Lucovitaal PEA

30.99

Lucovitaal Pea Puur & Zuiver Capsules zijn een natuurlijk voedingssupplement dat 100% pure palmitoylethanolamide (PEA) bevat. PEA is een lichaamseigen vetzuuramide dat door enzymen in lichaamscellen wordt aangemaakt en fysiologisch werkzaam is. Elke capsule bevat 400 mg PEA, wat een dagelijkse aanvulling kan zijn op het lichaamseigen PEA dat in voeding aanwezig is. Bovendien is het product geschikt voor vegetariërs.

Het gebruik van Lucovitaal Pea Puur & Zuiver Capsules kan bijdragen aan het behoud van een gezonde levensstijl en het ondersteunen van het natuurlijke immuunsysteem. PEA heeft namelijk een natuurlijke ontstekingsremmende werking en kan pijn en jeuk verminderen. Het supplement is vrij van conserveringsmiddelen, geur- en smaakstoffen en bevat geen allergenen. Door de vegetarische samenstelling van het product is het bovendien een geschikte keuze voor vegetariërs die op zoek zijn naar een natuurlijke aanvulling op hun dieet.

Lees meer <
 • 400 mg 100% pure PEA per capsule

Anderen kochten ook

Populair in pea supplement

Vitakruid PEA Puur 400 mg

Vitakruid PEA Puur 400 mg

Vitals Pea pure 400 mg palmitoylethanolamide

Vitals Pea pure 400 mg palmitoylethanolamide

Vitals Peaplex

Vitals Peaplex

Ingrediënten

Samenstelling

PEA 100% puur 400 mg

Ingrediënten
Palmitoylethanolamide, Hypromellose (vegetarisch bindmiddel).

Allergenen informatie
Vrij van schaaldieren, weekdieren, selderij, mosterd en sulfiet.

Gebruik

Volwassenen: 3 x daags 1 capsule, bij voorkeur bij de maaltijd, innemen. Later kan in veel gevallen de dosering worden verlaagd naar tweemaal daags 1 capsule. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

 1. Anne

  Lucovitaal PEA heeft mijn chronische pijnklachten sterk verminderd, ik voel me nu veel beter en energieker!

 2. Niels

  Sinds ik Lucovitaal PEA gebruik, heb ik veel minder last van ontstekingen en voel ik me algeheel gezonder en fitter.

 3. Dave

  Lucovitaal PEA heeft mijn chronische pijnklachten sterk verminderd, ik voel me nu veel beter!

 4. Demi

  Na het nemen van Lucovitaal PEA merk ik dat ik meer energie heb en beter slaap, ik ben erg tevreden met dit product.

 5. Mike

  Ik ben zo blij met mijn aankoop van Lucovitaal PEA. Het heeft me geholpen bij het verminderen van mijn chronische pijn en ik voel me veel comfortabeler en ontspannen. Het is eenvoudig te gebruiken en heeft geen bijwerkingen. Ik raad het ten zeerste aan aan iedereen die last heeft van zenuwpijn of ontstekingen. Het heeft mijn leven echt veranderd!

 6. i

  Na het gebruik van Lucovitaal PEA voor een paar weken merkte ik al een groot verschil in mijn slaappatroon. Ik slaap veel dieper en ben uitgerust wakker. Ook hebben mijn angstniveaus flink afgenomen en voel ik me veel meer op mijn gemak. Het is geweldig om een product te vinden dat je echt helpt bij het verbeteren van je dagelijkse kwaliteit van leven. Ik kan dit product zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijk supplement voor pijnverlichting en ontspanning.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge, donkere plaats bewaren.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waar is pea supplement goed voor?

Palmitoylethanolamide (PEA) is een natuurlijke stof die in ons lichaam wordt aangemaakt en wordt gebruikt als een voedingssupplement vanwege de mogelijke gezondheidsvoordelen. Een van de belangrijkste functies van PEA is het helpen bij het verminderen van ontstekingen en pijn. Het werkt door het blokkeren van pijngevoelige zenuwcellen en het verminderen van ontstekingsreacties in het lichaam.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Pea Puur & Zuiver Capsules?

Veel mensen ervaren positieve effecten bij het gebruik van Lucovitaal Pea Puur & Zuiver Capsules. Het product bevat 100% pure palmitoylethanolamide, een lichaamseigen stof die fysiologisch werkzaam is. Mensen gebruiken het bijvoorbeeld voor het behoud van soepele gewrichten en het verminderen van zenuwpijn. Het is belangrijk om te onthouden dat de ervaringen kunnen verschillen per persoon en dat het altijd verstandig is om een arts te raadplegen als je klachten hebt.

Waarom deze Lucovitaal Pea Puur & Zuiver Capsules aanbieding kopen?

Deze Lucovitaal Pea Puur & Zuiver Capsules aanbieding is een goede keuze als je op zoek bent naar een hoogwaardig en puur product met 100% pure palmitoylethanolamide. Door de aanbieding krijg je tijdelijk extra korting op het product, waardoor je voordeliger uit bent. Bovendien bevat elke capsule 400 mg palmitoylethanolamide, wat een hoge dosering is en daardoor extra effectief kan zijn.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Pea Puur & Zuiver Capsules?

Lucovitaal Pea Puur & Zuiver Capsules bevatten 100% pure palmitoylethanolamide, een lichaamseigen stof die fysiologisch werkzaam is. Deze stof kan bijdragen aan het behoud van soepele gewrichten en het verminderen van zenuwpijn. Bovendien zijn de capsules geschikt voor vegetariërs. Een ander voordeel is dat het product hooggedoseerd is, elke capsule bevat namelijk 400 mg palmitoylethanolamide.

Heeft Lucovitaal Pea Puur & Zuiver Capsules bijwerkingen?

Lucovitaal Pea Puur & Zuiver Capsules zijn over het algemeen veilig in gebruik en hebben geen bekende bijwerkingen. Het product bevat namelijk 100% pure palmitoylethanolamide, een lichaamseigen stof die fysiologisch werkzaam is en geen schadelijke toevoegingen bevat. Het is wel altijd belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij klachten of twijfel een arts te raadplegen.