen door mijn neus. Het feit dat de stevia is gebruikt als natuurlijke zoetstof, maakt het product nog beter. Ik kan heerlijk genieten van de zoete smaak zonder me schuldig te voelen over het gebruik van suiker of kunstmatige zoetstoffen. Al met al ben ik erg blij met mijn aankoop en zal ik zeker nog meer Keelzuigjes van New Care kopen.

  2. Jan

    Ik heb de New Care Keelzuig gekocht omdat ik de laatste tijd last heb van een droge keel en problemen heb met vrij ademhalen door mijn neus. Na slechts een paar dagen van het gebruik van de keelzuigjes, merkte ik al een aanzienlijke verbetering in mijn klachten. De vlierbes heeft mijn neus vrijgemaakt en de keelzuigjes hebben me geholpen om mijn keel schoon te houden. Wat ik ook erg waardeer aan dit product, is dat het gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten zoals stevia. Ik hoef me geen zorgen te maken over het toevoegen van onnodige suikers of kunstmatige zoetstoffen aan mijn dieet. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun immuunsysteem te ondersteunen en hun ademhaling te verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog en koel bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert