Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

18.95

Op voorraad
€0.32 per Capsules

Mattisson HealthStyle Probiotica 1000mg is een krachtig probioticapreparaat dat maar liefst 10 verschillende probiotica stammen bevat en een dagdosering van 10 miljard CFU* heeft. Het product is ontworpen om de darmflora te ondersteunen en te herstellen. Door de toevoeging van Prebiotische FOS Inuline wordt de opname van probiotica gestimuleerd. Daarnaast is een maagzuurresistente capsule gebruikt, waardoor de capsules pas openen in de darmen en de probiotica daar afgegeven worden. Door het toevoegen van verschillende soorten bacteriën kan de probiotica helpen bij het verlichten van darmklachten, zoals diarree, verstopping en buikpijn. Bovendien kan het gebruik van probiotica bijdragen aan een betere weerstand en algehele gezondheid.

De darmflora is van essentieel belang voor een gezond lichaam en geest. Een gezonde darmflora is van invloed op diverse processen in ons lichaam, zoals de stofwisseling, de spijsvertering en het immuunsysteem. Helaas kan de darmflora gemakkelijk uit balans raken door bijvoorbeeld ongezonde voeding, stress of het gebruik van antibiotica. Mattisson HealthStyle Probiotica 1000mg is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig en krachtig probioticapreparaat om de darmflora te ondersteunen. Het product is geschikt voor dagelijks gebruik en kan helpen bij het herstellen van een gezonde darmflora en het verminderen van darmklachten. Door het gebruik van een maagzuurresistente capsule worden de probiotica op de juiste plaats in het lichaam afgegeven en optimaal opgenomen.

Lees meer <
 • Helpt bij het afbreken van voedsel

 • Zorgt voor een betere darmflora

 • Best getest in prijs / kwaliteit

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in probiotica

2+1 Gratis
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Vitals Microbiol trio basis

Vitals Microbiol trio basis

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 v-caps.

Probiotica 10 stammen 10 miljard 1000 mg
Waarvan:
Bifidobacterium an lactis 2 miljard,
Bifidobacterium bifidum 0,5 miljard,
Bifidobacterium breve 1 miljard,
Bifidobacterium l longum 1 miljard,
Lactobacillus acidophilus 0,5 miljard,
Lactobacillus casei 1 miljard,
actobacillus delbr bulgaricus 0,5 miljard,
Lactobacillus rhamnosus 1 miljard,
Lactobacillus salivarius 0,5 miljard,
Lactobacillus lactis 2 miljard.
FOS Inuline (Agave) 27 mg

Ingredienten
Probiotica (maïs maltodextrine, 10 miljard CFU/g probiotische stammen), Prebiotica FOS Inuline Agave, Rijstvlies extract (anti-klontermiddel), HMPC maagzuurresistente capsule (huls).

Gebruik

1 – 2 capsules per dag innemen, bij voorkeur op een lege maag of tijdens het ontbijt. Hiermee krijgt u 5 of 10 miljard CFU (Colony Forming Units / kolonievormende eenheden) probiotica binnen.

Etiket

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules

Probiotica 10 stammen 10 miljard 1000 mg
FOS Inuline (Agave) 27 mg
De probiotica bevat de volgende 10 stammen per gram (dagdosering):
Bifidobacterium breve 1 miljard
Bifidobacterium bifidum 0.5 miljard
Bifidobacterium lactis 2 miljard
Bifidobacterium longum 1 miljard
Lactobacillus acidophilus 0.5 miljard
Lactobacillus bulgaricus 0.5 miljard
Lactobacillus casei 1 miljard
Lactobacillus rhamnosus 1 miljard
Lactobacillius lactis 2 miljard
Lactobacillus salivarius 0.5 miljard

 

Mattisson reviews

 1. Chantal

  Erg blij met dit product! Gebruik het nu al een tijdje en merk dat het een goede invloed heeft op mijn darmen en stoelgang.

 2. Bart

  Ik neem dit product nu bijna twee weken en ik ben echt onder de indruk van de resultaten. Ik merk dat mijn darmen beter functioneren en ik heb minder last van opgeblazen gevoel en andere spijsverteringsproblemen. Ik neem één capsule per dag en dat lijkt goed te werken voor mij. Ik vind het prettig dat dit product maagzuurresistent is, waardoor de capsules pas openen in de darmen. Dit zorgt ervoor dat de probiotica op de juiste plaats in het lichaam vrijkomen en hun werk kunnen doen. Ook zit er prebiotica in de capsules, wat de opname van de probiotica stimuleert. Al met al ben ik zeer tevreden over dit product en ik ga het zeker blijven gebruiken.

 3. Thomas

  Ik heb dit product gekocht omdat ik veel last had van een disbalans in mijn darmflora en ik ben blij dat ik deze probiotica capsules met prebiotica heb gevonden. Er zitten 10 verschillende probiotica-stammen in de capsules en elke dagdosering bevat maar liefst 10 miljard CFU aan levende bacteriën. Dit is meer dan genoeg om mijn darmgezondheid te ondersteunen. Bovendien is de capsule maagzuurresistent, wat betekent dat de probiotica niet worden afgebroken in de maag en hun werk kunnen doen in de darmen. Ik merk dat ik me beter voel sinds ik dit product gebruik en ik kan het absoluut aanbevelen aan anderen die ook worstelen met darmproblemen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Waar is probiotica goed voor?

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen en die ook in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir, zuurkool en kimchi kunnen voorkomen. Ze worden vaak genomen als voedingssupplement om de gezondheid van de darmen, spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Mattisson HealthStyle Probiotica 1000mg?

Er zijn veel positieve ervaringen te vinden van mensen die Mattisson HealthStyle Probiotica 1000mg hebben gebruikt. Het product wordt geprezen om de effectiviteit in het bevorderen van een gezonde darmflora en het verminderen van klachten zoals buikpijn en een opgeblazen gevoel.

Waarom deze Mattisson HealthStyle Probiotica 1000mg aanbieding kopen?

Deze aanbieding voor Mattisson HealthStyle Probiotica 1000mg is een geweldige kans om dit hoogwaardige probioticum tegen een gereduceerde prijs te kopen. Door de combinatie van 10 verschillende probiotica stammen en 10 miljard CFU per dagdosering, in combinatie met Prebiotische FOS Inuline voor een optimale opname, biedt dit product een complete en krachtige ondersteuning voor een gezonde darmflora

Wat zijn de voordelen van Mattisson HealthStyle Probiotica 1000mg?

Mattisson HealthStyle Probiotica 1000mg biedt een aantal voordelen. Het product bevat 10 verschillende probiotica stammen en 10 miljard CFU per dagdosering, waardoor het een complete en krachtige ondersteuning biedt voor een gezonde darmflora. De maagzuurresistente capsule zorgt ervoor dat de probiotica pas in de darmen vrijkomen, waardoor de werkzaamheid van het product wordt verhoogd. Daarnaast bevat het product prebiotische FOS Inuline, wat de opname van probiotica stimuleert.

Heeft Mattisson HealthStyle Probiotica 1000mg bijwerkingen?

Mattisson HealthStyle Probiotica 1000mg is over het algemeen veilig in gebruik en heeft weinig bijwerkingen. Het kan in sommige gevallen echter leiden tot milde bijwerkingen zoals winderigheid, buikpijn en diarree. Raadpleeg een arts als deze bijwerkingen aanhouden of verergeren.