NMN longevity supplement

  • 60 Zuigtabletten
  • 60 Zuigtabletten

34.95

Op voorraad
€0.58 per Zuigtabletten

Daily Co NMN longevity

NMN (nicotinamide mononucleotide) is een natuurlijk voorkomende molecule die een belangrijke rol speelt in de productie van NAD+ (nicotinamide adenine dinucleotide) in ons lichaam. NAD+ is een essentiële co-enzym dat betrokken is bij vele belangrijke processen in ons lichaam, zoals het omzetten van voedsel in energie en het repareren van DNA-schade.

De NMN tabletten zijn ontworpen om een hoge dosis NMN te leveren in een handige, gemakkelijk in te nemen vorm. Elke tablet bevat een zuivere, geconcentreerde dosis NMN om de niveaus van NAD+ in het lichaam te verhogen en de algehele gezondheid en welzijn te bevorderen.

NMN tabletten worden geproduceerd met hoogwaardige ingrediënten en zijn vrij van onnodige vulstoffen en kunstmatige ingrediënten. Ze zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Dit supplement kan worden gebruikt door mensen die hun algehele gezondheid en welzijn willen verbeteren, hun energieniveaus willen verhogen, hun sportprestaties willen verbeteren of hun verouderingsproces willen vertragen. NMN tabletten zijn ook geschikt voor oudere volwassenen die de niveaus van NAD+ in hun lichaam willen verhogen om de effecten van veroudering te bestrijden.

Lees meer <
  • De fontein naar eeuwige jeugd in pilvorm

  • NMN als hét longevity supplement? Onderzocht door Harvard!

  • Glazen verpakking

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in

Ingrediënten

Bevat per tablet:

Methylcobalamine 1000 mcg 40.000%

Ingrediënten:

Bindmiddel (isomalt), vulmiddel (cellulose), anti-klontermiddelen (magnesiumstearaat, silicium dioxide), smaakstof (kersenaroma), methylcobalamine.

Gebruik

Dagelijks 1 zuigtablet innemen en onder de tong laten laten smelten. Dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Daily Co reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NMN longevity supplement” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Droog en op kamertemperatuur bewaren.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

De stof NMN is nog niet toegestaan voor verkoop. Daarom gebruikt Vitamines Niacinamide de toegestane variant.

Waar is vitamine b goed voor?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat is NMN en wat doet het?

NMN staat voor nicotinamide mononucleotide, een molecuul dat een belangrijke rol speelt bij de productie van NAD+ (nicotinamide adenine dinucleotide) in ons lichaam. NAD+ is een essentieel co-enzym dat betrokken is bij vele belangrijke processen in ons lichaam, zoals het omzetten van voedsel in energie en het repareren van DNA-schade. NMN-supplementen worden vaak gebruikt om de niveaus van NAD+ in het lichaam te verhogen en de algehele gezondheid en welzijn te bevorderen.

Hoe werken NMN-supplementen?

NMN-supplementen werken door het verhogen van de niveaus van NAD+ in het lichaam. NAD+ is essentieel voor de productie van energie in onze cellen en speelt een belangrijke rol bij het repareren van DNA-schade. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van NAD+ in ons lichaam af, wat kan leiden tot een verslechtering van de algehele gezondheid. Door NMN-supplementen in te nemen, kunnen we de niveaus van NAD+ in ons lichaam verhogen en de gezondheid bevorderen.

Wat zijn de voordelen van NMN-supplementen?

NMN-supplementen hebben een aantal potentiële voordelen, waaronder het verbeteren van de algehele gezondheid en het welzijn, het verhogen van de energieniveaus, het verbeteren van de sportprestaties en het vertragen van het verouderingsproces. Sommige studies suggereren dat NMN-supplementen ook kunnen helpen bij het voorkomen van bepaalde leeftijdsgerelateerde ziekten, zoals diabetes, hartziekten en neurodegeneratieve ziekten.

Zijn er bijwerkingen van NMN-supplementen?

Over het algemeen zijn NMN-supplementen veilig en goed verdragen. Er zijn echter enkele mogelijke bijwerkingen, zoals misselijkheid, hoofdpijn en vermoeidheid. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen na verloop van tijd. Het is belangrijk om uw arts te raadplegen voordat u begint met het nemen van NMN-supplementen, vooral als u zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt.

Hoe moet ik NMN-supplementen innemen?

NMN-supplementen worden meestal ingenomen in de vorm van tabletten of capsules. Het wordt aanbevolen om dagelijks één tot twee tabletten of capsules in te nemen bij de maaltijd, tenzij anders voorgeschreven door een arts. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden.

Wat zijn de Harvard-studies over NMN?

Harvard Medical School heeft verschillende studies uitgevoerd naar de effecten van NMN op de gezondheid en het verouderingsproces bij muizen. Deze studies hebben aangetoond dat NMN-suppletie de niveaus van NAD+ in het lichaam kan verhogen en het verouderingsproces kan vertragen.

Wat waren de resultaten van de Harvard-studies?

De studies toonden aan dat NMN-suppletie de niveaus van NAD+ in het lichaam van muizen verhoogde, wat op zijn beurt leidde tot verbeteringen in de algehele gezondheid en een vertraging van het verouderingsproces. De muizen die NMN kregen, vertoonden verbeteringen in de cardiovasculaire gezondheid, spierkracht en uithoudingsvermogen, evenals een verminderd risico op leeftijdsgerelateerde ziekten zoals diabetes en neurodegeneratieve aandoeningen.

Zijn de resultaten van de Harvard-studies van toepassing op mensen?

Hoewel de resultaten van de Harvard-studies veelbelovend zijn, is meer onderzoek nodig om te bepalen of deze resultaten van toepassing zijn op mensen. Tot nu toe zijn er slechts enkele kleine klinische onderzoeken uitgevoerd bij mensen met NMN-suppletie. Hoewel deze onderzoeken ook positieve resultaten hebben opgeleverd, is er meer onderzoek nodig om de veiligheid en effectiviteit van NMN-supplementen bij mensen te bepalen.

Moet ik NMN-supplementen nemen op basis van de Harvard-studies?

De Harvard-studies zijn veelbelovend, maar er is meer onderzoek nodig om de effecten van NMN-suppletie bij mensen volledig te begrijpen. Als u overweegt om NMN-supplementen te nemen, is het belangrijk om uw arts te raadplegen en de potentiële risico’s en voordelen af te wegen voordat u begint met het nemen van deze supplementen.