Lucovitaal Stoelgang Sennavrij Tabletten

Lucovitaal Stoelgang Sennavrij Tabletten zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van een trage darmwerking en hierdoor moeite hebben met een regelmatige stoelgang. De tabletten zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten die de darmwerking op een natuurlijke manier ondersteunen, zonder het gebruik van Senna. De formule bevat Kaapse Aloë, wat bekend staat om zijn laxerende werking en bijdraagt aan een regelmatige stoelgang. Daarnaast bevat de formule ook Chinese rabarber, dat helpt bij het ondersteunen van een gezonde darmflora, en Vuilboombast, dat zorgt voor een goede darmpassage en zachte ontlasting.

Lucovitaal Stoelgang Sennavrij Tabletten zijn een veilig en natuurlijk alternatief voor reguliere laxeermiddelen. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten hebben de tabletten minder bijwerkingen dan synthetische middelen. Daarnaast bevatten de tabletten geen Senna, wat een krachtig en potentieel irriterend laxeermiddel is. Hierdoor zijn de tabletten ook geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor de bijwerkingen van Senna, zoals buikkrampen en diarree. De tabletten zijn makkelijk in te nemen en kunnen langere tijd gebruikt worden om de darmwerking op een natuurlijke manier te ondersteunen.

Lees meer <
 • Vrij van Senna

 • Formule met 10-componenten, waaronder Aloë Vera voor een natuurlijke regelmatige stoelgang

 • Ook verkrijgbaar met Senna

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in probiotica

Nu -15%
Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Nu -30%
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Nu -15%
Vitakruid Symflora Basis Sachets

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Jacob Hooy Juso psyllium huskvezels

Ingrediënten

Stoelgang Tabletten is een formule voor darmen en stoelgang. Deze 1 per dag formule met Aloë Vera is goed voor een normale darmfunctie en ondersteunt een natuurlijke en regelmatige stoelgang.* Stoelgang Tabletten is vrij van Senna.

Aloë Vera

Aloë Vera draagt bij tot een normale spijsvertering en een regelmatige stoelgang.*

Chinese Rabarber

Chinese Rabarber (Rheum Officinale) wordt al eeuwenlang gebruikt in China en het aangrenzende Tibet. Pas vanaf de 18e eeuw wordt het ook in de Verenigde Staten en Europa gebruikt, onder andere als ingrediënt in kruidenpreparaten.

Kalmoeswortel

Acorus Calamus (Kalmoes) betekent letterlijk “oog” en “riet”. Deze plant die veel op riet lijkt komt van oorsprong uit Zuid-Azië, in de 16e eeuw werd deze in Europa ingevoerd. De Chinese keizer Chen-Nong heeft kalmoes 3700 jaar voor Christus de “verlenger van het leven” genoemd.

Temoe Lawak

Temoe Lawak (Curcuma) wordt zelfs al in het oude testament genoemd. In India wordt het al sinds oudsher gebruikt, pas in de jaren 70 van de vorige eeuw werd deze tropische plant in Westerse landen ontdekt.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Gebruik

Voor het slapen gaan naar behoefte één tot drie tabletjes met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Etiket

Samenstelling per tablet

Chinese Rabarber 100 mg
Vuilboombast 100 mg
Kaapse Aloë 60 mg
Zuurbesbast 40 mg
Paardenbloem 25 mg
Berkenblad 25 mg
Kalmoeswortel 20 mg
Temoe Lawak 20 mg
Etherische Grote Engelwortel-olie 1,28 mg

 

Lucovitaal reviews

 1. Tom

  Lucovitaal Stoelgang Sennavrij Tabletten zijn een natuurlijk en effectief middel voor een regelmatige stoelgang. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten ondersteunen de darmwerking op een zachte en veilige manier, zonder bijwerkingen.

 2. Niels

  Ik ben blij dat ik Lucovitaal Stoelgang Sennavrij Tabletten heb ontdekt. Dit natuurlijke product heeft mijn darmwerking op een zachte manier ondersteund en zorgt voor een regelmatige stoelgang zonder bijwerkingen.

 3. Melissa

  Sinds ik Lucovitaal Stoelgang Sennavrij Tabletten gebruik, heb ik gemerkt dat mijn darmfunctie aanzienlijk is verbeterd. Ik heb regelmatiger en gemakkelijker stoelgang, zonder enige vorm van krampen of ongemak. Deze tabletten zijn erg handig omdat ik maar één per dag hoef te nemen en ze zijn bovendien vrij van Senna, wat geweldig is voor mensen zoals ik die gevoelig zijn voor Senna. Ik zou deze tabletten zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun darmen gezond te houden!

 4. Bart

  Ik heb meestal last van een onregelmatige stoelgang en heb verschillende producten geprobeerd om dit probleem aan te pakken. Gelukkig heb ik Lucovitaal Stoelgang Sennavrij Tabletten gevonden en ik kan zeggen dat ze echt werken! Ik heb nu veel minder last van verstopping en ik voel me veel lichter en energieker. Bovendien zijn de tabletten vrij van Senna, wat geweldig is omdat ik geneesmiddelen op basis van Senna niet verdraag. Ik ben erg tevreden over mijn aankoop en raad deze tabletten ten zeerste aan!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar, voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Dit preparaat is niet geschikt voor mensen met aandoeningen aan het maagdarmkanaal. Niet langer dan tien dagen achtereen gebruiken. Na drie dagen kan het gebruik worden hervat.

Waar is probiotica goed voor?

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen en die ook in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir, zuurkool en kimchi kunnen voorkomen. Ze worden vaak genomen als voedingssupplement om de gezondheid van de darmen, spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Stoelgang Sennavrij Tabletten?

Ervaringen met Lucovitaal Stoelgang Sennavrij Tabletten zijn over het algemeen positief. Gebruikers melden een verbeterde darmwerking en regelmatigere stoelgang.

Waarom deze Lucovitaal Stoelgang Sennavrij Tabletten aanbieding kopen?

De Lucovitaal Stoelgang Sennavrij Tabletten aanbieding is een uitstekende manier om te profiteren van de krachtige formule van deze tabletten tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast zijn deze tabletten vrij van Senna, wat voor sommige mensen prettiger is.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Stoelgang Sennavrij Tabletten?

Lucovitaal Stoelgang Sennavrij Tabletten hebben verschillende voordelen. Zo ondersteunen ze op een natuurlijke manier een regelmatige stoelgang, dankzij de formule met Kaapse Aloë. Ook ondersteunen ze een goede darmflora en zachte ontlasting, dankzij de toevoeging van Chinese rabarber en Vuilboombast.

Heeft Lucovitaal Stoelgang Sennavrij Tabletten bijwerkingen?

Bij normaal gebruik zijn er geen bijwerkingen bekend van Lucovitaal Stoelgang Sennavrij Tabletten. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en de tabletten buiten bereik van kinderen te houden. Raadpleeg bij twijfel of bijwerkingen altijd een arts of apotheker.