Orthovitaal B12 Actief Combi 10.000 mcg

35.95

Orthovitaal Vitamine B12 Actief Combi 10.000 Mcg Zuigtabletten is een effectieve manier om het tekort aan vitamine B12 in het lichaam aan te vullen. Dit hoog gedoseerde supplement bevat twee metabolisch actieve vormen van B12, methylcobalamine en adenosylcobalamine, die direct beschikbaar zijn voor het lichaam en niet eerst omgezet hoeven te worden. Naast B12 bevat dit supplement ook actief foliumzuur en vitamine B6, die een synergetische werking hebben en bijdragen aan een normale homocysteïne.

Vitamine B12 is essentieel voor de aanmaak van rode bloedcellen en speelt een belangrijke rol bij het goed functioneren van het zenuwstelsel. Dit supplement kan ook bijdragen aan een betere geestelijke veerkracht, gemoedstoestand, leerprestaties, geheugen en concentratie. Bovendien zijn de zuigtabletten makkelijk te doseren en in te nemen. Dit maakt het supplement geschikt voor mensen die moeite hebben met het slikken van pillen of capsules. Kortom, Orthovitaal Vitamine B12 Actief Combi 10.000 Mcg Zuigtabletten is een handige en effectieve manier om het tekort aan vitamine B12 in het lichaam aan te vullen en kan bijdragen aan een gezonde geest en lichaam.

Lees meer <
 • Uniek hoge dosering voor extra impact

 • B12 in de biologisch actieve vormen methylcobalamine en adenosylcobalamine

 • Met actief foliumzuur (folaat) en vitamine B6 (als P-5-P) voor een goede synergie

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine b12

Vitakruid Vitamine B12 Combi 6000

Vitakruid Vitamine B12 Combi 6000

Vitakruid Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine

Vitakruid Vitamine B12 1000mcg Methylcobalamine

Lucovitaal Vitamine B12 1000 mcg Kauwtabletten

Lucovitaal Vitamine B12 1000 mcg Kauwtabletten

Nu -15%
Vitals Vitamine B12 methyl 1000 mcg

Vitals Vitamine B12 methyl 1000 mcg

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

Vitamine B6 (Pyridoxaal-5-fosfaat) 5 mg
Vitamine B12 (Methylcobalamine) 5000 mcg
Vitamine B12 (Adenosylcobalamine) 5000 mcg
Foliumzuur (5-MTHF Quatrefolic®) 200 mcg
Zwarte bessenpoeder 25 mg

Ingrediënten

Bindmiddel (Isomalt), Zwarte bessen poeder, Vitaminen, Antiklontermiddel (Vegetarische Magnesiumstearaat, Silica), Smaakstof (Kersenaroma).

Gebruik

1x daags 1 zuigtablet laten smelten onder de tong.Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Orthovitaal reviews

 1. wytse

  Minder vermoeid! Ik zocht een supplement wat bijdraagt aan meer energie en ben hier tevreden over.

 2. Maria

  Ik heb onlangs Orthovitaal B12 Actief Combi 10.000 mcg gekocht en ik ben er erg blij mee! Het heeft me geholpen om mijn energieniveau te verbeteren en me minder vermoeid te voelen. Bovendien is het erg gemakkelijk te gebruiken, elke dag een kleine pil innemen was prima te doen. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een effectieve B12-supplement.

 3. Sophie

  Als veganist is het soms moeilijk om genoeg B12 binnen te krijgen, maar Orthovitaal B12 Actief Combi 10.000 mcg heeft mijn zorgen helemaal weggenomen! Het is een hooggedoseerd supplement en geeft me de gemoedsrust ervan om te weten dat ik voldoende B12 binnenkrijg voor mijn gezondheid. Bovendien merk ik een verbetering van mijn mentale focus sinds het gebruik van dit product. Ik raad dit product ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een goed B12-supplement.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is vitamine b12 goed voor?

Vitamine B12, ook wel cobalamine genoemd komt met name voor in dierlijke producten en is een essentiële vitamine die nodig is voor verschillende lichaamsfuncties, waaronder de rode bloedcellen, zenuwstelsel en energieproductie. Veganisten en vegetariërs lopen een verhoogd risico op een tekort aan vitamine B12.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthovitaal Vitamine B12 Actief Combi 10.000 Mcg Zuigtabletten?

Ervaringen met Orthovitaal Vitamine B12 Actief Combi 10.000 Mcg Zuigtabletten zijn positief. Het supplement is ideaal voor het aanvullen van een tekort aan vitamine B12. De zuigtabletten zijn makkelijk te doseren en bevatten metabolisch actieve vormen van vitamine B12, wat betekent dat het direct beschikbaar is voor het lichaam om op te nemen.

Waarom deze Orthovitaal Vitamine B12 Actief Combi 10.000 Mcg Zuigtabletten aanbieding kopen?

Je zou deze aanbieding van Orthovitaal Vitamine B12 Actief Combi 10.000 Mcg Zuigtabletten kunnen overwegen als je een tekort aan vitamine B12 hebt en dit wilt aanvullen met een hoog gedoseerd supplement. Bovendien bevat dit supplement ook actief foliumzuur en vitamine B6, wat zorgt voor een synergetische werking. Met deze aanbieding profiteer je van een extra scherpe prijs en bespaar je geld op de lange termijn.

Wat zijn de voordelen van Orthovitaal Vitamine B12 Actief Combi 10.000 Mcg Zuigtabletten?

Orthovitaal Vitamine B12 Actief Combi 10.000 Mcg Zuigtabletten heeft verschillende voordelen. Het supplement bevat hoog gedoseerde en metabolisch actieve vormen van vitamine B12, wat zorgt voor een directe beschikbaarheid voor het lichaam om op te nemen. Bovendien bevat het supplement ook actief foliumzuur en vitamine B6, die een synergetische werking hebben en bijdragen aan een normale homocysteïne. Vitamine B12 ondersteunt ook de aanmaak van rode bloedlichaampjes en is van belang voor het zenuwstelsel. Het draagt bij aan de geestelijke veerkracht, de gemoedstoestand, de leerprestaties, het geheugen en de concentratie.

Heeft Orthovitaal Vitamine B12 Actief Combi 10.000 Mcg Zuigtabletten bijwerkingen?

Orthovitaal Vitamine B12 Actief Combi 10.000 Mcg Zuigtabletten heeft over het algemeen geen bijwerkingen, mits de aanbevolen dosering niet wordt overschreden. Het supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Wanneer je specifieke gezondheidsklachten hebt of medicijnen gebruikt, is het verstandig om eerst advies te vragen aan een arts of apotheker voordat je het supplement gaat gebruikena.