Davitamon Prebiotica Probiotica met Gember-extract Capsules

19.99

Op voorraad

Davitamon Pre & Probiotica Capsules zijn ontworpen om de gezondheid van de spijsvertering te ondersteunen. De capsules bevatten prebiotica, probiotica en gemberextract. Het gemberextract heeft een positief effect op de maag- en darmfunctie, wat helpt bij het behouden van een gezonde spijsvertering en een natuurlijke stoelgang. Elke capsule bevat 1 miljard bacteriën afkomstig van 5 verschillende bacteriestammen en 357mg prebiotica. De bacteriën blijven intact door het maagzuur en bereiken levend de darmen.

De combinatie van prebiotica en probiotica in de Davitamon Pre & Probiotica Capsules kan helpen om de darmflora te versterken. Probiotica zijn nuttige bacteriën die helpen bij het behouden van een gezonde darmflora, terwijl prebiotica voedingsstoffen zijn die de groei van deze bacteriën bevorderen. De capsules kunnen daarom nuttig zijn voor mensen die last hebben van spijsverteringsproblemen of een verzwakt immuunsysteem. Let op, de gezondheidsclaims van het gemberextract zijn nog in afwachting van Europese toelating.

Lees meer <
 • Gemberextract ondersteunt de maag- en darmfunctie

 • Gemberextract is goed voor het behoud van een gezonde spijsvertering

 • Gemberextract ondersteunt de natuurlijke stoelgang

Anderen kochten ook

Populair in probiotica

Nu -15%
Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Nu -30%
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Ingrediënten

Inuline, verstevingsmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, kaliumacetaat, bacteriestammen(MELK, SOJA) Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Lacobacillus delbrueckii ssp, bulgaricus; Zingiber officinale-extract, verdikkingsmiddel: carrageen, witte rijstpoeder

Gebruik

Volwassenen dagelijks 1 capsule. De capsule met voldoende water innemen, bij voorkeur tijdens of vlak na de maaltijd. De capsule in zijn geheel doorslikken. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Etiket

Samenstelling

Bevat per capsule

Gemberwortelextract 11 mg
1 miljard KVE** 5 melkzuurbacteriestammen

·        Lactobacillus plantarum

·        Lactobacillus rhamnosus

·        Lactobacillus acidophilus

·        Bifidobacterium bifidum

·        Lactobacillus Delbrueckii ssp. bulgaricus

 
Inuline 357 mg

**KVE = kolonievormende eenheden

Davitamon reviews

 1. Annemarieke van Keulen

  Probiotica helpt mijn darmen op orde te houden. Ik gebruik dit preventief. Verpakking is netjes verpakt en het werd snel geleverd.

 2. mischa

  Ontzettend veel darmklachten gehad in het verleden. Dit product heeft de klachten verminderd, hopelijk blijf ik er vanaf!

 3. Mike

  Ik heb onlangs de Davitamon Prebiotica Probiotica met Gember-extract Capsules gekocht en mijn ervaring is echt geweldig! Sinds ik deze capsules gebruik, merk ik een positieve verandering in mijn spijsvertering en darmgezondheid. Het gemberextract helpt bij het ondersteunen van mijn maag- en darmfunctie en de probiotica en prebiotica zorgen voor een gezonde darmflora. Ik heb het product ook aanbevolen aan mijn vrienden en familie omdat het echt heeft geholpen bij het bevorderen van mijn gezondheid. Ik waardeer ook het feit dat de bacteriën de maag overleven en levend in de darmen aankomen. Ik zal zeker doorgaan met het gebruik van dit product!

 4. Iris

  Ik was op zoek naar iets om mijn immuunsysteem te versterken en mijn darmgezondheid te verbeteren toen ik de Davitamon Prebiotica Probiotica met Gember-extract Capsules tegenkwam. Ik was aanvankelijk sceptisch, maar ik ben zo blij dat ik besloot om dit product te proberen. Niet alleen is het gemakkelijk in te nemen, maar het heeft ook een geweldige mix van prebiotica, probiotica en gemberextract om mijn spijsvertering en immuunsysteem te verbeteren. Ik heb het product nu een paar weken gebruikt en ik voel me echt geweldig! Ik heb gemerkt dat ik minder last heb van maagklachten en dat mijn immuunsysteem sterker lijkt te zijn geworden. Ik raad dit product ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun spijsvertering en immuunsysteem te verbeteren!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Bij kamertemperatuur (15-25̊ C) op een droge en donkere plaats (in de originele verpakking) bewaren.

Waar is probiotica goed voor?

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen en die ook in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir, zuurkool en kimchi kunnen voorkomen. Ze worden vaak genomen als voedingssupplement om de gezondheid van de darmen, spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Davitamon Pre & Probiotica Capsules?

Ervaringen met Davitamon Pre & Probiotica Capsules zijn overwegend positief. Veel gebruikers merken een verbetering in hun darmfunctie en spijsvertering. Sommige gebruikers ervaren ook een vermindering van buikklachten zoals krampen en een opgeblazen gevoel.

Waarom deze Davitamon Pre & Probiotica Capsules aanbieding kopen?

Door de speciale aanbieding kunt u profiteren van een scherpe prijs voor hoogwaardige pre- en probiotica capsules. Het gebruik van deze capsules kan helpen bij het ondersteunen van uw maag- en darmfunctie, het bevorderen van een gezonde spijsvertering en een natuurlijke stoelgang. Deze capsules zijn ook gemakkelijk in te nemen en de bacteriën overleven het maagzuur en komen levend in de darmen aan.

Wat zijn de voordelen van Davitamon Pre & Probiotica Capsules?

Davitamon Pre & Probiotica Capsules hebben verschillende voordelen. Ze kunnen helpen bij het ondersteunen van een gezonde maag- en darmfunctie, het bevorderen van een gezonde spijsvertering en een natuurlijke stoelgang. Daarnaast kunnen de capsules ook helpen om de weerstand te verhogen en een gezond immuunsysteem te behouden.

Heeft Davitamon Pre & Probiotica Capsules bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen gemeld bij het gebruik van Davitamon Pre & Probiotica Capsules. Echter, bij zeer gevoelige personen kunnen milde maag- of darmklachten optreden bij het begin van het gebruik. In dat geval wordt aangeraden om de dosering te verlagen of te stoppen met het gebruik. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts.