Lucovitaal Stoelgang met Senna Tabletten

Stoelgang Tabletten is een kruidenformule voor darmen en stoelgang. Deze 1 per dag formule met o.a. Aloë Vera is goed voor een normale darmfunctie en ondersteunt een natuurlijke en regelmatige stoelgang.*

Aloë Vera

Aloë Vera draagt bij tot een normale spijsvertering en ondersteunt een natuurlijke en regelmatige stoelgang.*

Senna

Sennabladeren van de Sennastruik bevatten Sennosiden.

Chinese Rabarber

Chinese Rabarber (Rheum Officinale) wordt al eeuwenlang gebruikt in China en het aangrenzende Tibet. Pas vanaf de 18e eeuw wordt het ook in de Verenigde Staten en Europa gebruikt, onder andere als ingrediënt in kruidenpreparaten.

Kalmoeswortel

Acorus Calamus (Kalmoes) betekent letterlijk “oog” en “riet”. Deze plant, die veel op riet lijkt, komt van oorsprong uit Zuid-Azië. In de 16e eeuw werd deze in Europa ingevoerd.

Temoe Lawak

Temoe Lawak (Curcuma) wordt zelfs al in het oude testament genoemd. In India wordt het al sinds oudsher gebruikt, pas in de jaren 70 van de vorige eeuw werd deze tropische plant in Westerse landen ontdekt.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

  • Aloë Vera is goed voor een normale darmfunctie*
  • Aloë Vera ondersteunt een natuurlijke en regelmatige stoelgang*
  • Tabletten met Senna

Anderen kochten ook

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Senna, Vulmiddel (Microkristallijne cellulose), Chinese Rabarber, Paardenbloem, Berkenblad, Kalmoeswortel, Temoe Lawak, Antiklontermiddelen (Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat), Aloë Vera.

Gebruik

Voor het slapen gaan naar behoefte 1 tabletje met water innemen.

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lucovitaal Stoelgang met Senna Tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar, voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Dit preparaat is niet geschikt voor mensen met aandoeningen aan het maagdarmkanaal. Niet langer dan 10 dagen achtereen gebruiken. Na 3 dagen kan het gebruik worden hervat.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk